- 4 Mayıs 2019
- 90
- 137
- 8
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.681
Iyi geceler herkese...
aminnn inşallahAy inşallah bende hayırlısıyla yuvamı kurarim da bana da nasip olur minik minik eller
Aleyküm selam kozlar hoşgeldiniz nasılsınız bakem ben safranbolu.Selam.kizlarrr yeni gördüm. Topigi Nasılsıniz bakalim istanbuldan anneler varmi benim.gibi
Tesekkurler iyiyim bende istanbuldan 2 yasinda bir oğlum var beraber buyuyoruz isteaminnn inşallah
Aleyküm selam kozlar hoşgeldiniz nasılsınız bakem ben safranbolu.
Hhoşgeldin balım her telden var burdaGeldim kuzu ne var bakim burda
Maşallah allah bağışlasın sen kaç yaşındasın kuzumTesekkurler iyiyim bende istanbuldan 2 yasinda bir oğlum var beraber buyuyoruz iste
Ayy 37 ama dilim varmiyorMaşallah allah bağışlasın sen kaç yaşındasın kuzum
ayy kız nevar yasinda maşallah her yasinbir anlamı varAyy 37 ama dilim varmiyor
kız ben yüzsüzüm sürekli etiket eder sohbet ederimOooo sohbet ne guzel tsk davetin icin canm T Tatlianne20
Memnuj olurum yuzsuz ne demek est. Duymamis olimayy kız nevar yasinda maşallah her yasinbir anlamı var
kız ben yüzsüzüm sürekli etiket eder sohbet ederim
Şaka takılıyorum kuzum gördüğümü etiket eder tanimak isterim kafam dağılır onlarinda ee günün nasıl geçiyor bakemmMemnuj olurum yuzsuz ne demek est. Duymamis olim
Eee yaş gittikçe oturdulca eskiler araniyor ozleniyor.Bende 30 olcam diye odum kopuyo yaslanmak yas almak istemiyorum aglamam geliyo dusundukce niye yse
Evet sanirim tam anlamiyla eskiye duyulan ozlem bunun adi . Kucuklugumuze , anne baba ile ayni evdki hayata , mesela okul yillarima hatta hatta su son 3 sene oncesine bile ozlem duyuyorum huzunlendim bak smdi. Bugunun kiymetini bilmeli
Aynen öyle bende burnumda tutuyor yapamayınca yapmak istediklerim var ama eskilerde kaldı sen kaçtın yaşEvet sanirim tam anlamiyla eskiye duyulan ozlem bunun adi . Kucuklugumuze , anne baba ile ayni evdki hayata , mesela okul yillarima hatta hatta su son 3 sene oncesine bile ozlem duyuyorum huzunlendim bak smdi. Bugunun kiymetini bilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?