- 4 Mayıs 2019
- 90
- 137
- 8
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.661
T Tatlianne20 çalışıyorum kuzum sen napiyosun sagol guzel dileklerin icinnapıyon canım ederim tabi ne isteğine dileğin varsa kabul olur insaallah
Nasılsınız canlarımım
Kolay gelsin canım allah sabır versin
Iyi masallahh tosunuma 1100 grm olmus 27 2 gunluk adetimle uyumlu 37 cm masllahh buda babasinin kopyasi yanakli dogacak
OlsunnKız sonra mesaj yağmuruna tutulur fal bakmak için:))
Ah tabii bugün atın bakayımEzgicim banada bakarsan çok sevinirim ihtiyacım var kendimi hiç..... eger burda msjlarımı okuduysan iyi kotu biseyler duymaya bilmeye ihtiyacım var
İyiyim tatlım ya yemeği yaptım kız uyurken 15 dk bende kestirmişimIftar sofrası hazırlıyorum kuzum sen napıyon bebikimm
AMIN CANIM BEnim vallah hep dua ediyorm insallaja hepinize ugur getiritim:)Çokkkkk sevindim tez zamanda Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin ne kadar bebek bekleyen yada bebek sahibi olmak isteyenleri bebekle sevindirsin
kolay gelsin ozamanOlsunn
Ne pişirdin bakemİyiyim tatlım ya yemeği yaptım kız uyurken 15 dk bende kestirmişim
Tamam canım birqzdan özeline atarım tesekkür ederimAh tabii bugün atın bakayım
Beşamel soslu tavuklu. Mantarlı makarna yeşil salatakolay gelsin ozaman
Ne pişirdin bakem
Oyyy kuzum döner o daha annesiAmim amin sadece durusu tersmis suanda sikinti yok son dakika bile donebilir mis bakalim
Donnmez se sezryan olursun bende guldum ters ceviririz olmazsa doktor guldu bana:)Oyyy kuzum döner o daha annesi
Ellerine sağlık canım afiyet olsunBeşamel soslu tavuklu. Mantarlı makarna yeşil salata
Yürü bol bol meleğim.Donnmez se sezryan olursun bende guldum ters ceviririz olmazsa doktor guldu bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?