- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.641
Canim benimmmmmm@mahperi hatun @adel8893 @Blue_Periibalbocuuu @Tulparr @KutsalI @kahvesevmemben @Reyyan__ @rumeysa__ @hizuran @Gunyeli @Ayas19 @MaviKuplik @Limonsuzcay @10nazen Umutlu Anne Bekleyiste @Psikolojik Deliii @_Phantom-Opera_ @ecesaygi A Annelerin en yorgunu PrensesAnnesi_ @Ada duru @AnneAslan @Culhagibi @Birbardakcay @BlueCape @Boncukhanim @Brunello Cicinelli @EternaaLLove @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Dil-i bitab hayırlı geceler canlarimm
cnmmm@mahperi hatun @adel8893 @Blue_Periibalbocuuu @Tulparr @KutsalI @kahvesevmemben @Reyyan__ @rumeysa__ @hizuran @Gunyeli @Ayas19 @MaviKuplik @Limonsuzcay @10nazen Umutlu Anne Bekleyiste @Psikolojik Deliii @_Phantom-Opera_ @ecesaygi A Annelerin en yorgunu PrensesAnnesi_ @Ada duru @AnneAslan @Culhagibi @Birbardakcay @BlueCape @Boncukhanim @Brunello Cicinelli @EternaaLLove @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Dil-i bitab hayırlı geceler canlarimm
neden cnm bide sen emziklisinnSahursuz oruç tutuyorum kızlar
HAyirli sabahlar balım. Hayırlı cumalar.❤
napıyon canım ederim tabi ne isteğine dileğin varsa kabul olur insaallahSeviyorum seni kuzum bana dua et cok ihtiyacim var bi yola cikicam guzel sonuclansin lutfen ❤
Günaydınn❤
Napiyon tatliannem
Nasılsınız canlarımımCanim benimmmmmm
Iyiyiz balim doktor kontrolunden geldik simdinapıyon canım ederim tabi ne isteğine dileğin varsa kabul olur insaallah
Nasılsınız canlarımım
Şükür kuzucum iyi diyelim iyi olalım sennnasilsinnapıyon canım ederim tabi ne isteğine dileğin varsa kabul olur insaallah
Nasılsınız canlarımım
Nasılmış bal , annesiIyiyiz balim doktor kontrolunden geldik simdi
Iyi masallahh tosunuma 1100 grm olmus 27 2 gunluk adetimle uyumlu 37 cm masllahh buda babasinin kopyasi yanakli dogacakNasılmış bal , annesi
Oyyy maşallah tosun paşamızaIyi masallahh tosunuma 1100 grm olmus 27 2 gunluk adetimle uyumlu 37 cm masllahh buda babasinin kopyasi yanakli dogacak
Amim amin sadece durusu tersmis suanda sikinti yok son dakika bile donebilir mis bakalimOyyy maşallah tosun paşamızasaglıkla zamanında gelsin inşallah
Yemek telaşı kuzum iftara hazırlık:)Şükür kuzucum iyi diyelim iyi olalım sennnasilsin
Nasıl gitti kuzum kontrollerIyiyiz balim doktor kontrolunden geldik simdi
Guzel gecti tatlisim hersey yolunda bal oglusumu gordum bana guluyordu:)Nasıl gitti kuzum kontroller
Canım benim ya maşallah kız allahım sağlıkla almayı nasip etsin kizzGuzel gecti tatlisim hersey yolunda bal oglusumu gordum bana guluyordu:)
Amin tatli dillim guler yuzlum rabbim sanada nicesinede nasip etsinCanım benim ya maşallah kız allahım sağlıkla almayı nasip etsin kizz
Aminnn canım benim yemek ne yaptın bakemmAmin tatli dillim guler yuzlum rabbim sanada nicesinede nasip etsin
Iftar sofrası hazırlıyorum kuzum sen napıyon bebikimmKızlarr. nasılsınızzzzzz
Neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?