- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.781
nokduki kavga flnmi etttinizKız kocam izin vereydi saçını başını bile yolacaktım
Napayım kızı istekleriyle ugrasırım bitmiyı isteği,sen napan bakım fıstık napıyonhosbuldum canee napyon
Iyi ettin ben unuttum topigi gelen yok diye küstüm sohbetleri biraktilar diyeBuseferde ben etiket edem didim ohh kaynaştı bura:))
Dövmekle tehdit ettim sanırım kocam benden korkuyor inandı gönderdi eşyalarını gönderirken bile beni yemeğe gönderdi adamnasıl başardın bunu hahah
haha karda yurüyüp izini belli etmiyenlerdenim ben
Tabiki uğraşacaksın o teyzesinin prensesiNapayım kızı istekleriyle ugrasırım bitmiyı isteği,sen napan bakım fıstık napıyon
Dövmekle tehdit ettim sanırım kocam benden korkuyor inandı gönderdi eşyalarını gönderirken bile beni yemeğe gönderdi adam
Kız cidden haberin yokmu yabancı biri gibimi konusuyodun benlene zaman nikini değiştinasdsasfdsf tanıyamadım hahahah
Ben herkezi etiket ederken gelmişssin aramızda bir elektirinkmi var acepppBen sana seslen yeter demiştim iç sesini bile duyuyorum
Kız cidden haberin yokmu yabancı biri gibimi konusuyodun benle
Yok bacım 2 yıldır yanımda kalıyordu hem pis hemde beni sevmez daha doğrusu annesi yiğenini almak istemiş kocam istememiş beni istemediler ama seste etmediler. Bende eşim gece nöbetine gidince anneme geçiyordum senede konuşmuştuk zaten bunu. Bu konuyu kaynanam bilir ben e de kokuyorum diye kaldığımı. Bu görümce zillisi bayramda kalmak istedi bende hayır dedim eşime gidecek sen bayramdan sonra bedelliye gideceksin ben bunun sorumluluğunu almam oda tamam dedi biletini aldı iki gün sonra yiğenimin doğum gününde kayınbabayı dolduruşa getirmiş kaynana gece 23.30gibi aradı beni bağırıyor sen nasıl kızımı yalnız bırakırsın diye falan anlattım dinlemedi bile bende eşimi aradım sabah işten gelince ya o gidecek ya ben dedim. O gittinokduki kavga flnmi etttiniz
Çekiyoruz kuzum birbirimiziBen herkezi etiket ederken gelmişssin aramızda bir elektirinkmi var aceppp
Hormonlar tavan bide ben 2 yıldır bekliyordum patlama müthiş olacaktı nasip değilmişhahahaha hiç güleceğim yoktu kızbunun hormolara belli olmaz dedi postaladı
neler istiyo kiz o cimcime..Napayım kızı istekleriyle ugrasırım bitmiyı isteği,sen napan bakım fıstık napıyon
Benide senden başka etiket eden yokbe balım :))Iyi ettin ben unuttum topigi gelen yok diye küstüm sohbetleri biraktilar diye
Yok bacım 2 yıldır yanımda kalıyordu hem pis hemde beni sevmez daha doğrusu annesi yiğenini almak istemiş kocam istememiş beni istemediler ama seste etmediler. Bende eşim gece nöbetine gidince anneme geçiyordum senede konuşmuştuk zaten bunu. Bu konuyu kaynanam bilir ben e de kokuyorum diye kaldığımı. Bu görümce zillisi bayramda kalmak istedi bende hayır dedim eşime gidecek sen bayramdan sonra bedelliye gideceksin ben bunun sorumluluğunu almam oda tamam dedi biletini aldı iki gün sonra yiğenimin doğum gününde kayınbabayı dolduruşa getirmiş kaynana gece 23.30gibi aradı beni bağırıyor sen nasıl kızımı yalnız bırakırsın diye falan anlattım dinlemedi bile bende eşimi aradım sabah işten gelince ya o gidecek ya ben dedim. O gitti
Hormonlar tavan bide ben 2 yıldır bekliyordum patlama müthiş olacaktı nasip değilmiş
Çekiyoruz kuzum birbirimizi
haha kiz ne fenasin iy yapmisin en güzeli iy olmus neguzel bayramda bile kalip napcak siz belki basbasa cikip geziceksiniz o ne ok yicek.Yok bacım 2 yıldır yanımda kalıyordu hem pis hemde beni sevmez daha doğrusu annesi yiğenini almak istemiş kocam istememiş beni istemediler ama seste etmediler. Bende eşim gece nöbetine gidince anneme geçiyordum senede konuşmuştuk zaten bunu. Bu konuyu kaynanam bilir ben e de kokuyorum diye kaldığımı. Bu görümce zillisi bayramda kalmak istedi bende hayır dedim eşime gidecek sen bayramdan sonra bedelliye gideceksin ben bunun sorumluluğunu almam oda tamam dedi biletini aldı iki gün sonra yiğenimin doğum gününde kayınbabayı dolduruşa getirmiş kaynana gece 23.30gibi aradı beni bağırıyor sen nasıl kızımı yalnız bırakırsın diye falan anlattım dinlemedi bile bende eşimi aradım sabah işten gelince ya o gidecek ya ben dedim. O gitti
Yoğ bitmedi final haftası başladı yurda postaladımokulu bittimi bari :)
eee eşinde asker olacak he :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?