- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.821
Kuzu valla bendede bir ini deriz biz eşimin erkek kardeşine öyle bir vakam var benimde 2 sene oldu başımdan defedeli seni çook iyi anlıyorum yaaa valla benim bide aynı yasıttık ay neler neler neyseki kovdum bende :)Bunlar ağrı lu bebem bu şıllık benim yanıma okumaya geldi. İnan çok sabrettim sevimsiz yobaz pisin teki gören herkes eşime dedi gönder bunu diye. Neyse okulu bitsin dedik abisinin evine sığmadı demesinler dedik. Bunun sevgilisi var burda eşim bilmiyor bankada arkadaşlar söyledi elele görmüşler onla gezecekti muhtemelen eee bunlar Doğulu lu kabul etmezler ki bide abisi varken zor dayandım yokken bu halimle nasıl bakacam. Baktım benim gösterdiğim emeği hiçe saydı bana saygısızlık yaptı it eniği gibi koydum kapının önüne valla
Kız kv olacak isteer mi bebeği daha aramadı beni bebek nasıl diye oğluyla kızını arar onlar doğuracak yabu hamile halinle ne yaptı kız sana
daha cok var senin cinsiyetine benim 18.haftada netlesdi 16.da oglan 18de kiz dedilerKız benim garibana Bi kız diyorlar bir erkek inşallah hepsinden etkilenip kerimcan gibi birşey olmazama kız güzeldir ya her hali sevimli
Allah kabul etsin kuzumnapim kız son hafta son haftadır :)
dogrudur kuzum Allah kabul etsin❤napim kız son hafta son haftadır :)
Annem karnın dik ve bebek hareketli oğlan ded. Beni sokaktan zorla eve getirdiği günleri hatırlattım 10 olandan beterdim aydaha cok var senin cinsiyetine benim 18.haftada netlesdi 16.da oglan 18de kiz dediler
bncede kiz cok sevimli sacini basini yap onla oyla
En sevdiğim mantıkne isim var napcam orda gitsin az kafami dinliyem bide pesindenmi gidecem
alakasi yok balim ya benim dogumuma az vardi gören karnin dik kesin oglan dedilerr kiz oldugu halde benimde icime kurt düsüyodu cogu şeyini pembe almisdim sonuc kız oldu inanma sen oyle karnin dik vsAnnem karnın dik ve bebek hareketli oğlan ded. Beni sokaktan zorla eve getirdiği günleri hatırlattım 10 olandan beterdim aykızım olursa narin yetiştirecem anası gibi olmasın o saçlarını tel tel öperim ben onun
Ellerine sağlık kuzum yüz bulan tepeye çıkıyor bu devirdeKuzu valla bendede bir ini deriz biz eşimin erkek kardeşine öyle bir vakam var benimde 2 sene oldu başımdan defedeli seni çook iyi anlıyorum yaaa valla benim bide aynı yasıttık ay neler neler neyseki kovdum bende :)
Vermesinler ya 28 günden düştü diye üzüldüm ben8 yıldır en büyük ayrıldığımız olacak tatil yapacak ben
Gerçekten mi ya kız olursa içim içime sığmaz galiba çok tatlı bir telaş kız bebekalakasi yok balim ya benim dogumuma az vardi gören karnin dik kesin oglan dedilerr kiz oldugu halde benimde icime kurt düsüyodu cogu şeyini pembe almisdim sonuc kız oldu inanma sen oyle karnin dik vs
Iyi gelmeseniz bile zorla edecemm hepinizi gelin gelmeyinBenide senden başka etiket eden yokbe balım :))
Sen kv ile İzmir e gidiyon ama ben gariban tatil yapmayayım mı vicdansız sabuhakız ne çılgınsın yaaaaaa
Ohh be sonunda buldum gi msjını herşey karıştı az kişimi çagırsaydık hep bi ağızdan konuşuluyo.Allahımyaaaaa sağır sultan duydu sen duymadın
oglaninda guzelligi vardir balim ya bana herkez pesine erkek olcak diyo kizim oglana bnziyo birazGerçekten mi ya kız olursa içim içime sığmaz galiba çok tatlı bir telaş kız bebekoğlan olursa da korkudan duramam çetin cevizler
Sen kv ile İzmir e gidiyon ama ben gariban tatil yapmayayım mı vicdansız sabuha
Senin kız dopırasın var anacım hiç erkeğe inanmıyonoglaninda guzelligi vardir balim ya bana herkez pesine erkek olcak diyo kizim oglana bnziyo birazonada inanmiyom
ne isim var napcam orda gitsin az kafami dinliyem bide pesindenmi gidecem
Ben nazar etmedim kikıııııız benim patron yıllık izninleri iptal etti haziran ağustos temmuz izin yok dedi bende geçen hafta kullandım neyseki eşimle baya gezituru yaptık manavgat şelalesi side antik ekntleri kurşunlu şelalesi bayaca gezdik heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?