Kuzu valla bendede bir ini deriz biz eşimin erkek kardeşine öyle bir vakam var benimde 2 sene oldu başımdan defedeli seni çook iyi anlıyorum yaaa valla benim bide aynı yasıttık ay neler neler neyseki kovdum bende :)

Kız benim garibana Bi kız diyorlar bir erkek inşallah hepsinden etkilenip kerimcan gibi birşey olmaz ama kız güzeldir ya her hali sevimli
daha cok var senin cinsiyetine benim 18.haftada netlesdi 16.da oglan 18de kiz dediler
bncede kiz cok sevimli sacini basini yap onla oyla

daha cok var senin cinsiyetine benim 18.haftada netlesdi 16.da oglan 18de kiz dediler
bncede kiz cok sevimli sacini basini yap onla oyla
Annem karnın dik ve bebek hareketli oğlan ded. Beni sokaktan zorla eve getirdiği günleri hatırlattım 10 olandan beterdim ay kızım olursa narin yetiştirecem anası gibi olmasın o saçlarını tel tel öperim ben onun

alakasi yok balim ya benim dogumuma az vardi gören karnin dik kesin oglan dedilerr kiz oldugu halde benimde icime kurt düsüyodu cogu şeyini pembe almisdim sonuc kız oldu inanma sen oyle karnin dik vs

Kuzu valla bendede bir ini deriz biz eşimin erkek kardeşine öyle bir vakam var benimde 2 sene oldu başımdan defedeli seni çook iyi anlıyorum yaaa valla benim bide aynı yasıttık ay neler neler neyseki kovdum bende :)
Ellerine sağlık kuzum yüz bulan tepeye çıkıyor bu devirde

alakasi yok balim ya benim dogumuma az vardi gören karnin dik kesin oglan dedilerr kiz oldugu halde benimde icime kurt düsüyodu cogu şeyini pembe almisdim sonuc kız oldu inanma sen oyle karnin dik vs
Gerçekten mi ya kız olursa içim içime sığmaz galiba çok tatlı bir telaş kız bebek oğlan olursa da korkudan duramam çetin cevizler

Ohh be sonunda buldum gi msjını herşey karıştı az kişimi çagırsaydık hep bi ağızdan konuşuluyo .Allahımyaaaaa sağır sultan duydu sen duymadın

kız valla bende zor buluyom ama yetişmeye çalışıyom ahahah yavaş yavaş etiketleyecektik hahaha herkesdeburdaymış ama konuşmuyomuş bak
1 haftada yoktum yıllık izindeydim canım o ara konuşulduysa kaçırmışımdır

Sen kv ile İzmir e gidiyon ama ben gariban tatil yapmayayım mı vicdansız sabuha

kıııııız benim patron yıllık izninleri iptal etti haziran ağustos temmuz izin yok dedi bende geçen hafta kullandım neyseki eşimle baya gezituru yaptık manavgat şelalesi side antik ekntleri kurşunlu şelalesi bayaca gezdik heheheh

Ben nazar etmedim ki orası bizim aşk yuvalarımızdı balayımızı şelale ve antik kentlerde geçirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…