haha kiz ne fenasin iy yapmisin en güzeli iy olmus neguzel bayramda bile kalip napcak siz belki basbasa cikip geziceksiniz o ne ok yicek.
sizde neden kaliyoduki bu annesinde kalmiyo
Bunlar ağrı lu bebem bu şıllık benim yanıma okumaya geldi. İnan çok sabrettim sevimsiz yobaz pisin teki gören herkes eşime dedi gönder bunu diye. Neyse okulu bitsin dedik abisinin evine sığmadı demesinler dedik. Bunun sevgilisi var burda eşim bilmiyor bankada arkadaşlar söyledi elele görmüşler onla gezecekti muhtemelen eee bunlar Doğulu lu kabul etmezler ki bide abisi varken zor dayandım yokken bu halimle nasıl bakacam. Baktım benim gösterdiğim emeği hiçe saydı bana saygısızlık yaptı it eniği gibi koydum kapının önüne valla

hahah evet ya valla haberim yoktu diyodum bu kız nereye gitti bide etiket yaptım ya meğerse senmişsin
bide isim çıkmadı sinir oldum hahah komedi yaaa
Ohh be sonunda buldum gi msjını herşey karıştı az kişimi çagırsaydık hep bi ağızdan konuşuluyo .Allahımyaaaaa sağır sultan duydu sen duymadın

anam yarildım

cok iyy etmisin gitsin anasinin evinde fingirdesin

bu hamile halinle ne yaptı kız sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…