- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.801
Derdi çikolata abur cubur ya sabah kalkar kalkmaz başlıyo istemeye gelse delirmee. Totodan öp minnakımıııııneler istiyo kiz o cimcime..
bnde napim cadiyla ugrasyorum
yok balim ya tutmuyorum bu sene bidaki sene insallah senaynen öyle yapıyorsun valla :) niyetlimisin kız
Yoğ bitmedi final haftası başladı yurda postaladımkız ne askeri arkasından su döksem su kurumadan geri gelecek adam
yok balim ya tutmuyorum bu sene bidaki sene insallah sen
Bunlar ağrı lu bebem bu şıllık benim yanıma okumaya geldi. İnan çok sabrettim sevimsiz yobaz pisin teki gören herkes eşime dedi gönder bunu diye. Neyse okulu bitsin dedik abisinin evine sığmadı demesinler dedik. Bunun sevgilisi var burda eşim bilmiyor bankada arkadaşlar söyledi elele görmüşler onla gezecekti muhtemelen eee bunlar Doğulu lu kabul etmezler ki bide abisi varken zor dayandım yokken bu halimle nasıl bakacam. Baktım benim gösterdiğim emeği hiçe saydı bana saygısızlık yaptı it eniği gibi koydum kapının önüne vallahaha kiz ne fenasin iy yapmisin en güzeli iy olmus neguzel bayramda bile kalip napcak siz belki basbasa cikip geziceksiniz o ne ok yicek.
sizde neden kaliyoduki bu annesinde kalmiyo
ah bunlar yokmu abur cubura bayiliyolar.Derdi çikolata abur cubur ya sabah kalkar kalkmaz başlıyo istemeye gelse delirmee. Totodan öp minnakımııııı
21 gün ama bizimki uzağa gidiyor diye 4-5 gün yol izni veriyorlar o kadar birşey oluyor işte15 günmüydü
anam hec zahmet etmeyeydin zaten ne kaldi surdabu sene bendende çok fire var. ilk hafta adet kanaması.
2. hafta yıllık izin
bu hafta tutuyom
Kız prenseslerime laf yokah bunlar yokmu abur cubura bayiliyolar.
öperim kuzucum
nere gidiyo kiz benimkide ocakta gidicek samsuna21 gün ama bizimki uzağa gidiyor diye 4-5 gün yol izni veriyorlar o kadar birşey oluyor işte
Ohh be sonunda buldum gi msjını herşey karıştı az kişimi çagırsaydık hep bi ağızdan konuşuluyohahah evet ya valla haberim yoktudiyodum bu kız nereye gitti bide etiket yaptım ya meğerse senmişsin
bide isim çıkmadı sinir oldum hahahkomedi yaaa
seninkide gelsin görürsun bakalim anyayi konyayiKız prenseslerime laf yok
Kırklareli ne gidiyor az daha giderse Bulgaristannere gidiyo kiz benimkide ocakta gidicek samsuna
21 gün ama bizimki uzağa gidiyor diye 4-5 gün yol izni veriyorlar o kadar birşey oluyor işte
Bunlar ağrı lu bebem bu şıllık benim yanıma okumaya geldi. İnan çok sabrettim sevimsiz yobaz pisin teki gören herkes eşime dedi gönder bunu diye. Neyse okulu bitsin dedik abisinin evine sığmadı demesinler dedik. Bunun sevgilisi var burda eşim bilmiyor bankada arkadaşlar söyledi elele görmüşler onla gezecekti muhtemelen eee bunlar Doğulu lu kabul etmezler ki bide abisi varken zor dayandım yokken bu halimle nasıl bakacam. Baktım benim gösterdiğim emeği hiçe saydı bana saygısızlık yaptı it eniği gibi koydum kapının önüne valla9
Kız benim garibana Bi kız diyorlar bir erkek inşallah hepsinden etkilenip kerimcan gibi birşey olmazseninkide gelsin görürsun bakalim anyayi konyayi
Bunlar ağrı lu bebem bu şıllık benim yanıma okumaya geldi. İnan çok sabrettim sevimsiz yobaz pisin teki gören herkes eşime dedi gönder bunu diye. Neyse okulu bitsin dedik abisinin evine sığmadı demesinler dedik. Bunun sevgilisi var burda eşim bilmiyor bankada arkadaşlar söyledi elele görmüşler onla gezecekti muhtemelen eee bunlar Doğulu lu kabul etmezler ki bide abisi varken zor dayandım yokken bu halimle nasıl bakacam. Baktım benim gösterdiğim emeği hiçe saydı bana saygısızlık yaptı it eniği gibi koydum kapının önüne valla
Vermesinler ya 28 günden düştü diye üzüldüm benversinler karısı hamile :)))
ne isim var napcam orda gitsin az kafami dinliyem bide pesindenmi gidecemKırklareli ne gidiyor az daha giderse Bulgaristansamsun güzel kız sende git tatil yap
anam hec zahmet etmeyeydin zaten ne kaldi surda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?