- 21 Eylül 2017
- 2.852
- 7.081
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.941
@adel8893Blue_Peri @balbocuuu @Reyyan__ @Rumeysa___ U Ufukta_bebek @MaviKuplik @ecesaygi @canli anne @hizuran @HemGevezeHemDeli @kahvesevmemben @KutsalI @Tulparr @Nnuurrr @Temmuz07 @Bayan Papatya @Gama kralice @Ilaymilya @Lilimam @Gunyeli @Kutsalll Enerjiii @bide bele cek @EternaaLLove @RosSsS @Brunello Cicinelli @Oeksuez @Browni_intense @sivastrabzon @Lilaseverr @imzaben @Ayas19 D deniz us @Psikolojik Deliii @-Mihrimah @-Sahrud- @Ada duru @AnneAslan @bi prenses annesi @Birbardakcay @BlueCape SeviyomHee @Cennetul Mualla @ertugrulunhalimesi @Rakika @R4bi4 @Hannaz @Bitki Doktoru @brn88 @Culhagibi @Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @Eren61 @Erva Yaren @Esseteacher @Eses07 @Evham Perisi @Finr @gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @Htcarfbrn @ilginc Kiz @Ilayburak2 @immzaben @IsikOlsun @kitapkahvehuzur @Kmsl Hnd @kkaderim @Kova hatunu @Lunapark Kedisi @Lavanta kokusu @Madammor @mahperi hatun @Mavidenizz01 @Maviguverciin @melankolimm @Memleketsevdalisi @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 Pembeemzik @Pembis Hayaller @Sumeyye-F @pinkhouse34 @sedanur91 @Senden Gelen @Silent Scream @Smdm @Sonsuzaskkk @terelelli34 @tuzsuz_ruh @Zeytintanem hayırlı sahuar bitanelerim nasılsınız
Bir tek beni unutmuşsunToplu katliam yaptım ahahah
Bu kadar kişiyi nasıl etiketledin yafrum gııı maşallah@adel8893Blue_Peri @balbocuuu @Reyyan__ @Rumeysa___ U Ufukta_bebek @MaviKuplik @ecesaygi @canli anne @hizuran @HemGevezeHemDeli @kahvesevmemben @KutsalI @Tulparr @Nnuurrr @Temmuz07 @Bayan Papatya @Gama kralice @Ilaymilya @Lilimam @Gunyeli @Kutsalll Enerjiii @bide bele cek @EternaaLLove @RosSsS @Brunello Cicinelli @Oeksuez @Browni_intense @sivastrabzon @Lilaseverr @imzaben @Ayas19 D deniz us @Psikolojik Deliii @-Mihrimah @-Sahrud- @Ada duru @AnneAslan @bi prenses annesi @Birbardakcay @BlueCape SeviyomHee @Cennetul Mualla @ertugrulunhalimesi @Rakika @R4bi4 @Hannaz @Bitki Doktoru @brn88 @Culhagibi @Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @Eren61 @Erva Yaren @Esseteacher @Eses07 @Evham Perisi @Finr @gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @Htcarfbrn @ilginc Kiz @Ilayburak2 @immzaben @IsikOlsun @kitapkahvehuzur @Kmsl Hnd @kkaderim @Kova hatunu @Lunapark Kedisi @Lavanta kokusu @Madammor @mahperi hatun @Mavidenizz01 @Maviguverciin @melankolimm @Memleketsevdalisi @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 Pembeemzik @Pembis Hayaller @Sumeyye-F @pinkhouse34 @sedanur91 @Senden Gelen @Silent Scream @Smdm @Sonsuzaskkk @terelelli34 @tuzsuz_ruh @Zeytintanem hayırlı sahuar bitanelerim nasılsınız
duramiyom ama aksam giderim galiba acileee.Geçmiş olsun canım benim çok kötüyse gitsene yaa
günaydın canimm.nasilsinben iptal
aminnn allah razı olsun günaydın canımHayırlı sahurlar rabbim oruçlarımızı dualarımızı kabul etsin inşallah❤
aminnn allah razi olsun günaydın canımHayırlı geceler hayırlı sahurlar olsundualarınızda unutmamanız dileğiyle ..hakkınızda hayırlı olan her şey umduğunuzdan daha güzel bi şekilde yaşadığınız olsun
dis etlerim sanciyorrrr resmen yoksamm iyiyimmm kız.Kuzum benim şükür sen nasılsınhayırlı sahurlar bitanem
balli kaymagimm şükür iyiyim sen nasılsın bebisim.neler ediyon bakem
eksikler varmis kiz epeyTatlışım benimmiyiyim sen nasılsın
Çok az olmuş kız bu etiket az daha yazsaydin ya :)
bende temizlik kuzu iftar vercemSınavıma 5 gün kaldi ders çalışıyorum tatliannem sen napıyorsun nasılsın❤
aleyküm selam kuzum nasılsın.
ayy kizzunutmusum ozellikle baktım aklimdaydi diye yazmisimdir diye gelmesende cagiriririm kuzummmBir tek beni unutmuşsun
Sende haklısın tabi birkaç gündür girmiyorum buraya
afiyet olsun yarasin asklarimaaSahurcular uyuduğuna göre paso yiyici ben açlıktan uyanayım
Az oldu giiiBu kadar kişiyi nasıl etiketledin yafrum gııı maşallah
Nasılsın kuzum1 saat kaldı iftara :)
Aminn canimmm sen neler yapıyorsun bakalım.Allah kolaylık versinsofranızın, evinizin bereketi artsın İnşallah ❤
Arada konulara yazıyorum, bu aralar bdv kuşu oldumAminn canimmm sen neler yapıyorsun bakalım.
Ben anlaralardaydim geldim ev isi yemekdi derken halilari yıka falan bayrama dogru sercektim ama yarin misafir geldiginden erken temizlik ettik sercem haftayada uzerinden geçerim artik.Arada konulara yazıyorum, bu aralar bdv kuşu oldumyunus emre dizisi buldum onu izliyorum, ders çalışıyorum tatlı annem ❤ senin nasıl gidiyor hayatın
Zaten 1 haftada pislenmez ❤ eline sağlıkBen anlaralardaydim geldim ev isi yemekdi derken halilari yıka falan bayrama dogru sercektim ama yarin misafir geldiginden erken temizlik ettik sercem haftayada uzerinden geçerim artik.
Nasılsın kuzum
sağol canım benim inşallah sınavların nasil dersler.Zaten 1 haftada pislenmez ❤ eline sağlık
Bense iyiyim desem yatakdan kalkip işlerimi yapcam ama dis agrisi cekiyom.günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın :)
Sınavlar hala sıkıntılı, çalışma sorunum var. Çalışmak hiç icimden gelmiyor. Aci cekiyorum resmensağol canım benim inşallah sınavların nasil dersler.
Bense iyiyim desem yatakdan kalkip işlerimi yapcam ama dis agrisi cekiyom.
sağol canım benim inşallah sınavların nasil dersler.
Bense iyiyim desem yatakdan kalkip işlerimi yapcam ama dis agrisi cekiyom.
Sınavlar hala sıkıntılı, çalışma sorunum var. Çalışmak hiç icimden gelmiyor. Aci cekiyorum resmen
bian önce boter şu sınavlar kuzum klasik öğrenci bende calsimazdim hiçSınavlar hala sıkıntılı, çalışma sorunum var. Çalışmak hiç icimden gelmiyor. Aci cekiyorum resmen
Şükür o strestti atlattik kuzum rabbim yasatmasin kimseye ins.çok geçmiş olsun canım boşer dinlenmene bak ev işi bitmez valla :)
sizin karışık ev hali ne durumda canım düzeldiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?