- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.921
Öyle bacaklı neyin deyince bende merak ettim
Bende belki birgün yaparım :)HEEE adı değişik bişiama güzelmiş bnde ilk defa yaptım :)
Evet bitanemmmmn canimsin 2kisiye verilseydi hic bilmedigim birine de vercektim
Valla bende iki sandım iki kez isaretledim kullandıktan sonra bir baktım bitanesine gitmiş oy :)Evet bitanemmmmn canimsin 2kisiye verilseydi hic bilmedigim birine de vercektim
İyi geceler kuzumm nasılsın
Hayirli sahurlar tatli melek annaem ben iki gundur cok fena dis agrisi cekiyorum halada cekiyorm maf oldum bu yuDen siteye bile giremiyor hepize selam.olsun opulduZ-Adel- Blue_Peri balbocuuu Reyyan__ Kara_gozlum U Ufukta_bebek @MaviKuplik P Pia22 A Annelerin en yorgunu hizuran PrensesAnnesi_ @kahvesevmemben KutsalI Tulparr N Nnuurrr T Temmuz07 D U R U Gama Capella Milyaay Lilimam F FfeRriDde Umutlu Anne Bekleyiste @bide bele cek EternaaLLove ByNkoaLa B Brunello Cicinelli Oeksuez Browni_intense sivastrabzon L Lilaseverr Diktorya Secret A Ayas19 D deniz us Psikolojik Deliii -Mihrimah -Sahrud- Ask ve isyan AnneAslan Fit mutlu anne Birbardakcay Ckolatakahve SeviyomHee Cennetul Mualla M Maridraw Rakika R4bi4 Hannaz HALLEYS brn88 Culhagibi Dil-i bitab Ehlimuhabbet E Eren61 Erva Yaren Esseteacher Eses07 Evham Perisi Finrod Felagund gulse14 gurtmingotam hicmakam Berenimm ilginc Kiz Ilayburak2 immzaben IsikOlsun @kitapkahvehuzur Kmsl Hnd kkaderim Kova hatunu Lunapark Kedisi L Lavanta kokusu Eva mahperi hatun Mavidenizz01 M Maviguverciin melankolimm Memleketsevdalisi minnakhatun01 nese-li_hilos civnilay Pembeemzik Pembis Hayaller mutluannemutlubebekk pinkhouse34 sedanur91 Senden Gelen Silent Scream Birmabelsakizi Sonsuzaskkk terelelli34 @tuzsuz_ruh Zeytintanem hayırlı sahuar bitanelerim nasılsınız
İyi geceler kuzumm nasılsın
Gecmis olsun hamilelikte nede zor olur sabir versin bende etlerim ağrıyor fenaa cekiyom ramazandan sonra git cem kötü ya kizlar sahur hazirliyom.Hayirli sahurlar tatli melek annaem ben iki gundur cok fena dis agrisi cekiyorum halada cekiyorm maf oldum bu yuDen siteye bile giremiyor hepize selam.olsun opulduZ
Geçmiş olsun canım benim çok kötüyse gitsene yaaGecmis olsun hamilelikte nede zor olur sabir versin bende etlerim ağrıyor fenaa cekiyom ramazandan sonra git cem kötü ya kizlar sahur hazirliyom.
Hayırlı sahurlar rabbim oruçlarımızı dualarımızı kabul etsin inşallah-Adel- Blue_Peri balbocuuu Reyyan__ Kara_gozlum U Ufukta_bebek @MaviKuplik P Pia22 A Annelerin en yorgunu hizuran PrensesAnnesi_ @kahvesevmemben KutsalI Tulparr N Nnuurrr T Temmuz07 D U R U Gama Capella Milyaay Lilimam F FfeRriDde Umutlu Anne Bekleyiste @bide bele cek EternaaLLove ByNkoaLa B Brunello Cicinelli Oeksuez Browni_intense sivastrabzon L Lilaseverr Diktorya Secret A Ayas19 D deniz us Psikolojik Deliii -Mihrimah -Sahrud- Ask ve isyan AnneAslan Fit mutlu anne Birbardakcay Ckolatakahve SeviyomHee Cennetul Mualla M Maridraw Rakika R4bi4 Hannaz HALLEYS brn88 Culhagibi Dil-i bitab Ehlimuhabbet E Eren61 Erva Yaren Esseteacher Eses07 Evham Perisi Finrod Felagund gulse14 gurtmingotam hicmakam Berenimm ilginc Kiz Ilayburak2 immzaben IsikOlsun @kitapkahvehuzur Kmsl Hnd kkaderim Kova hatunu Lunapark Kedisi L Lavanta kokusu Eva mahperi hatun Mavidenizz01 M Maviguverciin melankolimm Memleketsevdalisi minnakhatun01 nese-li_hilos civnilay Pembeemzik Pembis Hayaller mutluannemutlubebekk pinkhouse34 sedanur91 Senden Gelen Silent Scream Birmabelsakizi Sonsuzaskkk terelelli34 @tuzsuz_ruh Zeytintanem hayırlı sahuar bitanelerim nasılsınız
Kuzum benim şükür sen nasılsın-Adel- Blue_Peri balbocuuu Reyyan__ Kara_gozlum U Ufukta_bebek @MaviKuplik P Pia22 A Annelerin en yorgunu hizuran PrensesAnnesi_ @kahvesevmemben KutsalI Tulparr N Nnuurrr T Temmuz07 D U R U Gama Capella Milyaay Lilimam F FfeRriDde Umutlu Anne Bekleyiste @bide bele cek EternaaLLove ByNkoaLa B Brunello Cicinelli Oeksuez Browni_intense sivastrabzon L Lilaseverr Diktorya Secret A Ayas19 D deniz us Psikolojik Deliii -Mihrimah -Sahrud- Ask ve isyan AnneAslan Fit mutlu anne Birbardakcay Ckolatakahve SeviyomHee Cennetul Mualla M Maridraw Rakika R4bi4 Hannaz HALLEYS brn88 Culhagibi Dil-i bitab Ehlimuhabbet E Eren61 Erva Yaren Esseteacher Eses07 Evham Perisi Finrod Felagund gulse14 gurtmingotam hicmakam Berenimm ilginc Kiz Ilayburak2 immzaben IsikOlsun @kitapkahvehuzur Kmsl Hnd kkaderim Kova hatunu Lunapark Kedisi L Lavanta kokusu Eva mahperi hatun Mavidenizz01 M Maviguverciin melankolimm Memleketsevdalisi minnakhatun01 nese-li_hilos civnilay Pembeemzik Pembis Hayaller mutluannemutlubebekk pinkhouse34 sedanur91 Senden Gelen Silent Scream Birmabelsakizi Sonsuzaskkk terelelli34 @tuzsuz_ruh Zeytintanem hayırlı sahuar bitanelerim nasılsınız
Sağolasın canım buna şükür kendimi toparlanmaya çalışmalarına devam etmeye çalışıyorumKuzum benim şükür sen nasılsınhayırlı sahurlar bitanem
Tatlışım benimm-Adel- Blue_Peri balbocuuu Reyyan__ Kara_gozlum U Ufukta_bebek @MaviKuplik P Pia22 A Annelerin en yorgunu hizuran PrensesAnnesi_ @kahvesevmemben KutsalI Tulparr N Nnuurrr T Temmuz07 D U R U Gama Capella Milyaay Lilimam F FfeRriDde Umutlu Anne Bekleyiste @bide bele cek EternaaLLove ByNkoaLa B Brunello Cicinelli Oeksuez Browni_intense sivastrabzon L Lilaseverr Diktorya Secret A Ayas19 D deniz us Psikolojik Deliii -Mihrimah -Sahrud- Ask ve isyan AnneAslan Fit mutlu anne Birbardakcay Ckolatakahve SeviyomHee Cennetul Mualla M Maridraw Rakika R4bi4 Hannaz HALLEYS brn88 Culhagibi Dil-i bitab Ehlimuhabbet E Eren61 Erva Yaren Esseteacher Eses07 Evham Perisi Finrod Felagund gulse14 gurtmingotam hicmakam Berenimm ilginc Kiz Ilayburak2 immzaben IsikOlsun @kitapkahvehuzur Kmsl Hnd kkaderim Kova hatunu Lunapark Kedisi L Lavanta kokusu Eva mahperi hatun Mavidenizz01 M Maviguverciin melankolimm Memleketsevdalisi minnakhatun01 nese-li_hilos civnilay Pembeemzik Pembis Hayaller mutluannemutlubebekk pinkhouse34 sedanur91 Senden Gelen Silent Scream Birmabelsakizi Sonsuzaskkk terelelli34 @tuzsuz_ruh Zeytintanem hayırlı sahuar bitanelerim nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?