- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.901
Bizim şehriye çorbası dolma pilav varallah yardım etsin canım allah oruçlarımızı kabul etsin hadi menü paylaşımı yapalım
Kucağımda dursun tabi minnagim ama ayakta kucak yoruyor be kuzum bide oruç oluncaoyyy bir adet kucak kuşuuuuubu zamandada kucakta durmicakta ne zaman durcak dicem ama bazen bunaltıyordur
Bizim şehriye çorbası dolma pilav var
Kucağımda dursun tabi minnagim ama ayakta kucak yoruyor be kuzum bide oruç olunca
Senin bebis varmı canım
What is this bacakli çorbaHEYYY bizdede dolma biber var bide bacaklı çorba
InsaAllah canımyok canım inşallah olr bir gün :)
Gelcem gelcemm islerr bitsinnnnIyi gelmeseniz bile zorla edecemm hepinizi gelin gelmeyin
erişteleri haşlıyon mercimekleri katıyon yoğurt felan çorba oluyoWhat is this bacakli çorba
Hayatimmmmm balimmmmm perimmm
Kuzucuuuuum sensiz olmaz buralar balımH
Hayatimmmmm balimmmmm perimmm
Ayyyy canim yaaa temizlige giriştim halilarimi yolladim yikamaya anca tek basima yavas yavas yaparım mutfak bitti cok sukur o bittiyse hepsi bitmis sayiyorum benKuzucuuuuum sensiz olmaz buralar balım
Bencede kuzu mutfak ugrastırıyor biraz ooh ellerine sağlık bitir bir dinlen yorulmussundur balınm.Ayyyy canim yaaa temizlige giriştim halilarimi yolladim yikamaya anca tek basima yavas yavas yaparım mutfak bitti cok sukur o bittiyse hepsi bitmis sayiyorum ben
He vallaa ter ter oldum aksama da komsuya davetliyim duvarlari siliyorum az kaldi bitirim bari bu dus alim ayyyy kacasim geldi suan burdanBencede kuzu mutfak ugrastırıyor biraz ooh ellerine sağlık bitir bir dinlen yorulmussundur balınm.
Enazından yemek derdin yokmuşHe vallaa ter ter oldum aksama da komsuya davetliyim duvarlari siliyorum az kaldi bitirim bari bu dus alim ayyyy kacasim geldi suan burdan
Aynn canim siyirdim bu gun kiz seni seviyorummmmEnazından yemek derdin yokmuş. Kıyamam kuzum benim yaa :))
Sevgimiz karşılıklı balım kaymağımmmmAynn canim siyirdim bu gun kiz seni seviyorummmmdusunceli arkadasimmm❤❤❤❤
Öyle bacaklı neyin deyince bende merak ettimerişteleri haşlıyon mercimekleri katıyon yoğurt felan çorba oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?