- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.861
T Tatlianne20 belki hep beraber senin icin dua edersek rabbim birimizden birinin sesini işitir ve kabul eder umarim yarin gibi guzel bir gunde senden de guzel haberler aliriz insallah.Amin.
Dikkat edersen canim almazsın ..Kızlar ben çok hızlı kilo alıyorum.
geçen cuma 59 dum.
Bugün 62.9 çıktım. Akşam tok karnına tartıldım eczanede.
Niye böyle oluyor ya.
Ekmek bile yemem.
Akşamları biraz geç yiyorum eşim geç geliyor diye.
Tatlı yedim bi de bugün.
Eşim daha tartılmadan 62 varsındır dedi. Bildi. Sen 85 e kadar cikarsin garanti diyor.
Moralim bozuldu.
Kendime şu saatten hamurisini geç yemeyi tuzlu gıdalar tüketmeyi tatlıyı yasaklıyorum.
Dikkat edersen canim almazsın ..
AminnValla hayırlısı olsun..
Rabbim evlat acısı yasatmasin
Valla canim bende suan yasaklari yasiyom ama en buyuk etgen şu gec yemek yeme vede tok karninla yedigin hamur işi veya paketli yiyecrkler gerci cok meyve tuketmekte kilo aldiriyomus ben meyve cok sevdigimbiçin minumum bir adet tek gunde tuketiyorum bozma moralini bu saatten sonra dikkat et aldiginnkilo farki cok olmadigi icin canim vermen de cok cabuk olur o yuzden dikkat et tamamdirKızlar ben çok hızlı kilo alıyorum.
geçen cuma 59 dum.
Niye böyle oluyor ya.
Ekmek bile yemem.
Tatlı yedim bi de bugün.
Eşim daha tartılmadan 62 varsındır dedi. Bildi. Sen 85 e kadar cikarsin garanti diyor.
Moralim bozuldu.
Kendime şu saatten hamurisini geç yemeyi tuzlu gıdalar tüketmeyi tatlıyı yasaklıyorum.
Amin insallahValla hayırlısı olsun..
Rabbim evlat acısı yasatmasin
Allah razi olsun canim senin ve butun musluman alemin kandili mübarek olsun insallah allah iyi dilekle diledigimiz butun dualari kabul ederSofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, dualarınız kabul olsun, kandiliniz kutlu olsun.
Spor yapmak istiyosan yurusu ve lesli 3 mile yapmani tavsiye ederim cok iyi geliyor vucudun haril haril calişiyor birazda diyet yaptinmi hemen verirsinKızlar ben çok hızlı kilo alıyorum.
geçen cuma 59 dum.
Niye böyle oluyor ya.
Ekmek bile yemem.
Tatlı yedim bi de bugün.
Moralim bozuldu.
Seninde Kandil’in mübarek olsun ...canimSofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, dualarınız kabul olsun, kandiliniz kutlu olsun.
İşi ne yaptın cnm nasıl geçti görüşmen ????Kizlar yarin is görüsmem var ne giycemi bilmiyorum. Pntolon üzerine bluz mu giyim yoksa blazer ceket demi giyim ? Kot pantolon ve üzeri bluz mu giyim karar veremedim
Görüsme iyi gecti cnm da benim icim oraya pek isinmadi.. haftaya gel 1-2 gün calis dedi hem calisanlari hemde isi tanimak icin.. bakalim artik ne olurİşi ne yaptın cnm nasıl geçti görüşmen ????
Seninde Kandil’in mübarek olsun canim..Hayirli sabahlar öncelikle herkesin kandili mubarek tüm hayirli dualariniz kabul olsun insallah
Görüsme iyi gecti cnm da benim icim oraya pek isinmadi.. haftaya gel 1-2 gün calis dedi hem calisanlari hemde isi tanimak icin.. bakalim artik ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?