En guzel kilo alma seklindesin sen suan cnm

Bende acik havada daha rahat ediyorum. Icim ferahliyor huzurlu oluyorum.

Göbüs gider cnm sit ups yap dicektim hamilesin

Bende bu gobekten sikayetçiyim ama ben hamile degilim ve bir turlu gitmiyor heryerde fark oluyor nalesef gobek sanki taş birturlu erimiyor

Ay ay birde bana sorun tatlı birde hareketli bir bıdık var içmde gece uyuyoruz. Ben sola yatıyordm eşim göbeğime elini koymuş. Döndüm ona niye döndün diyor tekme atiyodu bizimki dedi

Ay ay birde bana sorun tatlı birde hareketli bir bıdık var içmde gece uyuyoruz. Ben sola yatıyordm eşim göbeğime elini koymuş. Döndüm ona niye döndün diyor tekme atiyodu bizimki dedi
Annesi bebisin rahatini bozma bak sen bidik ne istedigini de biliyor​

Ay kızlar kaynanami aradım 3vde mısın diye.
Babamneme geçicem pc de isim var bitince gelcem dedim kadın telefonu yüzüme kapattı.
Sinir oldum.

Niye böyle yaptın diye gidince sorayim mi
Hem haber ver der. Hemde insan yerine koyup cevap vermez .

Sinirli bir şekilde degilde anne nie ben konusurken kapattin cvp vermedin diyebilirsin bakalim cevabi ne olcak farkinda oldugunu anlasin

Ay AYIP yani.

Özellikle evde tek kaldığımızda arar rahatsız etmek için.
Bende isim oldugundan duymamış olurum.
Bunun için bile eşimi arayip fırçalar.

Şimdi arıyoruz cevap vermeden kapatıyor
Her şeyin bir adabı var neticede

Benimde esim gelicek simdi
Arkadas bendeydi kahve ictik

Kayinvalide meselesine gelince: ben sorardim neden yüzüme kapattigini "anne telefonda görüsürken bisey mi oldu telefon kapandi yüzüme " diye..

Kizlar yarin is görüsmem var ne giycemi bilmiyorum. Pntolon üzerine bluz mu giyim yoksa blazer ceket demi giyim ? Kot pantolon ve üzeri bluz mu giyim karar veremedim

Kizlar yarin is görüsmem var ne giycemi bilmiyorum. Pntolon üzerine bluz mu giyim yoksa blazer ceket demi giyim ? Kot pantolon ve üzeri bluz mu giyim karar veremedim
Mevsim çok uygun ve iş goruşmesi zaten ceket cok sik ve yakisir bu mevsimde ve daha ciddi gosterir belki

Benimde esim gelicek simdi
Arkadas bendeydi kahve ictik

Kayinvalide meselesine gelince: ben sorardim neden yüzüme kapattigini "anne telefonda görüsürken bisey mi oldu telefon kapandi yüzüme " diye..

Sordum canım tamam dedim
yok aynı anda biri daha arıyormuş. Evde birileri varmış.
Kendi kendine kapanmış falan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…