- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.821
En guzel kilo alma seklindesin sen suan cnm
Bende acik havada daha rahat ediyorum. Icim ferahliyor huzurlu oluyorum.
Göbüs gider cnm sit ups yap dicektim hamilesin
Bende bu gobekten sikayetçiyim ama ben hamile degilim ve bir turlu gitmiyor heryerde fark oluyor nalesef gobek sanki taş birturlu erimiyor
Ay ay birde bana sorun tatlı birde hareketli bir bıdık var içmde gece uyuyoruz. Ben sola yatıyordm eşim göbeğime elini koymuş. Döndüm ona niye döndün diyor tekme atiyodu bizimki dedi
Annesi bebisin rahatini bozma bak sen bidik ne istedigini de biliyor
Ay kızlar kaynanami aradım 3vde mısın diye.
Babamneme geçicem pc de isim var bitince gelcem dedim kadın telefonu yüzüme kapattı.
Sinir oldum.
Niye böyle yaptın diye gidince sorayim mi
Hem haber ver der. Hemde insan yerine koyup cevap vermez . Sinirli bir şekilde degilde yinede anne ben konusurken nie cvp vermeden kapattin die sorabilirsin bakalim cevabi ne olcak en azindan farkinda oldugunu bilsin derim canim yinede sen bilirajn
Sinirli bir şekilde degilde anne nie ben konusurken kapattin cvp vermedin diyebilirsin bakalim cevabi ne olcak farkinda oldugunu anlasinAy kızlar kaynanami aradım 3vde mısın diye.
Babamneme geçicem pc de isim var bitince gelcem dedim kadın telefonu yüzüme kapattı.
Sinir oldum.
Niye böyle yaptın diye gidince sorayim mi
Hem haber ver der. Hemde insan yerine koyup cevap vermez .
Diye..??? Cvp yok galibaBenimde esim gelicek simdi
Arkadas bendeydi kahve ictik
Kayinvalide meselesine gelince: ben sorardim neden yüzüme kapattigini "anne telefonda görüsürken bisey mi oldu telefon kapandi yüzüme " diye..
Konu benimle alakali degildi cnm :) yani fikrimi söyledim sadece tel neden kapandi diye sorardim demek istemistimDiye..??? Cvp yok galiba
Mevsim çok uygun ve iş goruşmesi zaten ceket cok sik ve yakisir bu mevsimde ve daha ciddi gosterir belkiKizlar yarin is görüsmem var ne giycemi bilmiyorum. Pntolon üzerine bluz mu giyim yoksa blazer ceket demi giyim ? Kot pantolon ve üzeri bluz mu giyim karar veremedim
Benimde esim gelicek simdi
Arkadas bendeydi kahve ictik
Kayinvalide meselesine gelince: ben sorardim neden yüzüme kapattigini "anne telefonda görüsürken bisey mi oldu telefon kapandi yüzüme " diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?