Malesef haber yok bildigim kadariyla cay +tv oturuyorum.Sadece iki kilomu hemen verirsin sikinti yapma canim
Iyi oturmalar cnm :) bende oturuyorum

Aslinda sorun olmaz bende 2 kilo ama pazar günü kina var sadiclik yaptigim.. elbisemde dar. Göbisimin cok görünmesini istemiyorum rahatsiz olurum

Arkadaslar size bisey sormak istiyorum.

Ben ailemden 30km uzaklikta oturuyorum ve her hafta annemi babami ziyarete gitmeye calisiyorum.
Bir hafta gitmedigim zaman kendimi hayirsiz evlat gibi hissediyorum icimde sıkıntı olusuyor.
esimin vardiyesine göre hafta aradi gidiyorum bu hafta gidemedim hafta sonu da gidemicem..
Ailem bu konu hakkinda bisey demez yani istedigim zaman giderim ama son zamanda ailemle zaman geciremiyorum malesef ve bu bende vicdan azabi yapiyor.

Canim ailen hasta vb. sana muhtac degilse gitmessen cok sorun olmaz o kadarlik olur.

Her seyin ortasi guzel oteki turlu de esini karsina alip yuvanda huzursuzluk cikar ki bunu ailen de istemez.

Canim ailen hasta vb. sana muhtac degilse gitmessen cok sorun olmaz o kadarlik olur.

Her seyin ortasi guzel oteki turlu de esini karsina alip yuvanda huzursuzluk cikar ki bunu ailen de istemez.
Allaha sükür hasta degiller. Esim benimle her seferinde gelmiyor haftada 1 veya iki haftada bir gelir benimle onun disinda ben giderim kendim. Ama ne bileyim özlüyorum gidemiyorum.. cok üzülüyorum gidemeyince cünkü biliyorum (hissediyorum) özlüyorlar beni

Ozlemek guzel canim senin mutsuz olup yanlarinda olmadansa bence ozleyip iyi olmani isterler.

Canim öyle vicdan azabı duyacak kadar bisey hissetmedim canim sonuçta gidiyorsun hiç gitmesen dediğin olur .. bazı haftalarda gidemezsen onlar gelsinler , olmadı görüntülü konuşursun seçenekler var yani olmayanlar napsin sen bence iyi bir evlatsın helal olsun sana..

Tsk ederim cnm rabbim herkese hayirli evlat nasip etsin. Ben elimden geleni yapmaya calisiyorum.
Telefonda görüsüyoruz en gec iki günde bir. Icimin rahat etmesini deneyecegim kuzum. Yorumun icin sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…