C Cay6 kuzu gittim sağlık ocağına boy güzel dedi kilo 13kilo890 cıktı 15 olsa iyi olur dedi. Ama eskisi kadar kiloya takmıyorumyaa ben zayıf baba zayıf benim kızda hareketli biraz oyuzden normal geldi bana,

Valla benimkide bıraktığım yerde uyusaydı nolurduuuu :)). Kolaylık ve sabır diliyorum tatlım biran önce uyum sağlar umarım minnak

C Cay6 kuzu gittim sağlık ocağına boy güzel dedi kilo 13kilo890 cıktı 15 olsa iyi olur dedi. Ama eskisi kadar kiloya takmıyorumyaa ben zayıf baba zayıf benim kızda hareketli biraz oyuzden normal geldi bana,
Aa kuzu unutmusum gidecegini. Sagol haber verdigin icin ya benim kizim senjnkinden de zayif. 12 kilo filan benim evdeki tartiya gore. Boyu uzun gbi sankim bi olceyim de hatta yenide tartayim digital bi tartida sana yazarim. Ya ben cok danistim cesitli doktorlara goturdum kisacasi anne baba minyon bu cocuktan ne bekleyebilirsin ne kadar isterse o kadar yesin asla zorlamayin dediler peynir vs yemiyor inan dene yemezse zorlama dedi . Cevreye gore hep zayif ama her goturdugm doktor gayet iyi buldu simdiye kadr kizimi. Bende takmjyorum 1 yas civari cok takmistim o da cevre yuzunden baktim cocuguda kendimide yiyorm hemde biswy degismiyo ve doktorlarda boyle soyledigi icin icim artik rahat. Hatta zayif diyene insallah buyudugnde de zayif olurfit olur diyp geciyorum canim.

Bu arada saglik ocagi sade boy kilo mu bakti 3 yas kontroluydu dimj bizimde eylulde ozaman .

Cnm senin bebeğin ne kadarlık
Kuzu benimki nisanda 3 yasını doldurdu ,kilo biraz zayıfmış ama nebilim sağlığı yerinde şükür pek takılmadım kiloya .önceden baya kilo takıntım vardı hep zayıf diye onu bunu tıkıştırmaya çalışırdım çocuğa simdi onunda kendimide rahat bıraktım yani bilmiyorum doğrumu düşünüyorum.

Valla kuzu bende önceden takıyırdum şimdi rahat bıraktım .sağlıklı olsundaya. Evet tek ikisine baktı kuzu.

Aynen canim Blue_Peri birak kasma ustune dusmedigim zaman daha iyi ben bunu denedim . 5 ay var kizlarimizin arasinda 5 aya belkide benimkide 13 14 olur kilosu bakalim bebekkende boyle az az gram gram aldi milletin cocugu ayda 1.5 kg alirdi sadwce emerek benimki 350 400 gram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…