- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.021
Oyy oneyndi öyleeekıııııııııız seni kesereeeem haşlaram bıcıtır ataram
erzurum şeyleri geldi aklımaD
eerzurumlu niloya var ya
Sen yaparsın bu işi kuzum
Valla benimkide bıraktığım yerde uyusaydı nolurduuuu :)). Kolaylık ve sabır diliyorum tatlım biran önce uyum sağlar umarım minnakEvet canım aynen bende şimdi aşılırsa alışır modundayım büyük kızıma hiç eğitim filan vermedim onda şanslıydım yavrum bıraktığım yerde uyurdu ama tabiki de her çocuk bir değilBlue_Peri
Aynen ya sabır çok önemli, Ayağımda sallamaktan ayaklarım uyuşuyordu artıkİnşallah başarılı olursun tatlımmm bol bol sabır dirayet diliyorum :))
Aa kuzu unutmusum gidecegini. Sagol haber verdigin icin ya benim kizim senjnkinden de zayif. 12 kilo filan benim evdeki tartiya gore. Boyu uzun gbi sankim bi olceyim de hatta yenide tartayim digital bi tartida sana yazarim. Ya ben cok danistim cesitli doktorlara goturdum kisacasi anne baba minyon bu cocuktan ne bekleyebilirsin ne kadar isterse o kadar yesin asla zorlamayin dediler peynir vs yemiyor inan dene yemezse zorlama dedi . Cevreye gore hep zayif ama her goturdugm doktor gayet iyi buldu simdiye kadr kizimi. Bende takmjyorum 1 yas civari cok takmistim o da cevre yuzunden baktim cocuguda kendimide yiyorm hemde biswy degismiyo ve doktorlarda boyle soyledigi icin icim artik rahat. Hatta zayif diyene insallah buyudugnde de zayif olurfit olur diyp geciyorum canim.
Kuzu benimki nisanda 3 yasını doldurdu ,kilo biraz zayıfmış ama nebilim sağlığı yerinde şükür pek takılmadım kiloya .önceden baya kilo takıntım vardı hep zayıf diye onu bunu tıkıştırmaya çalışırdım çocuğa simdi onunda kendimide rahat bıraktım yani bilmiyorum doğrumu düşünüyorum.Cnm senin bebeğin ne kadarlık
Valla kuzu bende önceden takıyırdum şimdi rahat bıraktım .sağlıklı olsundaya. Evet tek ikisine baktı kuzu.Aa kuzu unutmusum gidecegini. Sagol haber verdigin icin ya benim kizim senjnkinden de zayif. 12 kilo filan benim evdeki tartiya gore. Boyu uzun gbi sankim bi olceyim de hatta yenide tartayim digital bi tartida sana yazarim. Ya ben cok danistim cesitli doktorlara goturdum kisacasi anne baba minyon bu cocuktan ne bekleyebilirsin ne kadar isterse o kadar yesin asla zorlamayin dediler peynir vs yemiyor inan dene yemezse zorlama dedi . Cevreye gore hep zayif ama her goturdugm doktor gayet iyi buldu simdiye kadr kizimi. Bende takmjyorum 1 yas civari cok takmistim o da cevre yuzunden baktim cocuguda kendimide yiyorm hemde biswy degismiyo ve doktorlarda boyle soyledigi icin icim artik rahat. Hatta zayif diyene insallah buyudugnde de zayif olurfit olur diyp geciyorum canim.
Bi bakayım ay sen bendede delisin baluuumyotubeye yaz çıkıyor
Herşeye üşenirim ama çaya aslabnde seviyım ama kalkp almayı sevmiyom ona napcaz
Yoksa Erzurum lu musunkıııııııııız seni kesereeeem haşlaram bıcıtır ataram
erzurum şeyleri geldi aklımaD
eerzurumlu niloya var ya
kiz deli bilyom tabisii bugunde calisyonmu diye sordumevettt unuttun mu uçak bileti satıyodum ya hep beni unutun zaten
İyim canım yıkılmadım ayaktayımdogru bocek bendim
iyim kuzum sen nasilsin
Cay cayyy birileri beni cagiriyo galibaHerşeye üşenirim ama çaya asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?