- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.041
yikilma tabi dindik ayakta durrİyim canım yıkılmadım ayaktayım
benimde kizim 11 aylik 8 kiloAynen canimBlue_Peri birak kasma ustune dusmedigim zaman daha iyi ben bunu denedim . 5 ay var kizlarimizin arasinda 5 aya belkide benimkide 13 14 olur kilosu bakalim bebekkende boyle az az gram gram aldi milletin cocugu ayda 1.5 kg alirdi sadwce emerek benimki 350 400 gram
Bi bakayım ay sen bendede delisin baluuum
Herşeye üşenirim ama çaya asla
kiz deli bilyom tabisii bugunde calisyonmu diye sordum
Kuzu senle aynı durumdaymışız önceden biz ay yok artık zaten azda olsa çorba yumurta yemeye başladı şükür tek sebze yemiyo onunda kekin içinde krebin içinde çorbanın içinde hallediyırum. Aslında bebekken iyiydi kuzu kilosu güzeldi sonradan zayıfladı benimki aman sağlıklı olsunlar.Aynen canimBlue_Peri birak kasma ustune dusmedigim zaman daha iyi ben bunu denedim . 5 ay var kizlarimizin arasinda 5 aya belkide benimkide 13 14 olur kilosu bakalim bebekkende boyle az az gram gram aldi milletin cocugu ayda 1.5 kg alirdi sadwce emerek benimki 350 400 gram
yok be bilyom tabi nerde calisdigini okdarda balik hafzali deilimmhadi iyi kıvırdınçalışıyom hahah bugun hafta içi ya
Çalsın be delüüüm hatta ben çalayumiki deli bir araya gelmemeliydikbelkide bu kdr sevmemeliydik
serdar oraç parçası bizim için çalsın
yok be bilyom tabi nerde calisdigini okdarda balik hafzali deilimmkolay gelsin oruc oruca zordur gerci oturyon zati bise yaptigin yokda
Çalsın be delüüüm hatta ben çalayumikiiiiiiiiii delüüüüüüüüiii biiiiiir arayaaaaaa iyiki gelmişiiiiiiiiiiiiiz bu daha güzel oldu binciiii korksunlar bizden
Canim ayni benimki de o aylarda oyleydi uzulme bak doktorlarn dedklerini yazdim en az 3 4 doktor bunlari dedi bana. Ayricada asiri harwketli bebekken yatyigi yerde hic bisey yapamasa ayagini dondurur sallardibenimde kizim 11 aylik 8 kilo
Bunu okuduktan sonra zaten kimse bulaşmaz bizebu bizim bestemiz oldukim korkcak korkutcak biri bulmak lazım
Yok yavru benimki heep boyleydi dogum kilosu 3 320 idi cok guzeldi bana gore bunyeme gore 5 bucuk kg almistim hamileyken sadece. Ama iste unuttum 2 3 ay sonra mi ne dogum kilosunun 2 kati olmalilardiya bizimki daha yalan olmasin 6 7 aylikken eristi o kiloya ve uzun sure 10 kiloyu goremedim 9800 9600 du baya bi . Ama goturup muayenelerde hep yazdigim seyleri soyledi ozelide devletide saglk ocagndakide hatta annem illa vitamin alalm sor dedi doktor sen un cuvali gbi yernden kalkmasn mi istiyosun cocugunda bi saglik sorunu bisey yok kilo nedir dedi kilo saglikli oldgnu gostermez dedi. Inanin yipratmayn kendnizi ne istiyosa ne kadar istiyosa okadr yesin dedi. Fakat ben gozlemledgm kasaryla aman kahvalti yapmadi pek diye aman sebzesni corbasni yemedi diye eline havuc salatalik muz elma vs cok veriyordm bi donem o donem bi arkadasma istahsiz demstm oda aynen ivir zivirlari verme arada acikmasina izin vermiyosun hic demisti baktim dogru dikkat edince de farketri biraz dha en iyiside disarda 2 saat oynatabilirsem ve isteklerini almazsam marketten eve gelip yemegni dha iyi yiyor yemek sonrasi gunde 2 kez marketten istedgi seylerden de veriyorum tamamen engellemek imkansiz gbi zaten su devrdeKuzu senle aynı durumdaymışız önceden biz ay yok artık zaten azda olsa çorba yumurta yemeye başladı şükür tek sebze yemiyo onunda kekin içinde krebin içinde çorbanın içinde hallediyırum. Aslında bebekken iyiydi kuzu kilosu güzeldi sonradan zayıfladı benimki aman sağlıklı olsunlar.
Bunu okuduktan sonra zaten kimse bulaşmaz bize
benimkide aşırı hareketli 1 sn yerinde durmuyo. bazilarida ay cok zayif diyip canimi sikiyo benim icin sagligi onemli ama insan ister istemez takiyooCanim ayni benimki de o aylarda oyleydi uzulme bak doktorlarn dedklerini yazdim en az 3 4 doktor bunlari dedi bana. Ayricada asiri harwketli bebekken yatyigi yerde hic bisey yapamasa ayagini dondurur sallardi
Katılıyorum kuzu ya o vitamini bende istemiştim anlatmıştımya aynı tepkiyi aldım doktordan bende.havalar bir öyle bir böyle burda iyi olsunda bende cıkartıcam dışarı en iyisi .bizimki abur cuburada pek alıştı şimdi vazgeciremiyoruzda aman sen az ver kuzu.Yok yavru benimki heep boyleydi dogum kilosu 3 320 idi cok guzeldi bana gore bunyeme gore 5 bucuk kg almistim hamileyken sadece. Ama iste unuttum 2 3 ay sonra mi ne dogum kilosunun 2 kati olmalilardiya bizimki daha yalan olmasin 6 7 aylikken eristi o kiloya ve uzun sure 10 kiloyu goremedim 9800 9600 du baya bi . Ama goturup muayenelerde hep yazdigim seyleri soyledi ozelide devletide saglk ocagndakide hatta annem illa vitamin alalm sor dedi doktor sen un cuvali gbi yernden kalkmasn mi istiyosun cocugunda bi saglik sorunu bisey yok kilo nedir dedi kilo saglikli oldgnu gostermez dedi. Inanin yipratmayn kendnizi ne istiyosa ne kadar istiyosa okadr yesin dedi. Fakat ben gozlemledgm kasaryla aman kahvalti yapmadi pek diye aman sebzesni corbasni yemedi diye eline havuc salatalik muz elma vs cok veriyordm bi donem o donem bi arkadasma istahsiz demstm oda aynen ivir zivirlari verme arada acikmasina izin vermiyosun hic demisti baktim dogru dikkat edince de farketri biraz dha en iyiside disarda 2 saat oynatabilirsem ve isteklerini almazsam marketten eve gelip yemegni dha iyi yiyor yemek sonrasi gunde 2 kez marketten istedgi seylerden de veriyorum tamamen engellemek imkansiz gbi zaten su devrde
yinede zordurr Alah yardimcin olsunhahahahah
aynen canım oturuduğum için çok kötü olmuyorum allaha şükür :)
Canım bencede takma boşver yemeyen çocuk yemiyor ya da kilo almıyor bence önemli olan boy kilo zaten alınıyor hatta o kilolalrı vermek için aç kalıyoruzKuzu benimki nisanda 3 yasını doldurdu ,kilo biraz zayıfmış ama nebilim sağlığı yerinde şükür pek takılmadım kiloya .önceden baya kilo takıntım vardı hep zayıf diye onu bunu tıkıştırmaya çalışırdım çocuğa simdi onunda kendimide rahat bıraktım yani bilmiyorum doğrumu düşünüyorum.
Doğru bak tamam bi durum olursa ıslıııık de ben ucarım yanınahahah bu topikte herkes kankimiz dışarda er meydanı yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?