- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.061
Aynen öyle düşünüyorum vallaCanım bencede takma boşver yemeyen çocuk yemiyor ya da kilo almıyor bence önemli olan boy kilo zaten alınıyor hatta o kilolalrı vermek için aç kalıyoruz
Hıı çok zor sormaaayinede zordurr Alah yardimcin olsun
Benim büyük kızım da hiç birşey yemezdi canım ama kilo alımı da boy uzaması da çok güzeldi (gerçi kayınvalideme kalsa çokkkkkk zayıftı orası ayrı)) çocuk yoğurt yemiyor diye doktora götürmüştüm gerçi bi kase yoğurdu bitirmiyor diye gitmiştim doktor da 1 yemek kaşığı yese yeter demişti,,,, çok da kasmamamız lazım sadece çocukların aç olduğunu bilmeliyiz,,,,Canim ayni benimki de o aylarda oyleydi uzulme bak doktorlarn dedklerini yazdim en az 3 4 doktor bunlari dedi bana. Ayricada asiri harwketli bebekken yatyigi yerde hic bisey yapamasa ayagini dondurur sallardi
Benim kilom mu kızzzAynen öyle düşünüyorum valla. Kıııız çokmu kilo
Doğru bak tamam bi durum olursa ıslıııık de ben ucarım yanına
Hıı kilo vermeye calışıyoz diyince kilo bi pislik yapayım didim :)))Benim kilom mu kızzz
tamam canımsende öle
Zamanla alisirsin takmamaya ama yernde olsam smdiden takmamaya calis cunku gercekten gerek yok saglikliysa ki rutin kontrollere gidersin zaten doktor da soyler sana bosuna stres yapma hayat zaten zor kucuk cocugu olan kadinlar icin.benimkide aşırı hareketli 1 sn yerinde durmuyo. bazilarida ay cok zayif diyip canimi sikiyo benim icin sagligi onemli ama insan ister istemez takiyoo
Aynen oyle takmiyorm baya bi suredir cnm kendim 3 kg vermeye calisiyormda zorlaniyorum aman zayif fit olsun sagligi yernde cok sukur daha neBenim büyük kızım da hiç birşey yemezdi canım ama kilo alımı da boy uzaması da çok güzeldi (gerçi kayınvalideme kalsa çokkkkkk zayıftı orası ayrı)) çocuk yoğurt yemiyor diye doktora götürmüştüm gerçi bi kase yoğurdu bitirmiyor diye gitmiştim doktor da 1 yemek kaşığı yese yeter demişti,,,, çok da kasmamamız lazım sadece çocukların aç olduğunu bilmeliyiz,,,,
Bi yerde okumuştum
Çocukların ne zaman yemek yiyeceğini anneler
Ne kadar yiyeceklerini çocuklar belirler
Diye
hahhhhhhh yap kızzz,,,, 60 kilo ile hamile kaldım 82.5 la Doğuma girdim ,,,, şuanda 58.5 kiloyummmHıı kilo vermeye calışıyoz diyince kilo bi pislik yapayım didim :)))
Yaaa inanki öyle insanlar kıskançlıklarından yapıyorlar,,, kız küçük göğüslülerin daha güzel sütü oluyorBizim milletimiz merakli zaten yesen yeme kilo alcan yemesen ye ye derler gerci herseye bisey derler. Hele hele yeni anneysen. Hiic unutmam 40 icindeyken kim oldgnu bahsetmem gerekmeyen bir zaat emzirmek icin gogsmu gorunce aa hani sut dedi bende burdaa dedim ama icimw oturdu sebebi guya gogsm kucuk diye sutler dolmamis kendi kafasinca 2 yasa kadr fiskiriyodu sutum masallah herkes bi alem insanlar asla takdir etmez hep uzecek alttan alttan laf soylerler oyuzden hcbiri umrumda degil .
Valla bencede benim oyle oldu bi arkadasm inanamazdi kizim 1 bucuk yasndayken filan bile baya baya vardi bol sutum. Neyse barim o ise yaradilarYaaa inanki öyle insanlar kıskançlıklarından yapıyorlar,,, kız küçük göğüslülerin daha güzel sütü oluyor
pc basinda oturyo surekli popisi aciyoHıı çok zor sormaaa
aynen oyle kıpır kıpır masallah hic yorulmuyo ya enerjisi hic tukenmiyo.Zamanla alisirsin takmamaya ama yernde olsam smdiden takmamaya calis cunku gercekten gerek yok saglikliysa ki rutin kontrollere gidersin zaten doktor da soyler sana bosuna stres yapma hayat zaten zor kucuk cocugu olan kadinlar icin.
biricigim mucks ne ediyon bakemmSorun değil canım nazım geçtiğinden şaka yapıyorumgünaydın
boncugum napiyonngunaydinn
geçmiş olsun bazilarin 9ay sürüyor kuzumm.Teşekkür ederiz bi tanem de pek yaramıyor buara yine bulantılarım başladı
hosgeldin guzel hatun teşekkür ederimGünaydın kadınlar klübünün güzelleriii
Kz dış etlerimden kivraniyom resmen ceneme kadar vurdu agrisi niyetliyim acile akşam git cem artik.He çok azz deli kızzzgeçmiş olsun kuzum neyin var
napim ugrasyom balim sen napiyon. gecmis olsun dis etlerin agriyomus tuzlu gargara yapsana bi iy gelir mikrobunu öldürürbiricigim mucks ne ediyon bakemm
boncugum napiyonn
geçmiş olsun bazilarin 9ay sürüyor kuzumm.
hosgeldin guzel hatun teşekkür ederim
Kz dış etlerimden kivraniyom resmen ceneme kadar vurdu agrisi niyetliyim acile akşam git cem artik.
Hadiyaa çok geçmiş olsun kuzumbiricigim mucks ne ediyon bakemm
boncugum napiyonn
geçmiş olsun bazilarin 9ay sürüyor kuzumm.
hosgeldin guzel hatun teşekkür ederim
Kz dış etlerimden kivraniyom resmen ceneme kadar vurdu agrisi niyetliyim acile akşam git cem artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?