Canim ayni benimki de o aylarda oyleydi uzulme bak doktorlarn dedklerini yazdim en az 3 4 doktor bunlari dedi bana. Ayricada asiri harwketli bebekken yatyigi yerde hic bisey yapamasa ayagini dondurur sallardi
Benim büyük kızım da hiç birşey yemezdi canım ama kilo alımı da boy uzaması da çok güzeldi (gerçi kayınvalideme kalsa çokkkkkk zayıftı orası ayrı)) çocuk yoğurt yemiyor diye doktora götürmüştüm gerçi bi kase yoğurdu bitirmiyor diye gitmiştim doktor da 1 yemek kaşığı yese yeter demişti,,,, çok da kasmamamız lazım sadece çocukların aç olduğunu bilmeliyiz,,,,
Bi yerde okumuştum
Çocukların ne zaman yemek yiyeceğini anneler
Ne kadar yiyeceklerini çocuklar belirler

Diye

benimkide aşırı hareketli 1 sn yerinde durmuyo. bazilarida ay cok zayif diyip canimi sikiyo benim icin sagligi onemli ama insan ister istemez takiyoo
Zamanla alisirsin takmamaya ama yernde olsam smdiden takmamaya calis cunku gercekten gerek yok saglikliysa ki rutin kontrollere gidersin zaten doktor da soyler sana bosuna stres yapma hayat zaten zor kucuk cocugu olan kadinlar icin.

Aynen oyle takmiyorm baya bi suredir cnm kendim 3 kg vermeye calisiyormda zorlaniyorum aman zayif fit olsun sagligi yernde cok sukur daha ne

Bizim milletimiz merakli zaten yesen yeme kilo alcan yemesen ye ye derler gerci herseye bisey derler. Hele hele yeni anneysen. Hiic unutmam 40 icindeyken kim oldgnu bahsetmem gerekmeyen bir zaat emzirmek icin gogsmu gorunce aa hani sut dedi bende burdaa dedim ama icimw oturdu sebebi guya gogsm kucuk diye sutler dolmamis kendi kafasinca 2 yasa kadr fiskiriyodu sutum masallah herkes bi alem insanlar asla takdir etmez hep uzecek alttan alttan laf soylerler oyuzden hcbiri umrumda degil .

Yaaa inanki öyle insanlar kıskançlıklarından yapıyorlar,,, kız küçük göğüslülerin daha güzel sütü oluyor

Yaaa inanki öyle insanlar kıskançlıklarından yapıyorlar,,, kız küçük göğüslülerin daha güzel sütü oluyor
Valla bencede benim oyle oldu bi arkadasm inanamazdi kizim 1 bucuk yasndayken filan bile baya baya vardi bol sutum. Neyse barim o ise yaradilar

Zamanla alisirsin takmamaya ama yernde olsam smdiden takmamaya calis cunku gercekten gerek yok saglikliysa ki rutin kontrollere gidersin zaten doktor da soyler sana bosuna stres yapma hayat zaten zor kucuk cocugu olan kadinlar icin.
aynen oyle kıpır kıpır masallah hic yorulmuyo ya enerjisi hic tukenmiyo.

Sorun değil canım nazım geçtiğinden şaka yapıyorum günaydın
biricigim mucks ne ediyon bakemm
boncugum napiyonn
Teşekkür ederiz bi tanem de pek yaramıyor buara yine bulantılarım başladı
geçmiş olsun bazilarin 9ay sürüyor kuzumm.
Günaydın kadınlar klübünün güzelleriii
hosgeldin guzel hatun teşekkür ederim
He çok azz deli kızzz geçmiş olsun kuzum neyin var
Kz dış etlerimden kivraniyom resmen ceneme kadar vurdu agrisi niyetliyim acile akşam git cem artik.

napim ugrasyom balim sen napiyon. gecmis olsun dis etlerin agriyomus tuzlu gargara yapsana bi iy gelir mikrobunu öldürür

Hadiyaa çok geçmiş olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…