- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.101
Afiyet olsun canım ellerine sağlık canım oh miss
Ben bugün bisi etmedim dun islerimi yaptim bugunde mutfak yapcaktim disimden dolayı etmedim bisi topladim çamaşır yıka as. Ole geçti yarin artik sabah erkenden evi halıları sercem son islerimi yapıp yemek yapcam misafirler gelceksende ne var ne yok canım
Ben bugün bisi etmedim dun islerimi yaptim bugunde mutfak yapcaktim disimden dolayı etmedim bisi topladim çamaşır yıka as. Ole geçti yarin artik sabah erkenden evi halıları sercem son islerimi yapıp yemek yapcam misafirler gelcek
Kendi emmiyor canım ben çok istedim amagecen sene banada yapmisti temizlikte zor be acitiyorr.
Kestimi sutten.
Canım sağıp biberonla verdim içmedi mamasına karıştırdım yine içmedi,,, çok cadı var ya,,, hayır sütüm olmasa neyse ama var olan sütü de ememesi beni üzüyorOlsun kismet napicaksn aslnda dha erkenmis sagmaya devam edip mamalarina filan karistiranlar var ama . Valla emzirmek lafi gecince bana basiyor beni asiri bunaltti benimki o konuda . Herseyn hayirlisi onlar ne derse o oluyor . Bazen diyorm sen benim annem degolsin ben senin annenim ama kime diyorum
Ah canim ahhh onlarin inadini bilirimCanım sağıp biberonla verdim içmedi mamasına karıştırdım yine içmedi,,, çok cadı var ya,,, hayır sütüm olmasa neyse ama var olan sütü de ememesi beni üzüyor
bi git bakalim cnmmutfagi temizliycektim kaldi yarin misafor var artik uzerindenmi temizlerim aksammi bilmem dislerim agrisindan cenem koptu.
niyetliyim kuzu yaptım onu ben gecmedi gecende oldu gargarada acile gitcem iftardan sonra.
Sağol bitanemm
Ben seni ama cokkk özledim
@adel8893Blue_Peri balbocuuu @Reyyan__ @Rumeysa___ @Ufukta_bebek @MaviKuplik @ecesaygi @canli anne @hizuran @HemGevezeHemDeli @kahvesevmemben @KutsalI @Tulparr @Nnuurrr @Temmuz07 @Bayan Papatya @Gama kralice @Ilaymilya @Lilimam @Gunyeli @Kutsalll Enerjiii @bide bele cek @EternaaLLove @RosSsS @Brunello Cicinelli @Oeksuez @Browni_intense @sivastrabzon @Lilaseverr @imzaben @Ayas19 @deniz us @Psikolojik Deliii @-Mihrimah @-Sahrud- @Ada duru @AnneAslan @bi prenses annesi @Birbardakcay @BlueCape @Boncukhanim @Cennetul Mualla @ertugrulunhalimesi @Rakika @R4bi4 @Hannaz @Bitki Doktoru @brn88 @Culhagibi Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @Eren61 @Erva Yaren @Esseteacher @Eses07 @Evham Perisi @Finr @gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @Htcarfbrn @ilginc Kiz @Ilayburak2 @immzaben @IsikOlsun @kitapkahvehuzur Kmsl Hnd @kkaderim @Kova hatunu @Lunapark Kedisi @Lavanta kokusu @Madammor @mahperi hatun @Mavidenizz01 @Maviguverciin @melankolimm @Memleketsevdalisi @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @Pembeemzik Pembis Hayaller @Sumeyye-F @pinkhouse34 @sedanur91 @Senden Gelen @Silent Scream @Smdm @Sonsuzaskkk @terelelli34 @tuzsuz_ruh @Zeytintanem hayırlı sahuar bitanelerim nasılsınız
emmeyenlerde var kuzum sifasini almistir inşallah bebeim.Kendi emmiyor canım ben çok istedim ama
hayirli akşamlar canimmHayırlı iftarlar ballarr
cuma randevu aldım dişçiye.bi git bakalim cnm
Sağol canım cumaya disciye gitcem.Ellerine saglık kolay gelsin canım dikkat et kendine geçmiş olsun
Bebei. Şükür bende iyiyim sen nasilsin canimin içi.Vefali arkadasim benim
ben iyiyim hamdolsun sen nasilsin kuzumm
Allah daha iyi etsin canimemmeyenlerde var kuzum sifasini almistir inşallah bebeim.
hayirli akşamlar canimm
cuma randevu aldım dişçiye.
Sağol canım cumaya disciye gitcem.
Bebei. Şükür bende iyiyim sen nasilsin canimin içi.
Sagol bitanem senin hamilelik nasil.Allah daha iyi etsin canim
Çok sukur iyi canim gün bekliyorum isteSagol bitanem senin hamilelik nasil.
Yeni gordum mesaji gülüm bildirim gelmiyo ya ondan göremiyorum. Rabbim oruclarini kabuk buyursun insallahiyi kuzucum iftarı bekliyorum napayım zaman geçsin die yapmadığım kalmadı ama bugunde hiç akmıyr be mübarek
Iftar yaklastigi vakit dedigin gibi zaman gecmek bilmiyo napalim oruc basli basina sabir zateniyi kuzucum iftarı bekliyorum napayım zaman geçsin die yapmadığım kalmadı ama bugunde hiç akmıyr be mübarek
ben bu 1yili tamamlayip seneye busene kafamı dinliyorum canım.Çok sukur iyi canim gün bekliyorum iste
Sen naptin dusunuyor musun bebis
hosgeldinn gizzOnu farkettim
Şükür su gibi geçiyor giii senin nasil gidiyor.Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hayırlı ramazanlar
Hoş geldin balimmYeni gordum mesaji gülüm bildirim gelmiyo ya ondan göremiyorum. Rabbim oruclarini kabuk buyursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?