MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.481
Teşekkür ederim bitanem nasılsın.Gecmis bayraminiz mubarek olsun.
Cok sukur iyiyim canim. Memleket havasi aldik geldik:) sen nasılsın?Teşekkür ederim bitanem nasılsın.
Evet bitti canımm. Kolay gelsin :)sagil allah razı olsun.
Ev islerimi yapiyom kuzum bayram bitti.
bende esimin memleket gittik geldik eski bayram tadini alamiyom.Cok sukur iyiyim canim. Memleket havasi aldik geldik:) sen nasılsın?
Sagol kuzum benim ee evlendiydin demi senn nisanlimi kafa karistiEvet bitti canımm. Kolay gelsin :)
Nişanlıyım canımm ama önümüzdeki ay inşallah düğünüm :)bende esimin memleket gittik geldik eski bayram tadini alamiyom.
Sagol kuzum benim ee evlendiydin demi senn nisanlimi kafa karisti
Ayy inşallah hadi kuzum araniz nasıl .Nişanlıyım canımm ama önümüzdeki ay inşallah düğünüm :)
Inşallah kuzum :) iyi çok şükür canım bi sorunumuz yok. Ailesiyle de iyiyiz çok şükür :) ailelerimiz de iyi :) genel olarak güzel yani maşallah diyim :)Ayy inşallah hadi kuzum araniz nasıl .
Maşallah maşallah rabbim bozmasin kuzimInşallah kuzum :) iyi çok şükür canım bi sorunumuz yok. Ailesiyle de iyiyiz çok şükür :) ailelerimiz de iyi :) genel olarak güzel yani maşallah diyim :)
Aminn canım. Allah razı olsun. Sen nasılsın nasıl gidiyo kuzumMaşallah maşallah rabbim bozmasin kuzim
Ben suan dugune geldim komsumun az kaldı gidecez eve islerim guclerim tatli tuzlu gidiyor kuzum. Eski arkadaslarda yok burda.Aminn canım. Allah razı olsun. Sen nasılsın nasıl gidiyo kuzum
Allah iyilik versin canım. Evet öyle sanırım kimse yok :)Ben suan dugune geldim komsumun az kaldı gidecez eve islerim guclerim tatli tuzlu gidiyor kuzum. Eski arkadaslarda yok burda.
Hoşgeldin canım aramiza.Tekrardan meraba kizlarr aylardir girmemsimm :))))
Ben gelimde herkesi toplarim bekle sennn.Allah iyilik versin canım. Evet öyle sanırım kimse yok :)
Sen ne oruyon giii.
Sana kazak örüyom gııı kısın giy diyeeBen gelimde herkesi toplarim bekle sennn.
Sen ne oruyon giii.
Ayýyy bak kışın isterimmmm.Sana kazak örüyom gııı kısın giy diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?