- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.501
Ne ediyon özlediğim yavriiiNayiirrr beybiii
Suan çekilmez de çamaşır.Uyku varda dolu camasir katlanacak
Ben çok duramam yarın iş var
Bende uyuyamiyom sicakdan ter ter bide sinek bana dokunuyor bi esime etki etmiyor horluyor adamm.Uyku var hava çok sıcak
Tatil gunu denk gelemedikki az kaldi azzz başlasın ev hanımlığı tatil nasıl gectiBen çok duramam yarın iş varama bir selam çakayım tabi ne yapıyorsunuz bakalım
Eşler maşallah yastığa beş kala horluyorlar biz iki saat dön durBende uyuyamiyom sicakdan ter ter bide sinek bana dokunuyor bi esime etki etmiyor horluyor adamm.
Kızz yatın arkadaşlar gelecek diye hamur mayaladım şimdi mesaj geldi gelemiyorlarmış gülemmi ağlayammı bilememiş bir halde buraya attım kendimiTulparr senide yakaladimmmm
Normal. Evdeydik zaten bir şey yapmadık. Ev hamimligina daha bir ay var nerden baksanTatil gunu denk gelemedikki az kaldi azzz başlasın ev hanımlığı tatil nasıl gecti
biz kadinlar kafada ne tilkiler doner erkekler gibi degiliz.Eşler maşallah yastığa beş kala horluyorlar biz iki saat dön dur
yarin artik kendine yaparsin kuzu buzlugada atarsin bazen sinir bozucu olur evet:)Kızz yatın arkadaşlar gelecek diye hamur mayaladım şimdi mesaj geldi gelemiyorlarmış gülemmi ağlayammı bilememiş bir halde buraya attım kendimiyatcam şimcik bi bakem dedim
anaaa niye ole gii okul kapaninca napiyonuz.Normal. Evdeydik zaten bir şey yapmadık. Ev hamimligina daha bir ay var nerden baksantemmuzda bitiyor bizim iş dur bakalım.
biraz ara verince uzaklasinca ole olur bendede tuaf oluyorum eve donerken uzun aradan sonra:)T Tatlianne20 niidem kuzu benim cadiyi uyutmaya calisiyoreeem. Kac gndur annemdeydim eve geldim ise yeni baslamis yada yeni evlenms gbiyim amannn
Tanisak bebemmm
Kaç yaşında evlendin kızz bendende hızlısı varmış keleTanisak bebemmm
Kendimi tanıtiyim 25 yaşındayım 2 prenses annesiyim biri 6 yaşında diğeri de 2 yaşında 9 senelik evliyim küçük cadiyi uyutuyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Bize siz daha geleceksiniz beybiler diyorlar gidiyoruz biz deanaaa niye ole gii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?