- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.521
Kiz yoksam 16 yasindami evlendin maşallah sana benden farkin yok cocuk eksik bende bi:))Tanisak bebemmm
Kendimi tanıtiyim 25 yaşındayım 2 prenses annesiyim biri 6 yaşında diğeri de 2 yaşında 9 senelik evliyim küçük cadiyi uyutuyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Sana bide sarı civciveAyýyy bak kışın isterimmmm.
Allah kolaylik versin kuzum yaa ayni saatlerdemi kalkcan peki.Bize siz daha geleceksiniz beybiler diyorlar gidiyoruz biz de
Ayyyy ona parmagim kadar orsen yeter sarimmmSana bide sarı civcive
Bizimde işimiz zor kkda çalışmak kolay degil az yorulmuyor bu eller.kafalar gözlerYok anam ayaktayım herif çalışıyor bende evde kk çalışıyorum
Bu hafta yine 6.30 da kalkarım seminer döneminde kaçta gideceğimiz belli değilAllah kolaylik versin kuzum yaa ayni saatlerdemi kalkcan peki.
anladim canım sen erken uyu dinlenkuzum zor çalışaara.Bu hafta yine 6.30 da kalkarım seminer döneminde kaçta gideceğimiz belli değil
ne yemagiii giizzOcakta yemeğaam vardıııı
hayırlı geceler canımBen yatar öptüm hepinizi
Okulda bu kadar yazı yazmadımBizimde işimiz zor kkda çalışmak kolay degil az yorulmuyor bu eller.kafalar gözler
Muck balll ben geldim sen gidiyon:))Ben yatar öptüm hepinizi
Hayırlı geceler hoş geldin canım normal dir aşırı degilse erkekler hep kiskanir sevdiğini.SelaaammmmmmmKıskanç bir sevgilim var ben de hemcinslerimle konuşayım didiiimmm :)
Nasılsınız, iyi geceler
Kuzum yeni geldim zati yatacam herif evde ara ara bakış atıyorMuck balll ben geldim sen gidiyon:))
Etiketledinya kaçacaktım neysem accık durayım :)anladim canım sen erken uyu dinlenkuzum zor çalışaara.
ne yemagiii giizz
hayırlı geceler canım
Aynen oyle ya güzel cümle oturdu cuk diye sen coluk cocuk varmi.Okulda bu kadar yazı yazmadım
Hayırlı geceler hoş geldin canım normal dir aşırı degilse erkekler hep kiskanir sevdiğini.
Az dur zaten özledim bu ortamiiiEtiketledinya kaçacaktım neysem accık durayım :)
Şükür canim uyku olmayinca kkda takilmaca kafa dagitmaca gecer insallah ama simdiden skmasin bukadar seni :)Evet de bizimkisinde biraz fazla gibi ne olacak bilmiyorumİnşallah zaman geçtikçe azalır Hoş buldum. Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?