- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.781
Takip edecem onlari zaten sen dur adim adim peşlerindeyimT Tatlianne20 öyle canım hayırsız tayfa bunlaretiket yapınca geliyolar etiket yoksa allah bilir nerde takılıyolar
Bikere yakaldim bidaha kine beraberiz ahahaooo canımm yakaladığın an benide etiketle ben varım baskın basanındır
içelim içelim de ben sabah çayına geldim.:)) akşamları tatıl gunlerı ben buralarda yoğum@adel8893 @AnneAslanbalbocuuu Blue_Peri @Reyyan__ @Rumeysa___ @Ada duru @kahvesevmemben @Lilaseverr @hizuran @Gunyeli @Culhagibi @son izci @Hannaz @silsilesil @Cay6 @canli anne @ecesaygi @HemGevezeHemDeli @kevsersoylu @Mahperi @Memleketsevdalisi @Madammor minik kalp0753 @Kmsl Hnd @Ufukta_bebek @Finr @Nnuurrr @-Mihrimah @Ayas19 M MutluHuzurluBereketli @Ask-Erim @Birbardakcay @bi prenses annesi @BlueCape @Brunello Cicinelli @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @brn88 @Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @Esseteacher @Evham Perisi gulse14 @gurtmingotam hicmakam @ilginc Kiz @immzaben @IsikOlsun @Kavimlergocu @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kova hatunu @Krmzblk @kskn5256 @KutsalI Umutlu Anne Bekleyiste @Tulparr @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @Maviguverciin @Mavidenizz01 @melankolimm @Minikriko @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @Oeksuez @ParteMoralll @Pembeemzik @pembehayaller06 @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @R4bi4 @RosSsS @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @Silent Scream @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @TamBirRabia @tuzsuz_ruh @Zeytintanem @Selma59 @Bonus @Ilaymilya @Elif @kukrim27 @MaviKuplik @Eliifm @pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
sen nasılsın tatlı anne =)@adel8893 @AnneAslanbalbocuuu Blue_Peri @Reyyan__ @Rumeysa___ @Ada duru @kahvesevmemben @Lilaseverr @hizuran @Gunyeli @Culhagibi @son izci @Hannaz @silsilesil @Cay6 @canli anne @ecesaygi @HemGevezeHemDeli @kevsersoylu @Mahperi @Memleketsevdalisi @Madammor minik kalp0753 @Kmsl Hnd @Ufukta_bebek @Finr @Nnuurrr @-Mihrimah @Ayas19 M MutluHuzurluBereketli @Ask-Erim @Birbardakcay @bi prenses annesi @BlueCape @Brunello Cicinelli @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @brn88 @Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @Esseteacher @Evham Perisi gulse14 @gurtmingotam hicmakam @ilginc Kiz @immzaben @IsikOlsun @Kavimlergocu @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kova hatunu @Krmzblk @kskn5256 @KutsalI Umutlu Anne Bekleyiste @Tulparr @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @Maviguverciin @Mavidenizz01 @melankolimm @Minikriko @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @Oeksuez @ParteMoralll @Pembeemzik @pembehayaller06 @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @R4bi4 @RosSsS @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @Silent Scream @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @TamBirRabia @tuzsuz_ruh @Zeytintanem @Selma59 @Bonus @Ilaymilya @Elif @kukrim27 @MaviKuplik @Eliifm @pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
Iyi çok şükür.. Ben de çayımı demledim, içeceğim birazdan.Esimi gönderdim çay içtim kaldırdım yataga uzandim günaydın buarada senden naber kuzum.
bende boşluk bulunca giriyom esim varken pek giremiyom.içelim içelim de ben sabah çayına geldim.:)) akşamları tatıl gunlerı ben buralarda yoğum
ev işleri devam bitmiyor işler.sen nasılsın tatlı anne =)
Afiyet olsun canım ben sabah yaptım eşimle.Iyi çok şükür.. Ben de çayımı demledim, içeceğim birazdan.
Elimden geldiğince yazarım canim inşallah. Sen nasılsın neler yapıyorsun. Okuyamıyorum mesajları o yüzden tam bı habersizim herseyindenben sukue iyiyim kuzum telaslar bitti kabugumuza çekildik oturuyorum sen napiyon kuzummm.
şaka şaka yedim kekinden ellerine sağlık onada yer vardi:))
demi ayni seyler dönüyor bizde tatil olduğu yok:)
kaç çocuk vardi kuzum ayyy hadi bekliyoz güzel haberler canimm.
balli lolumumm canimin içi yerimm seniii tabi cocuk falan olunca başını kaldircak hal olmuyor ama arada tiklat ihmal etme.
ilahi canim tam yerindr olmuş ahahah
simdi koydum gel kuzum:)
bazdn hüzün bazrn sevinç insan oglu ne olduğumuz belli değil:))
tammm sonra bekliyom seniii sohbete günaydın bu aradaa.
bu etiketi arada böle yaparim kuzum az olduda:)
alışama dinmi giiiii
Aynen güzel konustun kuzuummm
Kafamı bozma kusarım bak temizlesiğin yerlere
sabah temizliği benden hep senin yüzünde kız
Korkulur sizden
kankişim nassinoooo hanım etiketsizvgelmiyosunuz hanii
ahaha
Allah razı olsun kuzum benim eline koluna sağlıkben sukue iyiyim kuzum telaslar bitti kabugumuza çekildik oturuyorum sen napiyon kuzummm.
şaka şaka yedim kekinden ellerine sağlık onada yer vardi:))
demi ayni seyler dönüyor bizde tatil olduğu yok:)
kaç çocuk vardi kuzum ayyy hadi bekliyoz güzel haberler canimm.
balli lolumumm canimin içi yerimm seniii tabi cocuk falan olunca başını kaldircak hal olmuyor ama arada tiklat ihmal etme.
ilahi canim tam yerindr olmuş ahahah
simdi koydum gel kuzum:)
bazdn hüzün bazrn sevinç insan oglu ne olduğumuz belli değil:))
tammm sonra bekliyom seniii sohbete günaydın bu aradaa.
bu etiketi arada böle yaparim kuzum az olduda:)
alışama dinmi giiiii
Aynen güzel konustun kuzuummm
kankişim nassin
Kafamı bozma kusarım bak temizlesiğin yerlere
Hakikatennn bakalım nerelerde yakalıcaz vçbşrbirimzi he bide birbirimizden haberimiz de yok arada da olsa denk gelmedikseni çılgınnnn seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
daha nerelerde karşılaşcaz acaba
biter mi hiç.iş ev çocuk yaşlanıyoruz vallabende boşluk bulunca giriyom esim varken pek giremiyom.
ev işleri devam bitmiyor işler.
Afiyet olsun canım ben sabah yaptım eşimle.
Hakikatennn bakalım nerelerde yakalıcaz vçbşrbirimzi he bide birbirimizden haberimiz de yok arada da olsa denk gelmedik,
Bak baaak seni seniiiiiaynen canım ben bir ara çok takılıyordum sonra burayı bulunca oraya az girdimşimdi bura sesizleşince gene oraya kaçtım hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?