- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.761
Yaaa oyle iyi geldiki yazdiklarin . Tesekkur ederim. Evlenirken 58 kiloydum zsten suan 60im dedgn gbi cocuk dogurmus olmama gore iyi de ben oldum olali gobekli balik etli bi kizdim iste . O yuzden hamilelikte ucarim dogm sonrasi yuvarlan irim diyordum ama aklima gelmeyen bisey oldu iste hic bisey yapmadan normal hayat seyrinde gazli ve uykusuz bebekle 49 a dusup gobegmn dumduz oldgnu gordum. Oyuzden sende hic ben sukadar kilo alirim soyle olurum diye sartlama kendini hic belli olmuyor .Bi şey söylicem, ben 164’üm kilom 53, basen sorunum var benim de. Ama evlensem çocuk falan olsa ben de kilo alırım yaBi de ben kendimi hiç olgun bulmuyorum çocuk için, kendim çocuk gibi geliyorum kendime. Mesela yapılmış hazır bebekleri sevmek daha makul Seviyorum, ağlayınca susayınca veriyom anasına en güzeli Çok zor bence uğraşmak, ilgilenmek... Kilo almak da normal.
ben de ilerde niyetlenirsem umarım 70’i aşmam. :) Siz bence 60 la yine de iyisiniz. 4-5 ay sıkı bir cardiyo ile var ya manken olursunuz :)
Netim yok valla ondan geç yazdımKarnım şişti şimdimi denir buuu ahahahah
bende iyiyim çok şükür canımI
yiyim hafisim sen naslsin
İyiyim şükür canım vala hem diyet hem bebek çalışmaları devamben iyiyim vallaha kızlarla sohbet senden ne haber kuzum nasil gecti tatilin.
buzlugu ac gir icineeeeeeeee
sagol bebisimmm
aynen öyle öküzler ahahah karşımda oturuyor beni çağırıyor.
iyyyyyyyyy ahahahahah beninkinide yeeeeee ahahahah seversin sennn gobus.
napiyon tatlimm
her telden caliyoz kuzum.
canim dışı napiyon şaka yapım dedim ahahahah
kuzum onu kullananlari gordum faydasida var ama sen tedavilere bak sonuclar temizse kullan insallah olur kuzum
ohhhh ellerimize saglikkk
Caaaanimm tatlı annem benim kendi güzel kalbi güzel arkadaşım. Unutulmamak ne güzel. Canım benim zamanım o kadar yoğun geçiyor ki buraya hiç bakamıyorum. Elime telefonu bile doğru düzgün aldığım yok. Sen nasılsın neler yapıyorsun. Canım benim-Adel- @AnneAslan balbocuuu @Blue_Perii @Reyyan__ @Rumeysa___ @Ada duru @kahvesevmemben @Lilaseverr @hizuran @Gunyeli @Culhagibi @son izci @Hannaz cekirdekcik C Cay6 A Annelerin en yorgunu @ecesaygi @HemGevezeHemDeli @kevsersoylu @Mahperi @Memleketsevdalisi @Madammor minik kalp0753 @Kmsl Hnd @Ufukta_bebek @Finr @Nnuurrr @-Mihrimah @Ayas19 M MutluHuzurluBereketli Aslan Annesi @Birbardakcay Fit mutlu anne @BlueCape @Brunello Cicinelli @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @brn88 @Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @Esseteacher @Evham Perisi gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @ilginc Kiz @immzaben @IsikOlsun @Kavimlergocu @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kova hatunu Mcz09 @kskn5256 @KutsalI Umutlu Anne Bekleyiste @Tulparr @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @Maviguverciin @Mavidenizz01 @melankolimm @Minikriko @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @Oeksuez @ParteMoralll @Pembeemzik @pembehayaller06 @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @R4bi4 @RosSsS @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @Silent Scream @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @TamBirRabia @tuzsuz_ruh @Zeytintanem @Selma59 @Bonus @Ilaymilya Elif @kukrim27 @MaviKuplik @Eliifm pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
ah buzlugu aç dedim bir fıkra geldi aklıma 2 kadın ölmuş ahirette karsilasmislar sarisin esmere sen nasıl öldun demiş esmer demiski kalp krizzi sarisinda ben donarak oldum demiş esmer anlatmis kocam beni aldatiyodu hissettim evin hertarafini aradim ama bulamadim bakmadığım yer kalmadı.ama kadını bulamadım demis o yüzden kalp.krizi gecirip öldüm demiş sarisinda "AH TATLIM KESKE BUZLUGADA BAKSAYDIN; DEMIS...ben iyiyim vallaha kızlarla sohbet senden ne haber kuzum nasil gecti tatilin.
sagol bebisimmm
napiyon tatlimm
kuzum onu kullananlari gordum faydasida var ama sen tedavilere bak sonuclar temizse kullan insallah olur kuzum
İçtim ama seni de kirmayayim içelim kuzum-Adel- @AnneAslan balbocuuu @Blue_Perii @Reyyan__ @Rumeysa___ @Ada duru @kahvesevmemben @Lilaseverr @hizuran @Gunyeli @Culhagibi @son izci @Hannaz cekirdekcik C Cay6 A Annelerin en yorgunu @ecesaygi @HemGevezeHemDeli @kevsersoylu @Mahperi @Memleketsevdalisi @Madammor minik kalp0753 @Kmsl Hnd @Ufukta_bebek @Finr @Nnuurrr @-Mihrimah @Ayas19 M MutluHuzurluBereketli Aslan Annesi @Birbardakcay Fit mutlu anne @BlueCape @Brunello Cicinelli @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @brn88 @Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @Esseteacher @Evham Perisi gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @ilginc Kiz @immzaben @IsikOlsun @Kavimlergocu @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kova hatunu Mcz09 @kskn5256 @KutsalI Umutlu Anne Bekleyiste @Tulparr @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @Maviguverciin @Mavidenizz01 @melankolimm @Minikriko @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @Oeksuez @ParteMoralll @Pembeemzik @pembehayaller06 @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @R4bi4 @RosSsS @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @Silent Scream @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @TamBirRabia @tuzsuz_ruh @Zeytintanem @Selma59 @Bonus @Ilaymilya Elif @kukrim27 @MaviKuplik @Eliifm pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
sakaci aniss seni hep boyle gulll kuzumben iyiyim vallaha kızlarla sohbet senden ne haber kuzum nasil gecti tatilin.
sagol bebisimmm
napiyon tatlimm
Küçücük kız ama maşallah laflara bakYa bugün dolmuşta küçük kız gördüm, annesi müsait bi yerde inebilir miyim dedi. Dolmuşta da ayakta insanlar vardı, kadın kızıyla oturuyordu. Ayağa kalktılar. Dolmuşun kapısının önünü açtılar işte millet kenara geçti ayaktakiler
küçük kız da onlar kenara çekilince dedi ki “ben küçüğüm, annemin küçük kızıyım, küçük bebeğiyim annemin”Koptum ya minicik kıza :)
anam bu neee-Adel- @AnneAslan balbocuuu @Blue_Perii @Reyyan__ @Rumeysa___ @Ada duru @kahvesevmemben @Lilaseverr @hizuran @Gunyeli @Culhagibi @son izci @Hannaz cekirdekcik C Cay6 A Annelerin en yorgunu @ecesaygi @HemGevezeHemDeli @kevsersoylu @Mahperi @Memleketsevdalisi @Madammor minik kalp0753 @Kmsl Hnd @Ufukta_bebek @Finr @Nnuurrr @-Mihrimah @Ayas19 M MutluHuzurluBereketli Aslan Annesi @Birbardakcay Fit mutlu anne @BlueCape @Brunello Cicinelli @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @brn88 @Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @Esseteacher @Evham Perisi gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @ilginc Kiz @immzaben @IsikOlsun @Kavimlergocu @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kova hatunu Mcz09 @kskn5256 @KutsalI Umutlu Anne Bekleyiste @Tulparr @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @Maviguverciin @Mavidenizz01 @melankolimm @Minikriko @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @Oeksuez @ParteMoralll @Pembeemzik @pembehayaller06 @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @R4bi4 @RosSsS @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @Silent Scream @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @TamBirRabia @tuzsuz_ruh @Zeytintanem @Selma59 @Bonus @Ilaymilya Elif @kukrim27 @MaviKuplik @Eliifm pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
Ayaklarını eline al dolaş bacı ne ediiiim nasıl tutayım mideyi
ben sukue iyiyim kuzum telaslar bitti kabugumuza çekildik oturuyorum sen napiyon kuzummm.naber kuzum
şaka şaka yedim kekinden ellerine sağlık onada yer vardi:))Netim yok valla ondan geç yazdım
demi ayni seyler dönüyor bizde tatil olduğu yok:)Tatil rutin tatil işde:)
kaç çocuk vardi kuzum ayyy hadi bekliyoz güzel haberler canimm.bende iyiyim çok şükür canım
İyiyim şükür canım vala hem diyet hem bebek çalışmaları devamsen napion
balli lolumumm canimin içi yerimm seniii tabi cocuk falan olunca başını kaldircak hal olmuyor ama arada tiklat ihmal etme.Caaaanimm tatlı annem benim kendi güzel kalbi güzel arkadaşım. Unutulmamak ne güzel. Canım benim zamanım o kadar yoğun geçiyor ki buraya hiç bakamıyorum. Elime telefonu bile doğru düzgün aldığım yok. Sen nasılsın neler yapıyorsun. Canım benim
ilahi canim tam yerindr olmuş ahahahah buzlugu aç dedim bir fıkra geldi aklıma 2 kadın ölmuş ahirette karsilasmislar sarisin esmere sen nasıl öldun demiş esmer demiski kalp krizzi sarisinda ben donarak oldum demiş esmer anlatmis kocam beni aldatiyodu hissettim evin hertarafini aradim ama bulamadim bakmadığım yer kalmadı.ama kadını bulamadım demis o yüzden kalp.krizi gecirip öldüm demiş sarisinda "AH TATLIM KESKE BUZLUGADA BAKSAYDIN; DEMIS...
BUarada kuzum lh yuksekligi var sadece hormonlarda dengesizlik
simdi koydum gel kuzum:)İçtim ama seni de kirmayayim içelim kuzum
bazdn hüzün bazrn sevinç insan oglu ne olduğumuz belli değil:))Sa
sakaci aniss seni hep boyle gulll kuzum
tammm sonra bekliyom seniii sohbete günaydın bu aradaa.T Tatlianne20 canım afiyet olsun. Eve geldim uykudan gözümü açamıyorum. Kendi demledigim çayımı içermeden koltukta uyuyakalmışım. Şimdi uyandım geri uyuyacağım hemen)
bu etiketi arada böle yaparim kuzum az olduda:)valla cok guzel bi etiket olmus masallah
icelim guzelleselim hanimlar bu ara yanliz takiliyordum bayramda bile essiz annesiz babasiz ablasiz kardessiz gecirdim en kiymetlilerim yoktu
alışama dinmi giiiiianam bu neee
Aynen güzel konustun kuzuummmoooo hanım etiketsizvgelmiyosunuz hanii
Esimi gönderdim çay içtim kaldırdım yataga uzandim günaydın buarada senden naber kuzum.Günaydın kızlar. Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?