Yaaa oyle iyi geldiki yazdiklarin . Tesekkur ederim. Evlenirken 58 kiloydum zsten suan 60im dedgn gbi cocuk dogurmus olmama gore iyi de ben oldum olali gobekli balik etli bi kizdim iste . O yuzden hamilelikte ucarim dogm sonrasi yuvarlan irim diyordum ama aklima gelmeyen bisey oldu iste hic bisey yapmadan normal hayat seyrinde gazli ve uykusuz bebekle 49 a dusup gobegmn dumduz oldgnu gordum. Oyuzden sende hic ben sukadar kilo alirim soyle olurum diye sartlama kendini hic belli olmuyor .

I

yiyim hafisim sen naslsin
bende iyiyim çok şükür canım
İyiyim şükür canım vala hem diyet hem bebek çalışmaları devam sen napion

Caaaanimm tatlı annem benim kendi güzel kalbi güzel arkadaşım. Unutulmamak ne güzel. Canım benim zamanım o kadar yoğun geçiyor ki buraya hiç bakamıyorum. Elime telefonu bile doğru düzgün aldığım yok. Sen nasılsın neler yapıyorsun. Canım benim

ah buzlugu aç dedim bir fıkra geldi aklıma 2 kadın ölmuş ahirette karsilasmislar sarisin esmere sen nasıl öldun demiş esmer demiski kalp krizzi sarisinda ben donarak oldum demiş esmer anlatmis kocam beni aldatiyodu hissettim evin hertarafini aradim ama bulamadim bakmadığım yer kalmadı.ama kadını bulamadım demis o yüzden kalp.krizi gecirip öldüm demiş sarisinda "AH TATLIM KESKE BUZLUGADA BAKSAYDIN; DEMIS...

BUarada kuzum lh yuksekligi var sadece hormonlarda dengesizlik

Sa
sakaci aniss seni hep boyle gulll kuzum

Ya bugün dolmuşta küçük kız gördüm, annesi müsait bi yerde inebilir miyim dedi. Dolmuşta da ayakta insanlar vardı, kadın kızıyla oturuyordu. Ayağa kalktılar. Dolmuşun kapısının önünü açtılar işte millet kenara geçti ayaktakiler

küçük kız da onlar kenara çekilince dedi ki “ben küçüğüm, annemin küçük kızıyım, küçük bebeğiyim annemin” Koptum ya minicik kıza :)

Küçücük kız ama maşallah laflara bak

ben sukue iyiyim kuzum telaslar bitti kabugumuza çekildik oturuyorum sen napiyon kuzummm.
Netim yok valla ondan geç yazdım
şaka şaka yedim kekinden ellerine sağlık onada yer vardi:))
Tatil rutin tatil işde:)
demi ayni seyler dönüyor bizde tatil olduğu yok:)
bende iyiyim çok şükür canım

İyiyim şükür canım vala hem diyet hem bebek çalışmaları devam sen napion
kaç çocuk vardi kuzum ayyy hadi bekliyoz güzel haberler canimm.
balli lolumumm canimin içi yerimm seniii tabi cocuk falan olunca başını kaldircak hal olmuyor ama arada tiklat ihmal etme.
ilahi canim tam yerindr olmuş ahahah
İçtim ama seni de kirmayayim içelim kuzum
simdi koydum gel kuzum:)
Sa
sakaci aniss seni hep boyle gulll kuzum
bazdn hüzün bazrn sevinç insan oglu ne olduğumuz belli değil:))
T Tatlianne20 canım afiyet olsun. Eve geldim uykudan gözümü açamıyorum. Kendi demledigim çayımı içermeden koltukta uyuyakalmışım. Şimdi uyandım geri uyuyacağım hemen )
tammm sonra bekliyom seniii sohbete günaydın bu aradaa.
valla cok guzel bi etiket olmus masallah
icelim guzelleselim hanimlar bu ara yanliz takiliyordum bayramda bile essiz annesiz babasiz ablasiz kardessiz gecirdim en kiymetlilerim yoktu
bu etiketi arada böle yaparim kuzum az olduda:)
alışama dinmi giiiii
oooo hanım etiketsizvgelmiyosunuz hanii
Aynen güzel konustun kuzuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…