- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.881
desen bisi yok kuzu bende takiliyom buralarda ev işleri falan zaman geçiyor kuzum.Elimden geldiğince yazarım canim inşallah. Sen nasılsın neler yapıyorsun. Okuyamıyorum mesajları o yüzden tam bı habersizim herseyinden
Korkulur sizden
öle oluyor galiba bende hisseder oldum zaman çabuk geçiyor.biter mi hiç.iş ev çocuk yaşlanıyoruz valla
dunden nohutum var pilavim corbam bugun rahatim.Bugün yemek ne yapcanız gızlaryaa neyapcam hiç bilmiyom tembellik çöktü şuandada odanın birini temizledim diğer yerler duruyooooeeaaaa bak yine lak laka daldım
geldim geldim yettimmmm@MaviKuplikbalbocuuu @adel8893 @HemGevezeHemDeli T Tatlianne20 hep beni etiketliyodu bide ben edeyim
Yaktin bizi gizzzzz yaktinnn
kaçmadım kaçmadım burdayım canım :) seviyom hepiinizi yaaaValla bu etiketBlue_Peri sizi ispiyonlamadan önceydi kendileri tası tarağı toplayıp kaçtı minik kalp0753 yeni çete üyesi düştü
Bizde seni cookk seviyoruzzz
Bizde seni cookk seviyoruzzz
Sana kaçtı demedim kız
O minik kalbi pammık kalp olarak değiştir kuzumSenide seviyorum tatlış annem birbirimize düştük ya artık ortam yumuşasın dieonları etiketledim
Iyiki varsiniz kuzum hepinizin yeri farkli gerci burda hepimiz ayni seviyede guzel anlasan ayni kafadaniz:)Senide seviyorum tatlış annem birbirimize düştük ya artık ortam yumuşasın dieonları etiketledim
Dogurmadinmi dahaaaaSana kaçtı demedim kızispiyoncuya dedim
Naptın annişSen
Dogurmadinmi dahaaaa
O minik kalbi pammık kalp olarak değiştir kuzum
Ahahaha dogruya daha 14 haftalikmis bana nekadarda uzun geldi buuNaptın annişdaha cinsiyeti öğrenmedik nere doğuram bacım
Bu gözler olmayanı hiç görmedi kuzumoyy canım benim o senin güzel gözlerinle baktığından öyledir
Iyiki varsiniz kuzum hepinizin yeri farkli gerci burda hepimiz ayni seviyede guzel anlasan ayni kafadaniz:)
Ahahaha dogruya daha 14 haftalikmis bana nekadarda uzun geldi buu
Sorma anniş ya vakit geçmiyor sanki bide günler uzadı muayene bile sanki bir yıl sonraAhahaha dogruya daha 14 haftalikmis bana nekadarda uzun geldi buu
Sohbet dedinmi candan olacak normal hayatta olsa bukadar anlasaman belki ama burasi bana gercekci ve ic oz güvenini gercek yüreğini yüzünü çıkarıyor gercekte insanlara yaklasmaya korkar oluyon.aynen canım çok büyük şans her topikte böyle samimiyet yok valla burayı çok seviyorum
Kiz bikere daha demistim demi doğurdumu sana diye kafa nerdeyse artik ahahahahSorma anniş ya vakit geçmiyor sanki bide günler uzadı muayene bile sanki bir yıl sonra
Valla bana 12 haftaya kadar öyle geldi kuzuda şimdi günlerden mi nedir zaman geçmiyor bide eşim bedelliye gitti dün nasıl geçer bu ay
Ben doğurunva sana yazacam kuzuKiz bikere daha demistim demi doğurdumu sana diye kafa nerdeyse artik ahahahah
35 hafta sonra görüşürüz inşallahBen doğurunva sana yazacam kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?