Valla kaç senedir burdayım ama bu sene kadar böyle çok konuşmadım tek dua topiğindeydim kötü durum olmadıktan sonra burdayım kuzum hep.sizlerden hep buralarda olun

T Tatlianne20 bak tıkandı muhabbet ben buralarda barınamıyorum yahu
kiz benim gibi lafa direk girecen davetiye bekleme aaa omu ne oldu bende ole diye gir lafa bu topik halka açık topik
Bende öyle yapıyorum zaten iki kişiyiz azda yapsam kalıyor mutlaka kalan günlerde genelde annemde oluyorum zaten
aynen iyi oluyor ben kalinca kediler kopekler yada komsuya verip tavuklara veriyor.
Valla kaç senedir burdayım ama bu sene kadar böyle çok konuşmadım tek dua topiğindeydim kötü durum olmadıktan sonra burdayım kuzum hep.sizlerden hep buralarda olun
Inşaallah kuzum bugunlerimizi ozluycez:)

kuzu grup falan sada burda hepimiz guzel anlaşıyoruz oranin yeri ayri buranin yeri takma kafana cancasizmmm
hesabi yalnis yapmis olabilirim attim kafadan ahahahahah sen haber et banaaa

Aynen öyle kuzum yemegin ney varr.

kuzum nohut hala duruyor

İyi iyi otlanak accık senden accık ondan bundan komsu olmak varmış aksan yemekleri bedava ya gelirdi :)))

vallah öyle akşama yemeğim yoksa senden alırdım buda çok mu oldu ne kız sende nohut ısla canın çekmiştir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…