- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.921
Valla kaç senedir burdayım ama bu sene kadar böyle çok konuşmadım tek dua topiğindeydim kötü durum olmadıktan sonra burdayım kuzum hep.sizlerden hep buralarda olunNe insanlar tanidim sizin gibi böle çoğu hep hesabi kapatiyor yada girmiyor gidiyor bişiyler oluyor yeni yeniler gelip geçiyor buranın düzenine alıştım ahahah sizlerde gitmezsiniz inşallah ne arkadaslarim gitti özlüyom onlarida sizin gibi kaynaklardi.
kiz benim gibi lafa direk girecen davetiye bekleme aaa omu ne oldu bende ole diye gir lafa bu topik halka açık topik
aynen iyi oluyor ben kalinca kediler kopekler yada komsuya verip tavuklara veriyor.Bende öyle yapıyorum zaten iki kişiyiz azda yapsam kalıyor mutlaka kalan günlerde genelde annemde oluyorum zaten
Inşaallah kuzum bugunlerimizi ozluycez:)Valla kaç senedir burdayım ama bu sene kadar böyle çok konuşmadım tek dua topiğindeydim kötü durum olmadıktan sonra burdayım kuzum hep.sizlerden hep buralarda olun
herseyi sana attim cünkü sen baslatinBak bak pek masummuşsun gibi bana yıktın herşeyii sankim grup benim neysem biz birbirimize düştük diye seviniyollaaa bunlar
enim esim kapat diyeValla kaç senedir burdayım ama bu sene kadar böyle çok konuşmadım tek dua topiğindeydim kötü durum olmadıktan sonra burdayım kuzum hep.sizlerden hep buralarda olun
Ben emin olana kadarsenin nohut yemeğini yiyimmm gıııı gel bakım bura
Banada dedi biara da artık köy verdi :)))enim esim kapat diye
tutturmadigi surece buralardayim yoksa bnde ansizın gidebilirim
tutukluk oluyor bende..kiz benim gibi lafa direk girecen davetiye bekleme aaa omu ne oldu bende ole diye gir lafa bu topik halka açık topik
kuzu grup falan sada burda hepimiz guzel anlaşıyoruz oranin yeri ayri buranin yeri takma kafana cancasizmmm
hesabi yalnis yapmis olabilirim attim kafadan ahahahahah sen haber et banaaa
Aynen öyle kuzum yemegin ney varr.
yarına nohut ıslayayım bari hiç aklımda yoktukuzum nohut hala duruyor
İyi iyi otlanak accık senden accık ondan bundan komsu olmak varmış aksan yemekleri bedava ya gelirdi :)))hahaha yede bitsin canım elim bol çok çok yapmışım
Hah bide sen çık başımıza başka şey yap kız burda nohut duya duya bi hoş oldumyarına nohut ıslayayım bari hiç aklımda yoktu
çok güleç bir hanfendi.İyi iyi otlanak accık senden accık ondan bundan komsu olmak varmış aksan yemekleri bedava ya gelirdi :)))
yarına nohut ıslayayım bari hiç aklımda yoktu
ne zamandır yemedik.karnımda bi aç sorma canım çekti.pilavla mis gıbı olur.bırde cacık offfHah bide sen çık başımıza başka şey yap kız burda nohut duya duya bi hoş oldum
İyi iyi otlanak accık senden accık ondan bundan komsu olmak varmış aksan yemekleri bedava ya gelirdi :)))
yapacam valla.artık durulmaz buralarda nohut yıye yıye şişecezyap kız yapherkeste nohutyemeği var yapmayanı dövüyolar bu topikte ehhehe
Bizsiz gülerseniz bizde böyle yaparızBak bak pek masummuşsun gibi bana yıktın herşeyii sankim grup benim neysem biz birbirimize düştük diye seviniyollaaa bunlar
Ay yok canım çekmedi siz yiyinvallah öyle akşama yemeğim yoksa senden alırdım buda çok mu oldu nekız sende nohut ısla canın çekmiştir artık
yapacam valla.artık durulmaz buralarda nohut yıye yıye şişecez
Ay yok canım çekmedi siz yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?