Sohbet dedinmi candan olacak normal hayatta olsa bukadar anlasaman belki ama burasi bana gercekci ve ic oz güvenini gercek yüreğini yüzünü çıkarıyor gercekte insanlara yaklasmaya korkar oluyon.

aynen canım çümkü gerçekte insanlar yaralanırsa karşısındakinide yaralamaktan artık hiç çekinmiyor

Valla grup benim değil kızlar onu bir açıklığa kavusturayım . Bıyrın ASIN kesin benii burdayım hain böcükte kaçtı zatii
kuzu grup falan sada burda hepimiz guzel anlaşıyoruz oranin yeri ayri buranin yeri takma kafana cancasizmmm
Anam sen niye normal zamanda doğurtmuyon beni zaten 14 haftalık bebe 34 hafta sonra 49 haftalık olur ben 38-39da doğururum inşallah
hesabi yalnis yapmis olabilirim attim kafadan ahahahahah sen haber et banaaa
aynen canım çümkü gerçekte insanlar yaralanırsa karşısındakinide yaralamaktan artık hiç çekinmiyor
Aynen öyle kuzum yemegin ney varr.

kuzu grup falan sada burda hepimiz guzel anlaşıyoruz oranin yeri ayri buranin yeri takma kafana cancasizmmm

Ederim canım sana kalırsa bizim doğum yılan hikayesine döner

Aynen balımmm valla iyiki tanımışım o gece sizi iyiki benim paylaşımıma yorum yapmıssınız böcüklen rumişlen oradan tanıştık kaynasttık ,buraya ekledin burada da negüzel canlar edinndim kırk yıldır tanıyom sanki hiç esirgemiyom bile söyleyeceğimi hey Allahım yaa :))yerim sizi hepinizi

Ne insanlar tanidim sizin gibi böle çoğu hep hesabi kapatiyor yada girmiyor gidiyor bişiyler oluyor yeni yeniler gelip geçiyor buranın düzenine alıştım ahahah sizlerde gitmezsiniz inşallah ne arkadaslarim gitti özlüyom onlarida sizin gibi kaynaklardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…