- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.901
Anam sen niye normal zamanda doğurtmuyon beni zaten 14 haftalık bebe 34 hafta sonra 49 haftalık olur35 hafta sonra görüşürüz inşallah
Kıyamam sana gel sarılıp öpüşüp barışalımValla grup benim değil kızlar onu bir açıklığa kavusturayım. Bıyrın ASIN kesin benii burdayım hain böcükte kaçtı zatii
Sohbet dedinmi candan olacak normal hayatta olsa bukadar anlasaman belki ama burasi bana gercekci ve ic oz güvenini gercek yüreğini yüzünü çıkarıyor gercekte insanlara yaklasmaya korkar oluyon.
Valla bana 12 haftaya kadar öyle geldi kuzuda şimdi günlerden mi nedir zaman geçmiyor bide eşim bedelliye gitti dün nasıl geçer bu ay
İnşallahhh canımm benimgeçer inşallah allahın izniyle canım
Oyyy kıyamazda kurban olduğumKıyamam sana gel sarılıp öpüşüp barışalım
Valla grup benim değil kızlar onu bir açıklığa kavusturayım. Bıyrın ASIN kesin benii burdayım hain böcükte kaçtı zatii
Ben emin olana kadarseni sevdiğimi yukarda söyledim kaç kere söylemem gerekiyor
kuzu grup falan sada burda hepimiz guzel anlaşıyoruz oranin yeri ayri buranin yeri takma kafana cancasizmmmValla grup benim değil kızlar onu bir açıklığa kavusturayım. Bıyrın ASIN kesin benii burdayım hain böcükte kaçtı zatii
hesabi yalnis yapmis olabilirim attim kafadan ahahahahah sen haber et banaaaAnam sen niye normal zamanda doğurtmuyon beni zaten 14 haftalık bebe 34 hafta sonra 49 haftalık olurben 38-39da doğururum inşallah
Aynen öyle kuzum yemegin ney varr.aynen canım çümkü gerçekte insanlar yaralanırsa karşısındakinide yaralamaktan artık hiç çekinmiyor
Ederim canım sana kalırsa bizim doğum yılan hikayesine dönerkuzu grup falan sada burda hepimiz guzel anlaşıyoruz oranin yeri ayri buranin yeri takma kafana cancasizmmm
hesabi yalnis yapmis olabilirim attim kafadan ahahahahah sen haber et banaaa
Aynen öyle kuzum yemegin ney varr.
Bana kalsa ya erken çıkar yada çıkmazEderim canım sana kalırsa bizim doğum yılan hikayesine döner
Bundan eminim artıkBana kalsa ya erken çıkar yada çıkmaz
Aynen balımmm valla iyiki tanımışım o gece sizi iyiki benim paylaşımıma yorum yapmıssınız böcüklen rumişlen oradan tanıştık kaynasttık ,buraya ekledin burada da negüzel canlar edinndim kırk yıldır tanıyom sanki hiç esirgemiyom bile söyleyeceğimi hey Allahım yaa :))yerim sizi hepinizikuzu grup falan sada burda hepimiz guzel anlaşıyoruz oranin yeri ayri buranin yeri takma kafana cancasizmmm
hesabi yalnis yapmis olabilirim attim kafadan ahahahahah sen haber et banaaa
Aynen öyle kuzum yemegin ney varr.
Bende dunden nohut pilav mercimek corbasi var bi salata turşu koycam yanina bugun tahat rahat geziniyom yarinlar düşünsün artikBundan eminim artıksen herkese soruyorsun bakim sende yemekte ne var
Ohh afiyet bal şeker olsun canımBende dunden nohut pilav mercimek corbasi var bi salata turşu koycam yanina bugun tahat rahat geziniyom yarinlar düşünsün artik
Ne insanlar tanidim sizin gibi böle çoğu hep hesabi kapatiyor yada girmiyor gidiyor bişiyler oluyor yeni yeniler gelip geçiyor buranın düzenine alıştım ahahah sizlerde gitmezsiniz inşallah ne arkadaslarim gitti özlüyom onlarida sizin gibi kaynaklardi.Aynen balımmm valla iyiki tanımışım o gece sizi iyiki benim paylaşımıma yorum yapmıssınız böcüklen rumişlen oradan tanıştık kaynasttık ,buraya ekledin burada da negüzel canlar edinndim kırk yıldır tanıyom sanki hiç esirgemiyom bile söyleyeceğimi hey Allahım yaa :))yerim sizi hepinizi
2 günlük yapiyom hep iyi oluyor aynen aynen benimdeeee bigun mola verme oluyor kendime vakit ayiriyom.Ohh afiyet bal şeker olsun canımen sevdiğim menü dünden hazır olan menü
Bende öyle yapıyorum zaten iki kişiyiz azda yapsam kalıyor mutlaka kalan günlerde genelde annemde oluyorum zaten2 günlük yapiyom hep iyi oluyor aynen aynen benimdeeee bigun mola verme oluyor kendime vakit ayiriyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?