Ohh ellerine sağlık canım afiyetle yiyin

ooo en değişik menü sende seni alkışlıyorum arkadaşım

Ayyy nohuttan sogudum şuan yawww

kızlar bakın bakın size ne anlatcam eşim bana hep derdiki sana şöyle evlenme teklifi etcem aman böyle etcem aman çok farklı olcak vs yıllar geçti evlendik
ama en az 3 kere etti ben kabul etmedim oda nasıl mı
babamgil cenazeye memlekete gitti bzde kavgalımıydık neydik bu içmiş diyor beni eve alcaksın beni sevdiğini göstermek istiyorsan eve alırsın vs ecel terleri döküyom tabi küçümde liseye gidiyom
neyse ben bunu eve aldım a dostlar
benim yatağıma yattık yan yana o kdar mutluki anlatamam bende 3.5 atıyom
sonra bana benimle evlenirmisin dedi bende sus sus dedim ben böyle hayal etmedim dedim
uyuduk
sonra gene bir gece vakti aşa in diye tuturdu anam babam abim evde ben diym olmaz inemem oda in diyo
yoksa bağırım diyom bağır banane oda diyo zile basarım cart curt naprtınınz diyinnn.......
-kapıyı seszce açtım.
-gittim geri yattım baktım kimse kalkmıyor..
-indim aşaa kapıyıda aralık koydum..
-sonra indim bu bana sarıldı cart curt bn göndermeye çalışıyom gitmiyoda gene teklif etti
Dedim he he git artık sarılıyor cart curt
çıktım eve kapıyı kapatıım. babam yataktan kalktı :O :O koşarak mutfağa gittim elime su bardak odaya yürüdüm
babam noldu dedi dedim su içiyom iyii daa dedi çakmadı
3üde
artık büyüdük iş sahibiyik sözlümüyüz nişanlımıyız neyiz
babamlar yaylaya gitti ben bunu gene eve aldım ahahhaah
bidaha etti cevap vermiyom başka türlü et diyom. tmm diyo uyuyoz
şimdi sorsan hatırlamaz ayıııııııcık
hadi bakem bi solukta okuyun....

T Tatlianne20 Blue_Peri U Ufukta_bebek balbocuuu PrensesAnnesi_

Seninkode baya ilginc evlilik teklifi iyi cesaret mis ahahahah

Ohaaa o ne laaan soluksuz okudum valla sizi gidi siziiii

Enişte o eve girecem demiş damat olarak girmişte
Bizimki de 6 yıl farklı bir şekilde evlenme teklifi edeyim diye düşündü bekledi sonuç: evlenme teklifi etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…