- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.981
Ohh ellerine sağlık canım afiyetle yiyinUyyyyyh bi nohuttur gitmjsben bugun patlican musakka yapiyorum pirinc islattim.pilav yapacegim kivircik yikadim salatasini yapacegim mantar kavuracagiz annemle babam da var yemege aksam. Bide kucuk kofteler yaptm ypgurtlu terbuyeli corba yapcam insallah
Uyyyyyh bi nohuttur gitmjsben bugun patlican musakka yapiyorum pirinc islattim.pilav yapacegim kivircik yikadim salatasini yapacegim mantar kavuracagiz annemle babam da var yemege aksam. Bide kucuk kofteler yaptm ypgurtlu terbuyeli corba yapcam insallah
Çilli bom şarkısını açmamı istiyor sonra eline alıp sallıyor şuan hamağın diğer tarafından telefonu kesiyorhahah çılgın çocuuukvideo izleemek istiyordur oo
Ayyy nohuttan sogudum şuan yawwwUyyyyyh bi nohuttur gitmjsben bugun patlican musakka yapiyorum pirinc islattim.pilav yapacegim kivircik yikadim salatasini yapacegim mantar kavuracagiz annemle babam da var yemege aksam. Bide kucuk kofteler yaptm ypgurtlu terbuyeli corba yapcam insallah
Çilli bom şarkısını açmamı istiyor sonra eline alıp sallıyor şuan hamağın diğer tarafından telefonu kesiyor
Oda fazladan dursun menu süper.Neasilllll unuturjm dun okadar ugrastm zeytinyagli sarmam da var ... caps yapasim geldi dolapta sarmam varken ben
Ahahah dimi ama sen dur neler yapcaz ahah
Valla refleksim kuvvetli olmasa on kere atlardı artık kucakta tutuyorlar onu ben varken normalde de düşkün banaooo nostajiii seviyor yerim onudikat et üstüne zıplamasın kız
Seninkode baya ilginc evlilik teklifi iyi cesaret mis ahahahahkızlar bakın bakın size ne anlatcameşim bana hep derdiki sana şöyle evlenme teklifi etcem aman böyle etcem aman çok farklı olcak vs yıllar geçti evlendik
ama en az 3 kere etti ben kabul etmedim oda nasıl mı
babamgil cenazeye memlekete gitti bzde kavgalımıydık neydik bu içmiş diyor beni eve alcaksın beni sevdiğini göstermek istiyorsan eve alırsın vs ecel terleri döküyom tabi küçümde liseye gidiyom
neyse ben bunu eve aldım a dostlar
benim yatağıma yattık yan yana o kdar mutluki anlatamam bende 3.5 atıyom
sonra bana benimle evlenirmisin dedi bende sus sus dedim ben böyle hayal etmedim dedim
uyuduk
sonra gene bir gece vakti aşa in diye tuturdu anam babam abim evdeben diym olmaz inemem oda in diyo
yoksa bağırım diyom bağır bananeoda diyo zile basarım cart curt naprtınınz diyinnn.......
-kapıyı seszce açtım.
-gittim geri yattım baktım kimse kalkmıyor..
-indim aşaa kapıyıda aralık koydum..
-sonra indim bu bana sarıldı cart curt bn göndermeye çalışıyom gitmiyoda gene teklif etti
Dedim he he git artık sarılıyor cart curt
çıktım eve kapıyı kapatıım. babam yataktan kalktı :O :O koşarak mutfağa gittim elime su bardak odaya yürüdüm
babam noldu dedi dedim su içiyom iyii daa dediçakmadı
3üde
artık büyüdük iş sahibiyik sözlümüyüz nişanlımıyız neyiz
babamlar yaylaya gittiben bunu gene eve aldım ahahhaah
bidaha etti cevap vermiyom başka türlü et diyom. tmm diyo uyuyoz
şimdi sorsan hatırlamaz ayıııııııcık
hadi bakem bi solukta okuyun....
T Tatlianne20Blue_Peri U Ufukta_bebek balbocuuu PrensesAnnesi_
Ohaaa o ne laaan soluksuz okudum valla sizi gidi siziiiikızlar bakın bakın size ne anlatcameşim bana hep derdiki sana şöyle evlenme teklifi etcem aman böyle etcem aman çok farklı olcak vs yıllar geçti evlendik
babamgil cenazeye memlekete gitti bzde kavgalımıydık neydik bu içmiş diyor beni eve alcaksın beni sevdiğini göstermek istiyorsan eve alırsın vs ecel terleri döküyom tabi küçümde liseye gidiyom
sonra bana benimle evlenirmisin dedi bende sus sus dedim ben böyle hayal etmedim dedim
uyuduk
sonra gene bir gece vakti aşa in diye tuturdu anam babam abim evdeben diym olmaz inemem oda in diyo
yoksa bağırım diyom bağır bananeoda diyo zile basarım cart curt naprtınınz diyinnn.......
-kapıyı seszce açtım.
-sonra indim bu bana sarıldı cart curt bn göndermeye çalışıyom gitmiyoda gene teklif etti
çıktım eve kapıyı kapatıım. babam yataktan kalktı :O :O koşarak mutfağa gittim elime su bardak odaya yürüdüm
3üde
Dimi dimiiiiOhaaa o ne laaan soluksuz okudum valla sizi gidi siziiii
Enişte o eve girecem demiş damat olarak girmiştekızlar bakın bakın size ne anlatcameşim bana hep derdiki sana şöyle evlenme teklifi etcem aman böyle etcem aman çok farklı olcak vs yıllar geçti evlendik
uyuduk
-kapıyı seszce açtım.
3üde
Sende anlat hikayeniEnişte o eve girecem demiş damat olarak girmişte
Bizimki de 6 yıl farklı bir şekilde evlenme teklifi edeyim diye düşündü bekledi sonuç: evlenme teklifi etmedi
Nohutu boşver mercimek fenaOhaaa o ne laaan soluksuz okudum valla sizi gidi siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?