- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.021
benimki zorla kacirdi benim haberim yokkeneooo seninki tek taşlı olmuş kız bence bu sayılır hetek taşı akıl etmiş sonuçtaa
ooo o zaman snden de bir kaçma hikayesi alırız kız
7.bin sen yazmissin sadece
Etiketlerle gecti ömrüm ahahah
benimki zorla kacirdi benim haberim yokkenekavgaliydik yanina cagirdi bi eve kapadi bidaha birakmadi
bnde 1.800 lerde çabaliyomkız ben bile 1300 yazmışım he maşallah ne cene varmış
Yemek yapmaya üşenirim ona usenmemmm ahahahkiz Allah seni okdar kisiyi etiket etmeye usenmiyonmu
askere gidicekti zaten 2 bcuk senedir sevgiliydik askere gitsem bu beni beklemez cart curt bahane eti kacirdi derdi bian once evlenmektieee sen naptınhiç istemedimi 1 kere bile
ahahah tatlsin benim ya kiyamamYemek yapmaya üşenirim ona usenmemmm ahahah
ahahah tatlsin benim ya kiyamam
Ahahah tamm tamm yok bisifarkli anlasilmasin
askere gidicekti zaten 2 bcuk senedir sevgiliydik askere gitsem bu beni beklemez cart curt bahane eti kacirdi derdi bian once evlenmekti
0 1hahah uyanık adamsen kaç yaşındaydın seni kaçırdığında
Geldim kuzum :)D e f n e bacimmmmm
kacdim sora geri geldim ertesi gun gelip istediler nisanlandik 2 bcuk ay sora dugün oldu . dugüne 1 hafta kala 20e girdimhahah uyanık adamsen kaç yaşındaydın seni kaçırdığında
Ne yaptin ne ettin menude neler var bakemGeldim kuzum :)
kacdim sora geri geldim ertesi gun gelip istediler nisanlandik 2 bcuk ay sora dugün oldu . dugüne 1 hafta kala 20e girdim
Bugün pekbişi yok tatlım nugget ve pattis kızarttım,dünden domates çorbam vardı. Yedik bitti bile. Koca mesaide olunca rahatım :)Ne yaptin ne ettin menude neler var bakem
Oh ellerine saglik afiyet olsun sende anlatta tanisma hikayeni dinleyekBugün pekbişi yok tatlım nugget ve pattis kızarttım,dünden domates çorbam vardı. Yedik bitti bile. Koca mesaide olunca rahatım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?