- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.001
Valla dudağım ucukladıNohutu boşver mercimek fena
Minikdeki cesaret maşallah ahahahValla dudağım ucukladı
sorma kızSeninkode baya ilginc evlilik teklifi iyi cesaret mis ahahahah
hee benim çılgınlığım o zamandan belli işteOhaaa o ne laaan soluksuz okudum valla sizi gidi siziiii
herif takmış işte banaAdam her firsatta sonucu evlilik teklifine vuruyor
ay canım valla aynen öyle ve size bişi diyim mi biz şimdi o gizlice girdiği evde oturuyozEnişte o eve girecem demiş damat olarak girmişte
Bizimki de 6 yıl farklı bir şekilde evlenme teklifi edeyim diye düşündü bekledi sonuç: evlenme teklifi etmedi
Nohutu boşver mercimek fena
Sonu daha hoş olmuşşş ohh her yerinde anılar falansorma kızona göre hava hoş ben ölüp ölüp dirilıyodum
hee benim çılgınlığım o zamandan belli işte
herif takmış işte banabulmuş tazecik kızı
ay canım valla aynen öyle ve size bişi diyim mi biz şimdi o gizlice girdiği evde oturuyozbabam bize evi verdi ahahha
Adam eve girmemiş ki evi almış bu kadar ileri görüşlü olmasını alkışlıyorumsorma kızona göre hava hoş ben ölüp ölüp dirilıyodum
ay canım valla aynen öyle ve size bişi diyim mi biz şimdi o gizlice girdiği evde oturuyozbabam bize evi verdi ahahha
Valla eşin el ustunde tutsun seni ahahahsorma kızona göre hava hoş ben ölüp ölüp dirilıyodum
hahah kız aynen sorma bende olay çokSonu daha hoş olmuşşş ohh her yerinde anılar falan
valla hiç aklıma gelmezdi buralara gelceğimizAdam eve girmemiş ki evi almış bu kadar ileri görüşlü olmasını alkışlıyorum
yapar kız allah razı olsun ondanValla eşin el ustunde tutsun seni ahahah
Huhuuuuuuu 5000 bin oldukkk kizlarrrre
Kutlama yapalım hemennnn ahahahbizdeki bu çene varkene 10000 de oluruz
yapalım valla geyik topiğine baktımda biz çok iyiyiz he grup ne zaman kuruldukiKutlama yapalım hemennnn ahahah
Gurup kuzum öncelerden kurulduda ayni burdaki gibi meraraba meraba selam selam binde bir ne yaptigimiz burdada ole yazarsak ilk uygulama geldiya normal nicklere oncelerden prolar sadece yapardi simdi herkez ozelde grup yapiyor ama desen bisi yok benim için.yapalım valla geyik topiğine baktımda biz çok iyiyiz he grup ne zaman kurulduki
okurken krize girdim.kizkızlar bakın bakın size ne anlatcameşim bana hep derdiki sana şöyle evlenme teklifi etcem aman böyle etcem aman çok farklı olcak vs yıllar geçti evlendik
ama en az 3 kere etti ben kabul etmedim oda nasıl mı
babamgil cenazeye memlekete gitti bzde kavgalımıydık neydik bu içmiş diyor beni eve alcaksın beni sevdiğini göstermek istiyorsan eve alırsın vs ecel terleri döküyom tabi küçümde liseye gidiyom
neyse ben bunu eve aldım a dostlar
benim yatağıma yattık yan yana o kdar mutluki anlatamam bende 3.5 atıyom
sonra bana benimle evlenirmisin dedi bende sus sus dedim ben böyle hayal etmedim dedim
uyuduk
sonra gene bir gece vakti aşa in diye tuturdu anam babam abim evdeben diym olmaz inemem oda in diyo
yoksa bağırım diyom bağır bananeoda diyo zile basarım cart curt naprtınınz diyinnn.......
-kapıyı seszce açtım.
-gittim geri yattım baktım kimse kalkmıyor..
-indim aşaa kapıyıda aralık koydum..
-sonra indim bu bana sarıldı cart curt bn göndermeye çalışıyom gitmiyoda gene teklif etti
Dedim he he git artık sarılıyor cart curt
çıktım eve kapıyı kapatıım. babam yataktan kalktı :O :O koşarak mutfağa gittim elime su bardak odaya yürüdüm
babam noldu dedi dedim su içiyom iyii daa dediçakmadı
3üde
artık büyüdük iş sahibiyik sözlümüyüz nişanlımıyız neyiz
babamlar yaylaya gittiben bunu gene eve aldım ahahhaah
bidaha etti cevap vermiyom başka türlü et diyom. tmm diyo uyuyoz
şimdi sorsan hatırlamaz ayıııııııcık
hadi bakem bi solukta okuyun....
T Tatlianne20Blue_Peri U Ufukta_bebek balbocuuu @HemGevezeHemDeli
Seninkide çılgın di ahahahokurken krize girdim.kiz
benim ayida sevgiliyken bi dogumgünumde bana tek tas almisdi bari teklifde et tam olsun dedim ods diz coktu etti. sonuc olarak 1 sene sora kacdıkevlulik teklifi almadim henuz
7.bin sen yazmissin sadeceHuhuuuuuuu 5000 bin oldukkk kizlarrrre
okurken krize girdim.kiz
benim ayida sevgiliyken bi dogumgünumde bana tek tas almisdi bari teklifde et tam olsun dedim ods diz coktu etti. sonuc olarak 1 sene sora kacdıkevlulik teklifi almadim henuz
aynen tam deli vallaSeninkide çılgın di ahahah
Etiketlerle gecti ömrüm ahahah7.bin sen yazmissin sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?