Seninkode baya ilginc evlilik teklifi iyi cesaret mis ahahahah
sorma kız ona göre hava hoş ben ölüp ölüp dirilıyodum
Ohaaa o ne laaan soluksuz okudum valla sizi gidi siziiii
hee benim çılgınlığım o zamandan belli işte
Adam her firsatta sonucu evlilik teklifine vuruyor
herif takmış işte bana bulmuş tazecik kızı
Enişte o eve girecem demiş damat olarak girmişte
Bizimki de 6 yıl farklı bir şekilde evlenme teklifi edeyim diye düşündü bekledi sonuç: evlenme teklifi etmedi
ay canım valla aynen öyle ve size bişi diyim mi biz şimdi o gizlice girdiği evde oturuyoz babam bize evi verdi ahahha

Sonu daha hoş olmuşşş ohh her yerinde anılar falan

Adam eve girmemiş ki evi almış bu kadar ileri görüşlü olmasını alkışlıyorum

Valla eşin el ustunde tutsun seni ahahah

yapalım valla geyik topiğine baktımda biz çok iyiyiz he grup ne zaman kurulduki
Gurup kuzum öncelerden kurulduda ayni burdaki gibi meraraba meraba selam selam binde bir ne yaptigimiz burdada ole yazarsak ilk uygulama geldiya normal nicklere oncelerden prolar sadece yapardi simdi herkez ozelde grup yapiyor ama desen bisi yok benim için.

okurken krize girdim.kiz
benim ayida sevgiliyken bi dogumgünumde bana tek tas almisdi bari teklifde et tam olsun dedim ods diz coktu etti. sonuc olarak 1 sene sora kacdık evlulik teklifi almadim henuz

okurken krize girdim.kiz
benim ayida sevgiliyken bi dogumgünumde bana tek tas almisdi bari teklifde et tam olsun dedim ods diz coktu etti. sonuc olarak 1 sene sora kacdık evlulik teklifi almadim henuz

ooo seninki tek taşlı olmuş kız bence bu sayılır he tek taşı akıl etmiş sonuçtaa
ooo o zaman snden de bir kaçma hikayesi alırız kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…