Öyle tatlişim bak bende kimyasallarım oldu dış gebelik yaşadım hastanede yattım ne arama ne sorma evimdeki köpek bile düşük yaptığım gün gülerek telefonla konuştu yanımda, en son okulu bitecek sevgilisi var biliyorum bu ay burda kalmak istedi ben izin vermedim biletini aldım diye babasına yalan yanlış şeyler söylemiş gece beni arayıp kayınbaba aradı ağzına geleni söyledi daha 10 haftalık hamileyim ha riskli günler bitmemiş ben sinir krizi geçirdim kızlarını evden kovdum sonunda iki hafta konuşmadık bizimkiyle onlar için birşey dersen boşarım seni dedim hatta avukata gidiyordum yoldan dönderdi yine bizimkine sorsan anası beni seviyor kardeşi şimdi hamileyim diye seviniyor gelde buna inan mümkün mü acaba. Allahtan uzaklar yüzlerini görmüyorum

Bennona hic bir kotuluk yapmadim ki kizlar su evlatlarimi gormek nasip olmasin kiz kardesim gibi sevdim
İnanıyoruz zaten kuzum öyle yeminler etmene gerek yok bazısının sütü bozuk çıkıyor işte yukarda anlattım bende evimde iki yıl besledim görümce denen iti sevgilisiyle gezmek için ortalığı karıştırdı eşşek kadar kaynana da ona inanmışmış oldu 20 yaşındaki yalancı kızına inanıp(ki tüm kardeşleri onun yalan söylediğini bildiklerini söylüyor normal hayatta da) 30 yaşında oğlu ve gelinin dinlemedi ölse üstüne toprak atmam bu saatten sonra ama hak elbet çıkacak onlardan biz keyfimize bakalım ilahi adalet tecelli edecektir

Tünaydın kızlar dün Geç uyudum kız gece bir kalktı sonra uyumusuz bu saate kadar kociş gelene kadar yatcam baya . ayy A Annelerin en yorgunu bendede vardı bikaç sene önce evimde eşimin nankör erkek kardeşi 1,5 yıl bizde kaldı benle yaşıt ay burnumdan geldi en sonunda evden kovdum .Allahım heryerdw var demekki dengesiz nankörler

Son düzenleme:
Kuzum vallah allah senin de yardimcin olsun onu evi ayri benim evim ayri kayinpedirim esimin israriyla cocuk yapiyorum bunada kiskanclik oluyor onun iki tane benim 4 tane iki tanesi ayni don3me geldi diye bana demedigi kalmamis bak bak beni sevmiyormus abisi salakmis ben bakmiyormusum bilm3m ne allah islah etsin cocuklari var diye ah etmiyorum

BEN BEddua etmem ;( ama kalbim cok kirik ona karsi esim diyor kendi kaybetti umursama

Allahımya çocuktan bile bu nasıl kıskançlık böyle Allahım hepsine ömür versin birde onun özBe öz yeğenleri negüzel hep birlikte olmaları bıcır bıcır kaynaşmalarını saglamalıyken çok yersiz kıskançlıklar, Tövbe yarabbim alacan eline bi güzel evire çevire dövcen. İyi bari eşin biliyormuş kuzum sana destek enazından .

Esim hesabimdan haberi var onun oldugunu sanmiyorm hos olsada gizlim saklim yok cunku kimesenin arkasundan atip tutmuyorm
dogru diyorsun kuzum sen takma kafana esin arkanda oldugu sürece bildigi sürece ozel hayatin kimseyi ilgilendirmez.
sende neler yasamissin desene eski geri kafalidir kayinbabanda hamile yoksam arayil uzmeyim dicene allah islah etsin sen bebeginle huzurna bak iyi etmişsin adamin gözü korkmuştur sevmezse zsten bırakırdı oda ailesinin yaptığının farkinda.
Bennona hic bir kotuluk yapmadim ki kizlar su evlatlarimi gormek nasip olmasin kiz kardesim gibi sevdim
Aman kuzum bosver yemin etmeye degmez aslada etme. Inanmalari icin inanan inanir. Sen moreli degersizler için bozma.

Valla tatlişim ben Allah'a havale ettim onları karnımdaki sabi ben yetimim bu günah kendilerine yeter

Valla tatlişim ben Allah'a havale ettim onları karnımdaki sabi ben yetimim bu günah kendilerine yeter
AYnen öle sen yinede saygisizlik yapma uzak durmayi tercih et ben yapamiyom ama siz yapin benim kayınpeder falan olde basina koy tek kayinvalidem oda iyiyken iyi herseyime geliyor ediyor esim annesinj getiriyor ama iyi anne gibi bakar ama yeri geldinmi acısını güzel çıkarıyor sen evinde rahatsan esinlede huzurluysan takmiycan kuzum .

Bizimki de etrafa iyi sorsan sevgi kelebeği hepimize ama davranışlar tam fiyasko bende bunu sindiremem sevmiyorsan rol yapma bir duruşun olsun demi. Olay olmuş güya eşimi arayıp ağlamış böyle olsun istemezdim diye eşimde üzüldü o haklıydı demiş ama beni ne arayan ne soran var. Seninki yine geliyormuş ben bir defa konuştuğumda düşük yaptım hiç aramıyorsun dedim de görümcen cahil ona söylesen haberim olurdu dedi ya bu lafa ne dersin Allah için söyle

Cahilligi yok bu isin de kendilerine gelince cahil denir bizede saygisiz denir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…