- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.421
Aman yorma fazla dikkat et kendine risklerde var zaten.Ben öğleden sonra hastanede koşturdum valla tatliş yarı baygınım bugün
Günaydın kızlar dünden beri nişan geliyor ama henüz sancım ve suyum gelmedi kızlar son gün cumartesi 41 hafta olcam dua edin lütfen suni sancıya gerek kalmadan buğün sağlıklı doğum olsun inşallah
günaydın canim eşimi gönderdim sofrayı topladım uzandimm.Ben kizi uyutmaya calisiyorm sicaktan igilll igilll bi halde .... sizde ne var ne yok gizlarrrr
ay rüya gibi geçti kiz masallaj saglikla gelsin inşallah sancilara gerek kalmazda bir suda gelir aminnn tum annelere yardımcı olsun rabbim.Günaydın kızlar dünden beri nişan geliyor ama henüz sancım ve suyum gelmedi kızlar son gün cumartesi 41 hafta olcam dua edin lütfen suni sancıya gerek kalmadan buğün sağlıklı doğum olsun inşallah
İnsaAllahGünaydın kızlar dünden beri nişan geliyor ama henüz sancım ve suyum gelmedi kızlar son gün cumartesi 41 hafta olcam dua edin lütfen suni sancıya gerek kalmadan buğün sağlıklı doğum olsun inşallah
Günaydın bitanem.İnsaAllahCanim..
Sana da günaydın kuzum..Günaydın bitanem.
Aminnn allah razı olsun hayırlı cumalar canımın içi
Hayirdir kuzum niyecanım nasılsın bnm hiç keyfim yok
Hayirdir kuzum niye
köpeğim balkondan düştü ya bugun işe geldim aklım onda
Kaçıncı kattan Kuzum ,varmıydı Bi sıkıntı düştükten sonra, kalkabildimi
Kıyamam yaa yavrum benim Allah korumuş vallahadagiriş katla birlikte 4.kattan düştü biz evde değildik banada komşu haber verdiallah korumuş sadece 2 arka bacağı aksıyor ((((((
2 Gündür veterinerdeydik zaten dr. iyi diyor ama ben acısından sızlanıyor dayanamıyorum küçük kuzum ya valla ağlicam minnoşum benim küçük çiçeğim yerin onu benKıyamam yaa yavrum benim Allah korumuş vallahada.bi veterinere götürün kuzu inşallah sadece incinmiştir daha kötü durum yoktur.
Kıyamamya bi ağrı kesici bişey vermedimi zor yaa2 Gündür veterinerdeydik zaten dr. iyi diyor ama ben acısından sızlanıyor dayanamıyorum küçük kuzum ya valla ağlicam minnoşum benim küçük çiçeğim yerin onu ben
Iyi geceler kuzum nasılsın
Hayırlı geceler kuuzmİyi
Iyi geceler kuzum nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?