Ben kizi uyutmaya calisiyorm sicaktan igilll igilll bi halde .... sizde ne var ne yok gizlarrrr
günaydın canim eşimi gönderdim sofrayı topladım uzandimm.
Günaydın kızlar dünden beri nişan geliyor ama henüz sancım ve suyum gelmedi kızlar son gün cumartesi 41 hafta olcam dua edin lütfen suni sancıya gerek kalmadan buğün sağlıklı doğum olsun inşallah
ay rüya gibi geçti kiz masallaj saglikla gelsin inşallah sancilara gerek kalmazda bir suda gelir aminnn tum annelere yardımcı olsun rabbim.

Günaydın kızlar dünden beri nişan geliyor ama henüz sancım ve suyum gelmedi kızlar son gün cumartesi 41 hafta olcam dua edin lütfen suni sancıya gerek kalmadan buğün sağlıklı doğum olsun inşallah
İnsaAllah Canim..

giriş katla birlikte 4.kattan düştü biz evde değildik banada komşu haber verdi allah korumuş sadece 2 arka bacağı aksıyor ((((((
Kıyamam yaa yavrum benim Allah korumuş vallahada.bi veterinere götürün kuzu inşallah sadece incinmiştir daha kötü durum yoktur.

Kıyamam yaa yavrum benim Allah korumuş vallahada.bi veterinere götürün kuzu inşallah sadece incinmiştir daha kötü durum yoktur.
2 Gündür veterinerdeydik zaten dr. iyi diyor ama ben acısından sızlanıyor dayanamıyorum küçük kuzum ya valla ağlicam minnoşum benim küçük çiçeğim yerin onu ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…