- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.361
Biliyor canım hatta bazen buraya yazarken birşey söylüyor bir saniye diyince aman onları bekletme ben beklerim diye trip atıyorahahah kız bende aynısıni yapiyom ara sıra sarılıp oda öpüyor sariliyor sonra geri arkami dönüyom oda oldugu givi kalıyor ahahha geceleri merak ederdim ama kimildayinca ışığı kapatil teli uyur gibi ederim beni sıkıyor boğuyor resmen
Aynen bol bol keyfini çıkar ozaman en iyisi seninki kkyi bikiyormuydu.
srn takma kafana kuzum gececek herşey hakkında ne hayirlisi ise o kimse dort dörtlük degil illaki benimkininde kırıcı yani var yani tek bunla kalsa.Ne güzel ya, benim adam da yatakta benden kaçardısıcağa hiç gelemiyordu, en uca gidiyordu koca yatak bana kalıyordu, gerçi artık tamamen bana kaldı neyse geceler bana iyi gelmiyor ben yatayım. Iyi geceler Tatlı annem
Ahahah ben diyemedim dememde galiba :)) merak edip balar diye yada işletir diye belki agzimi arar yalar eder diye cesaret edemiyomBiliyor canım hatta bazen buraya yazarken birşey söylüyor bir saniye diyince aman onları bekletme ben beklerim diye trip atıyor
Buarada farkettim eşim herşeye trip atıyormuş ya bu bedelli aydınlanma dönemi olacak
Ne olduki ona ben etiket ediyom ama goremiyom bisimi oldu.Canli anne ne yapti haberoniz var mi
Gorumcesini yakalamistida ondan sonra bende gorenedimNe olduki ona ben etiket ediyom ama goremiyom bisimi oldu.
Konuyu bilmiyom kuzu ogreniriz bakalim.Gorumcesini yakalamistida ondan sonra bende gorenedim
Yok kız bizde baskın taraf benim baksın nick vermedim kim olduğumu bilmiyor zaten yazdıklarımı görse de sıkıntı yok seni hiç alakadar etmez der çekilirimsrn takma kafana kuzum gececek herşey hakkında ne hayirlisi ise o kimse dort dörtlük degil illaki benimkininde kırıcı yani var yani tek bunla kalsa.
Ahahah ben diyemedim dememde galiba :)) merak edip balar diye yada işletir diye belki agzimi arar yalar eder diye cesaret edemiyom
Bende görümcemi burda yakalasam ibreti alem yapardım yeminle küçük şeytan bizimki işini bilirGorumcesini yakalamistida ondan sonra bende gorenedim
Bende diyebilsem ben kv kendimle olan sorun esimle paylaşıyom okur görür kızar yani belkide bisi demez kafani dagot der ama buralarda bisi arastirirken bile kafanj böle arastiril bu sayfalafa bakma der bazen bi bilseki uyeyimYok kız bizde baskın taraf benim baksın nick vermedim kim olduğumu bilmiyor zaten yazdıklarımı görse de sıkıntı yok seni hiç alakadar etmez der çekilirim
Bizde 1 hafta beraberdik hihihiii yapmaklaBende görümcemi burda yakalasam ibreti alem yapardım yeminle küçük şeytan bizimki işini bilir
Buradami yakalamis eee sonucu ben bilmiyomBende görümcemi burda yakalasam ibreti alem yapardım yeminle küçük şeytan bizimki işini bilir
GecirdikBizde 1 hafta beraberdik hihihiii yapmakla
Sonuc yok zatenBuradami yakalamis eee sonucu ben bilmiyom
O bizde yemek konusunda oldu bir iki defa ne yiyeceğiz dedi o esna buraya bakıyordum onu da mı soruyorsun diyor yok be diyorum kaynana konusu var ona bakıyorum diyorum öyle olunca iyice delleniyorBende diyebilsem ben kv kendimle olan sorun esimle paylaşıyom okur görür kızar yani belkide bisi demez kafani dagot der ama buralarda bisi arastirirken bile kafanj böle arastiril bu sayfalafa bakma der bazen bi bilseki uyeyim
Ben iki yıl baktım vefasıza ama ekmeğinin tuzu yokmuş hiç haketmedi emeklerimiGecirdik
Işte ozel alan oldugu için hatatimda arada bir aksiyon oldugunda burda yazip rahatliyom oyuzden bulasturmak istemiyom.O bizde yemek konusunda oldu bir iki defa ne yiyeceğiz dedi o esna buraya bakıyordum onu da mı soruyorsun diyor yok be diyorum kaynana konusu var ona bakıyorum diyorum öyle olunca iyice delleniyor
Bi sonuca bağlanmadı diye biliyorum. Salak görümce si çocukların fotosunu koymuş canlı annede tesadüf görmüşBuradami yakalamis eee sonucu ben bilmiyom
Yaa peki canli anne le itibata gecmismi işletmismiBi sonuca bağlanmadı diye biliyorum. Salak görümce si çocukların fotosunu koymuş canlı annede tesadüf görmüş
Valla ben kaynanamı sevmiyorum büyük ve ortanca kızını da sevmiyorum görürse de görsün herkes biliyor zaten olanlarıIşte ozel alan oldugu için hatatimda arada bir aksiyon oldugunda burda yazip rahatliyom oyuzden bulasturmak istemiyom.
En son dediğine göre konularda canlı annenin dedikodusunu yapmış ama onun burda olduğunu bilmiyor sanırım canlı anne ne yapsam yüzüne vursam mı diye düşünüyorduYaa peki canli anne le itibata gecmismi işletmismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?