- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.461
Senj unuturmuyum kiz ben.Amannn kalp kalbe nasilda karsi yaaa . Msj yazdim gonderip sayfa guncellenince beni cagirdigini gordum
Valla şu sıcak yaz günlerinde bile donumu boğazıma çektim oturuyorum çiçeğim senAşklarım napıyonuz çiçekler.
Yemek yiyorum harikayim sen naslsinöptüm kuzum görüşmek üzere yine.
Nasilsin kuzum
Hoş buldum teşekkür ederimHoşgeldin canım nasılsın.
Kalbim desiniz gülüm herzaman seviyorum sizi sohbetinizi canim.Duygulandim kizzzz tatlisanne
ay bura serin iyide sinek mi desem neyse gece beni kasinma tutuoyr agaclik buralar hep.Valla şu sıcak yaz günlerinde bile donumu boğazıma çektim oturuyorum çiçeğim sen
kiz ne yemegi ben tutmaya çalışıyom yoksam bende gidici bogaza ara verdim.Yemek yiyorum harikayim sen naslsin
Ee ne edersin naparsin bakem.Hoş buldum teşekkür ederim
Ayni be gülüm alistim buraya doyum olmuyor kkyaSag ol yaaa gunden gune kenetleniyoruz .
Hayirli geceler topik sesiz kalmaya aliskin degil dedikkdu istiyor buralar
bak onu unutmusum unutmazdım halbuki .
Olsun insanlık hali senin yerine ben çağırdım :)
Ball
Ne habrr
Ağaçlık bulmuşsun ne güzel öp o ağaçları biz çatı görmekten betona döndük vallaay bura serin iyide sinek mi desem neyse gece beni kasinma tutuoyr agaclik buralar hep.
kiz ne yemegi ben tutmaya çalışıyom yoksam bende gidici bogaza ara verdim.
Ee ne edersin naparsin bakem.
Hoşgeldin popilerimBe bek le riiiim
Napim be bu yolun yolcusu olmuşum ben deHoşgeldin popilerim
Bende ozledim sedos pek girmiyorfum erken dogum riskim var bu aralar bebis kocamn oldu karnimdaValla iyi yaptın canm, bayağıdır konuşmuyorum burdan kimseyle
Yaa seni çok özledim kızz küsmüyüz hiç yazmıyon etmiyon
Bebiş kocaman olmuş 32hafta hee
kuzum davetiye beklemeden dalin sohbete canım bağlantıyı kesmeyek:)Valla iyi yaptın canm, bayağıdır konuşmuyorum burdan kimseyle
Yaa seni çok özledim kızz küsmüyüz hiç yazmıyon etmiyon
Bebiş kocaman olmuş 32hafta hee
Kiz buralar orman morman ne arasan var karsi daglar ormanlik yesillik çok burda.Ağaçlık bulmuşsun ne güzel öp o ağaçları biz çatı görmekten betona döndük valla
Good night beybiBende bi iyi geceler diyip gideyim
Saat 11 den beri buralardayim. Bir de eski eşim aradı ağladım falan iyice kötü oldum. Açmadım ama aradığını görmek çok dokundu. Hâlâ saçma sapan aglamalara devam. Bu acı çok zormus ya. Bu gün merdivenlere oturdum ağladım. Hiç olmayacak yerde bir duygu geliyor. Ağlayınca rahatlıyorum.bak onu unutmusum unutmazdım halbuki .
Hosgedn tam zamaninda cagirdim desene senj.
hemen nereye sen bakemmBende bi iyi geceler diyip gideyim
Yürü be kim tutar senin yolunda devam kurban napiyon bakemNapim be bu yolun yolcusu olmuşum ben de
Off hayalimdeki yer ben ormanların kadını olmalıydım ne isim var bu beton yığınlarının içindekuzum davetiye beklemeden dalin sohbete canım bağlantıyı kesmeyek:)
Kiz buralar orman morman ne arasan var karsi daglar ormanlik yesillik çok burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?