- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.481
Balkonda dondurma yiyerek serinlemeye çalışıyorumay bura serin iyide sinek mi desem neyse gece beni kasinma tutuoyr agaclik buralar hep.
kiz ne yemegi ben tutmaya çalışıyom yoksam bende gidici bogaza ara verdim.
Ee ne edersin naparsin bakem.
Kuzum eski esin derken ikincimiydi bu senin canım yoksam suankimi kıyamam sana öğle rahat ediyorsan tabiki agla içinde tutma gülüm.Saat 11 den beri buralardayim. Bir de eski eşim aradı ağladım falan iyice kötü oldum. Açmadım ama aradığını görmek çok dokundu. Hâlâ saçma sapan aglamalara devam. Bu acı çok zormus ya. Bu gün merdivenlere oturdum ağladım. Hiç olmayacak yerde bir duygu geliyor. Ağlayınca rahatlıyorum.
Yaa sana o kadar yorulma, on çeşit yemek yapma dedim dimi kuzum illa marifetli kadın olduğunu belli etcem diye bebişi yordunBende ozledim sedos pek girmiyorfum erken dogum riskim var bu aralar bebis kocamn oldu karnimdasenin nasl
Allah sabır versin bir an evvel atlat inşallah canım benimSaat 11 den beri buralardayim. Bir de eski eşim aradı ağladım falan iyice kötü oldum. Açmadım ama aradığını görmek çok dokundu. Hâlâ saçma sapan aglamalara devam. Bu acı çok zormus ya. Bu gün merdivenlere oturdum ağladım. Hiç olmayacak yerde bir duygu geliyor. Ağlayınca rahatlıyorum.
Ooo no türkiş olmayanlarla ben var konuşmamakGood night beybino türkiş ben
Yerim o tosun pasayi yok yok daha bisey yapmiyorm :) akillandimYaa sana o kadar yorulma, on çeşit yemek yapma dedim dimi kuzum illa marifetli kadın olduğunu belli etcem diye bebişi yordun
Bnmde bebiş kocaman oldu 2,5hafta önce 19cmdi şimdi 25filan olmuştur heralde, tekmeliyo acıtıyor bazen canımı
Ay erken doğumun olmasın ya dinlen bol bol olur mu zaten çocuklar yoruyor seni, temizliğine filan biri yardıma gelsin olmazmı
karabuk safranbolu bartın arası beklerim karadenize yakin andiriyorOff hayalimdeki yer ben ormanların kadını olmalıydım ne isim var bu beton yığınlarının içinde
kimler gömülmediki gülüm gelen gidiyor giden aranıyorAllahım bu kadar sayfa neler konuşuldu burda kimler gömüldü kimlerin üstüne çizik atıldı allah bilir
Bende esim yatti bende uyku olmayinca arada krizler tutar böle kk ya atiyom kendimi afiyet olsun canimm.Balkonda dondurma yiyerek serinlemeye çalışıyorumsiz ne yapıyorsunuz
Her zaman olduğu gibi, tam çıkıcam bildirim geliyorhemen nereye sen bakemm
Evet tosun ya doktorum da diyo iri bebek diye bugün ortalama 13-16 cm olmalıydı seninki 19cmYerim o tosun pasayi yok yok daha bisey yapmiyorm :) akillandim
Ilk eşimdi. Ayrilacagimiz için eski dedim. Benim gözümde eski.Kuzum eski esin derken ikincimiydi bu senin canım yoksam suankimi kıyamam sana öğle rahat ediyorsan tabiki agla içinde tutma gülüm.
Bebiş dedin tabi öle olunca kıyamıyorum size yoksam dur derdim iyi kuzum uykun varsa uyu sen.Her zaman olduğu gibi, tam çıkıcam bildirim geliyor
Bebişim uyumuşken yatsam mı diyordum
Teşekkür ederim iyi yapmışınız sıkıldıkça zaten hepimiz kendimizi buraya atıyoruz.karabuk safranbolu bartın arası beklerim karadenize yakin andiriyor
kimler gömülmediki gülüm gelen gidiyor giden aranıyor
Bende esim yatti bende uyku olmayinca arada krizler tutar böle kk ya atiyom kendimi afiyet olsun canimm.
Benimde o haftalarda oyle biseydi sjmdi 1700 grm olmus 43 cm tamam canimmmmmmEvet tosun ya doktorum da diyo iri bebek diye bugün ortalama 13-16 cm olmalıydı seninki 19cm
130-150gram olmalıydı 214 gram demişti
Tosun paşa hakikaten
Yapma kuzum, senin için değil bebek için
Ha bende kafam karıştı yaa peki nededi afmi diliyor .Ilk eşimdi. Ayrilacagimiz için eski dedim. Benim gözümde eski.
Çok seviyormuşum onu farkettim. Sevmek kadar zor bir şey yok. Severken ayrılmak kalbini söküp atmak gibi. Hem kosup sarilnak ıstiyorsun, hem de bu adamdan koca olmaz biliyorsun. Beyinle kalbin arasında git gel yasarken mahvoluyorsunAllah sabır versin bir an evvel atlat inşallah canım benim
OmaygatOoo no türkiş olmayanlarla ben var konuşmamak
İyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin canımmmmBebiş dedin tabi öle olunca kıyamıyorum size yoksam dur derdim iyi kuzum uykun varsa uyu sen.
Senlen konustuk bu konuyu eger senj okna ederse hatalarini tekrarlamayacagina istediğin şeyi dile getir ole kabul et.Çok seviyormuşum onu farkettim. Sevmek kadar zor bir şey yok. Severken ayrılmak kalbini söküp atmak gibi. Hem kosup sarilnak ıstiyorsun, hem de bu adamdan koca olmaz biliyorsun. Beyinle kalbin arasında git gel yasarken mahvoluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?