- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.565
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.521
Aman ne yapam yatıyorum ne var ne yok diye bakınıyorumyani hayalini kuruyom evimde gibi ona yazacagim mektup sanki bir bebegim var gibi geliyor bana.
Napiyon canimim içi.
Yok be nası doğurcam 5kilo bebeğiBence sen 5 kilo dogurursun:)
Bugün biraz ev topladım . Akşam üzeri de cenaze evine gittik kuzum 7 gün oldu hatim duasını yaptık . Yemeği de orada yiyoruz iki , üç gündür . Sen neler yaptın nasıl geçti gününBugun naptin bakem .
Anladım kuzum bende ayni takiliyom.Aman ne yapam yatıyorum ne var ne yok diye bakınıyorum
Ben bugün dolaplarimi sildim yarında buzdolabını silerim temizlik yapım dedim genel bi.Bugün biraz ev topladım . Akşam üzeri de cenaze evine gittik kuzum 7 gün oldu hatim duasını yaptık . Yemeği de orada yiyoruz iki , üç gündür . Sen neler yaptın nasıl geçti günün
Gecen sene dogum yaptigim hastahanede anam herkes mi 4 kilo 5 kilo dogurmus benim kide 3 bucuk kilo anam sonra bunlarin bebisleri sabahina tartiliyor nazdan bebisleri emzirememisler 400 gm 500 grm bebekten gitmis benim minakimin sade 30 grm di:)Yo
Yok be nası doğurcam 5kilo bebeği
Ay Allah iyiliğini versin
Cihazfan kaynaklaniyor bana hep doktorlar 2 bucuk ya dogar ya dogmaz sonra bir bakiyorum 4 kilo 3 bucuk kiloYok ya bazi doktorlarn cihazlarndan mi kaynaklaniyo nedir arkadasima iri bebek iri deyip durdular kac kisi hamileydik hep benim bebek iride ondan filan diyordu kiz bi dogurduk en zayifi onunki oldu sasirdik .
Eline sağlıklı iyi yapmışsın benim de yapmam lazım . Misafirlerim var almam gereken onları alacağım önce bi temizlik lazımBen bugün dolaplarimi sildim yarında buzdolabını silerim temizlik yapım dedim genel bi.
3 uasinda bir oglusum var :) onveden oda oyledi simdi duzeldiKiz uyurken uyuyim diye gitrim tam dalmisim uyandi mubarek 40 li bebeklerden dha cok uyaniyor artik uykuya doymak istiyorum yaaaa 3 yasindasin be yavrucakkk
Ya cildiricam ne zaman duzelcek ne varda boyle artik gercekten ck yorgunum3 uasinda bir oglusum var :) onveden oda oyledi simdi duzeldi
napiyor oynuyormu kuzum.Kiz uyurken uyuyim diye gitrim tam dalmisim uyandi mubarek 40 li bebeklerden dha cok uyaniyor artik uykuya doymak istiyorum yaaaa 3 yasindasin be yavrucakkk
Yapyap bi giristinmi devami guzel geliyor.Eline sağlıklı iyi yapmışsın benim de yapmam lazım . Misafirlerim var almam gereken onları alacağım önce bi temizlik lazım
Bunlar hep doktorlarin normal dogumu onermediklerinden oluyor ozellikle ozeldeAl iste A Annelerin en yorgunu benim doktorumun aynen dedigi cikmisti da kimisinde sapma oluyor. Cok kilolu diye sezeryan oluyo bebek kucuk doguyor mesela
napiyor oynuyormu kuzum.
Yapyap bi giristinmi devami guzel geliyor.
[/QUOTEevet kuzum en kısa zaman da
Aynen öyleBunlar hep doktorlarin normal dogumu onermediklerinden oluyor ozellikle ozelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?