Yok ya bazi doktorlarn cihazlarndan mi kaynaklaniyo nedir arkadasima iri bebek iri deyip durdular kac kisi hamileydik hep benim bebek iride ondan filan diyordu kiz bi dogurduk en zayifi onunki oldu sasirdik .

Bugün biraz ev topladım . Akşam üzeri de cenaze evine gittik kuzum 7 gün oldu hatim duasını yaptık . Yemeği de orada yiyoruz iki , üç gündür . Sen neler yaptın nasıl geçti günün
Ben bugün dolaplarimi sildim yarında buzdolabını silerim temizlik yapım dedim genel bi.

Yo

Yok be nası doğurcam 5kilo bebeği
Ay Allah iyiliğini versin
Gecen sene dogum yaptigim hastahanede anam herkes mi 4 kilo 5 kilo dogurmus benim kide 3 bucuk kilo anam sonra bunlarin bebisleri sabahina tartiliyor nazdan bebisleri emzirememisler 400 gm 500 grm bebekten gitmis benim minakimin sade 30 grm di:)

Yok ya bazi doktorlarn cihazlarndan mi kaynaklaniyo nedir arkadasima iri bebek iri deyip durdular kac kisi hamileydik hep benim bebek iride ondan filan diyordu kiz bi dogurduk en zayifi onunki oldu sasirdik .
Cihazfan kaynaklaniyor bana hep doktorlar 2 bucuk ya dogar ya dogmaz sonra bir bakiyorum 4 kilo 3 bucuk kilo

Kiz uyurken uyuyim diye gitrim tam dalmisim uyandi mubarek 40 li bebeklerden dha cok uyaniyor artik uykuya doymak istiyorum yaaaa 3 yasindasin be yavrucakkk
napiyor oynuyormu kuzum.
Eline sağlıklı iyi yapmışsın benim de yapmam lazım . Misafirlerim var almam gereken onları alacağım önce bi temizlik lazım
Yapyap bi giristinmi devami guzel geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…