- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.061
Anladım ablam kolay gele sana da bidakine insalah eğlenceli oluyorYok canım ramazan sofraları devam ediyor:)
Napim bacım bi diziye sardım sezonu bitirmek üzereyim sıkıntıdan, benimki de yok, ya temizlik yapıyorum ya tv falan anca vakit geçiyo sen napıyorsun bakimhoşgeldin bakemmm me oruyon giii
Durum vahim desene ahhaha senin sorunu çözdün mu bakem .
İyi yapıyosun kuzuko havalar çok sıcak uyunmuyor yaOhh iyi ettin benim esimde yarim saat oldu geldi uyudu bemde zaten uyku yok uzaniyom kkya takiliyom .
inşaAllah canım sağol hayırlı gecelerAnladım ablam kolay gele sana da bidakine insalah eğlenceli oluyor
bende ayni isler güçler hafta sonu kv gelcek bu hafta basliyor dip bucak yogun olcM galiba temizlige giriscem anliycagin.Napim bacım bi diziye sardım sezonu bitirmek üzereyim sıkıntıdan, benimki de yok, ya temizlik yapıyorum ya tv falan anca vakit geçiyo sen napıyorsun bakim
serin bizim evde yagmurlu bu hafta hep ama bunaltıcı bir hava gibi.İyi yapıyosun kuzuko havalar çok sıcak uyunmuyor ya
Şöyle güzel bir yağmur yağsa burası da rahatlicak dabende ayni isler güçler hafta sonu kv gelcek bu hafta basliyor dip bucak yogun olcM galiba temizlige giriscem anliycagin.
serin bizim evde yagmurlu bu hafta hep ama bunaltıcı bir hava gibi.
Öpüyorum seni canim uyanık olduğunu yakalayinca selam verem deidminşaAllah canım sağol hayırlı geceler
Bir haftatir yağmurlu hepŞöyle güzel bir yağmur yağsa burası da rahatlicak da
Bakalım temmuz ağustos nasıl olcakBir haftatir yağmurlu hep
Duzelir heral ozamana yanar allah bilirde rabbime şükür yine.Bakalım temmuz ağustos nasıl olcak
Aynen kuzum bu günlerimize şükürDuzelir heral ozamana yanar allah bilirde rabbime şükür yine.
Bugun neler yaptin bakem.Aynen kuzum bu günlerimize şükür
Aynen kuzum degisiklik etmis.
Ay vallahi pazara çıktım anca alışveriş filan yoruldumBugun neler yaptin bakem.
Ona hiç yakışmamş bu isimAynen kuzum degisiklik etmis.
Ohh ne güzel etmissin kuzu. Ben ev topla camasir bulaşık esim gec geldi yemeklerde kaldi disarda istedim bugun falan evde yat kalk geçti ama genel temizlik edecem lv geliyor hafta soni.Ay vallahi pazara çıktım anca alışveriş filan yoruldumsonra eve geldm annemler alt Katta oturuyor benim. O yemek yapmış verdi bize de sağolsun. Sonra en yakın arkadaşımla çoktandır görüşemedik onla sahile indik kahve içelim dedk snra eve geldm kuzum duş aldm bi güzel sen neler yaptn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?