- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.021
Evdeyim canım düşüklerden sonra çalışmak zor geldi ama doktor kasık fıtığını söyleyince anneme geçtim eşimde gitti ya tek kalmadımAynen kuzum yaaaaa bitmez sen evde misin çalışıyor musun
Tatli bidik yaaaaAlın size uyku
Akşama kadar pinekledim akşam serinleyince hava az parka indik kuzu sen naptın senin eşte yoktu sanirimbitmez kadinlar emekli olmaz bacim olmazzz
Ne yaptin bugun bakem canimm
Benimki bugun ciger yiyceklermis disarda sacda bende rahat rahat takiliyom arada bir çıkıyor işime geliyor.Akşama kadar pinekledim akşam serinleyince hava az parka indik kuzu sen naptın senin eşte yoktu sanirim
Arada insan yalnız kalmak istiyor bende aynıyım.. iyi olmuş az kafa dinlersin sendeBenimki bugun ciger yiyceklermis disarda sacda bende rahat rahat takiliyom arada bir çıkıyor işime geliyor.
Aynen ya koca ev bana kaliyor kendi evi gibi yok insanın yaa.Arada insan yalnız kalmak istiyor bende aynıyım.. iyi olmuş az kafa dinlersin sende
Hele wc alistirma doneminde ... gunde 4 makine actgmi biliyorumCanım seni bi de bebişden sonra dinlemek isterim
Bakalım çamaşır bulaşık çıkıyormuymuşşşl
Ayy oda zor demi ya demiyosr yapıyorlar altlarina:)Hele wc alistirma doneminde ... gunde 4 makine actgmi biliyorum
Sağol tatlımm ya pozitif enerjin bana iyi geldiiiiiiSevindimmmm kuzummmm hedefe dogruu
Ne olmayi düşünüyordun kuzummSağol tatlımm ya pozitif enerjin bana iyi geldiiiiii
Bu sürücü sınavı canım dünde üniversite sınavı üniversitede doğrusu bir hedefim yok bakalımNe olmayi düşünüyordun kuzumm
Branşın ney yani canım ne okulu okuyorsun.Bu sürücü sınavı canım dünde üniversite sınavı üniversitede doğrusu bir hedefim yok bakalım
Hemde ne zor ne zor... en cok beni zorlayan donemdiAyy oda zor demi ya demiyosr yapıyorlar altlarina:)
kuzu etkiler hele 6 aydan sonra ilac icmek cok tehlikeli dusunDoktorun dediğine göre kuzum o ihtimal oluşursa kadın doğum, anestezi ve genel cerrah oturup duruma göre şartları konuşacak. Tabi bu durumun kaçıncı haftada olacağı da kararda etkili.
oooo annisim hosgedin enerji getirdin bizeee.Selamin helo babyler
Duydum galibaHemde ne zor ne zor... en cok beni zorlayan donemdi
Anam ne cabuk tanidin beni:)oooo annisim hosgedin enerji getirdin bizeee.
Duydum galibaReyyan__ Da o aşamada suan inşallah atlatır.
buyur canim de hele bi bakemmTatlis anne sana bisey diyecem
Hissiyatlar kuvvetlidir.Anam ne cabuk tanidin beni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?