Ohh ne güzel etmissin kuzu. Ben ev topla camasir bulaşık esim gec geldi yemeklerde kaldi disarda istedim bugun falan evde yat kalk geçti ama genel temizlik edecem lv geliyor hafta soni.
Ben de yarın yemek yapıcam artık bugün bedavadan geçirdik ooo kv geliyor he kalck mı

Ben de yarın yemek yapıcam artık bugün bedavadan geçirdik ooo kv geliyor he kalck mı
Daha yeni gorustuk bayramda beraberdik yaz girdi ya bide birilerine gozukmemek için evden gotcek yer arıyordu gorumcesinin kizina darildi oda ankarada tasincak suan kaynanasinda kaynana.ida aramiyor etmiyor gittiğinde beri kaynanamda cuma gelip esya toplancak bana yalakalanir evde bulunmuycam dedi o manaylan koye gidiyom bende dedi bize gelcek yeğeniyle oda koye ugruycakmis onlan binip artik bende giderim koye heral esimde gelir pazar akşamı döneriz galiba artik bizdemi kalir donermi bilememde kalır biraz galiba ankaradan gelip hemen gitmez heral.

Ayy işin zor valla sadece temizlik mi yemek falan hazırlık yapcakmısın
Kuzum direk koye cikarsak yemek yapmam galiba kuzeninin arabayla gelcek esimdd aksamdan gelir ole olursa işime gelir bende evimi temizler 1hafta heryeri hazirlanir cikarim donerkende bi kacgun kalir heral yada koyde iş var kurban kesilcek belki oralar temizleriz.

Hadi bakalım kolay gelsin kuzum

Çok şükür güzel kuzucum. Detaylı ultrasonumuz vardı pazar günü. Çok şükür herşeyimiz güzel çıktı iyi çıktı. Ve kesin öğrendik cinsiyeti. Kız
Bi prenses geliyor desene kurban olurum ben ona yaa canimin içi.masallah aman hiç birsey olmasin.

Hımm Allah kabul etsin niye kesiyosunuz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…