- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.081
Gelsin bakemde cevap verir demekki yoruluyor herhall hissini yazmis.Ona hiç yakışmamş bu isim
Ben de yarın yemek yapıcam artık bugün bedavadan geçirdikOhh ne güzel etmissin kuzu. Ben ev topla camasir bulaşık esim gec geldi yemeklerde kaldi disarda istedim bugun falan evde yat kalk geçti ama genel temizlik edecem lv geliyor hafta soni.
Ayy işin zor valla sadece temizlik mi yemek falan hazırlık yapcakmısınbende ayni isler güçler hafta sonu kv gelcek bu hafta basliyor dip bucak yogun olcM galiba temizlige giriscem anliycagin.
serin bizim evde yagmurlu bu hafta hep ama bunaltıcı bir hava gibi.
Daha yeni gorustuk bayramda beraberdik yaz girdi ya bide birilerine gozukmemek için evden gotcek yer arıyordu gorumcesinin kizina darildi oda ankarada tasincak suan kaynanasinda kaynana.ida aramiyor etmiyor gittiğinde beri kaynanamda cuma gelip esya toplancak bana yalakalanir evde bulunmuycam dedi o manaylan koye gidiyom bende dedi bize gelcek yeğeniyle oda koye ugruycakmis onlan binip artik bende giderim koye heral esimde gelir pazar akşamı döneriz galiba artik bizdemi kalir donermi bilememde kalır biraz galiba ankaradan gelip hemen gitmez heral.Ben de yarın yemek yapıcam artık bugün bedavadan geçirdikooo kv geliyor he kalck mı
Kuzum direk koye cikarsak yemek yapmam galiba kuzeninin arabayla gelcek esimdd aksamdan gelir ole olursa işime gelir bende evimi temizler 1hafta heryeri hazirlanir cikarim donerkende bi kacgun kalir heral yada koyde iş var kurban kesilcek belki oralar temizleriz.Ayy işin zor valla sadece temizlik mi yemek falan hazırlık yapcakmısın
Hadi bakalım kolay gelsin kuzumDaha yeni gorustuk bayramda beraberdik yaz girdi ya bide birilerine gozukmemek için evden gotcek yer arıyordu gorumcesinin kizina darildi oda ankarada tasincak suan kaynanasinda kaynana.ida aramiyor etmiyor gittiğinde beri kaynanamda cuma gelip esya toplancak bana yalakalanir evde bulunmuycam dedi o manaylan koye gidiyom bende dedi bize gelcek yeğeniyle oda koye ugruycakmis onlan binip artik bende giderim koye heral esimde gelir pazar akşamı döneriz galiba artik bizdemi kalir donermi bilememde kalır biraz galiba ankaradan gelip hemen gitmez heral.
Aminn canim senin hamislik nasil gidiyHadi bakalım kolay gelsin kuzum
Çok şükür güzel kuzucum. Detaylı ultrasonumuz vardı pazar günü. Çok şükür herşeyimiz güzel çıktı iyi çıktı. Ve kesin öğrendik cinsiyeti. KızAminn canim senin hamislik nasil gidiy
Bi prenses geliyor desene kurban olurum ben ona yaa canimin içi.masallah aman hiç birsey olmasin.Çok şükür güzel kuzucum. Detaylı ultrasonumuz vardı pazar günü. Çok şükür herşeyimiz güzel çıktı iyi çıktı. Ve kesin öğrendik cinsiyeti. Kız
Sağol teyzesi teşekkür ederiz aminBi prenses geliyor desene kurban olurum ben ona yaa canimin içi.masallah aman hiç birsey olmasin.
Hazırlık yapıyonuz mu.Sağol teyzesi teşekkür ederiz amin
Valla daha pek birşeye başlamadk kuzum yavaş yavaş başlicaz artık cinsiyeti yeni öğrenebldk ya anca :))Hazırlık yapıyonuz mu.
Hımm Allah kabul etsin niye kesiyosunuz canımKuzum direk koye cikarsak yemek yapmam galiba kuzeninin arabayla gelcek esimdd aksamdan gelir ole olursa işime gelir bende evimi temizler 1hafta heryeri hazirlanir cikarim donerkende bi kacgun kalir heral yada koyde iş var kurban kesilcek belki oralar temizleriz.
aynen az al zaten ilk ay cabuk geçiyor.Valla daha pek birşeye başlamadk kuzum yavaş yavaş başlicaz artık cinsiyeti yeni öğrenebldk ya anca :))
Kuzum esim biraz elim iyiyken ikinci kesisleri dedelerinin ocaginda kesiyorlar öylesine babasi kuzenj falan ortak.Hımm Allah kabul etsin niye kesiyosunuz canım
Hımm anladım canım afiyet olsun o zaman, bende uyuyim artıkın yarın görüşürüz ballar umahaynen az al zaten ilk ay cabuk geçiyor.
Kuzum esim biraz elim iyiyken ikinci kesisleri dedelerinin ocaginda kesiyorlar öylesine babasi kuzenj falan ortak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?