- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.121
Nasıl bu kadar yemeğe düşkün olup kilo almıyor bu karı ya
Valla onu bende bırakamam bee amaaan ye gitsin nasılsa öleceyikk
Karı deyişine kurban aklıma bişey geldi dündenNasıl bu kadar yemeğe düşkün olup kilo almıyor bu karı ya
Öyle valla :))genetiktir
Sevecem onun genetiğinigenetiktir
Aileye saygılar seni seveyimKarı deyişine kurban aklıma bişey geldi dünden. Napim bacım ala ala biz ailece böyleyikkk :)))
Ne ediyim anacım size en sevdiğim şeylerle hitap ediyom gıymat bilmiyonuzzAileye saygılar seni seveyimkız bari birini severken yemekten bahsetme bacım Şurda yemek görüp kilo alanlar var yani
Gel tatlişim kızlar görmedi sanırım konunuCanlarım.
Peki künefem sen içinden geldiği gibi sevNe ediyim anacım size en sevdiğim şeylerle hitap ediyom gıymat bilmiyonuzz
Canlarım.
Konu derken kızlarGel tatlişim kızlar görmedi sanırım konunu
Künefe dedin kazandın beniPeki künefem sen içinden geldiği gibi sev
Bdvye bak tatliş konu açmış aldatılıyormuyum diyeKonu derken kızlar
Gel tatlişim kızlar görmedi sanırım konunu
Napıyonuz bitanerim.Konu derken kızlar
Bazilari sacma buldu biraz ilk aldatmışsın falanda suan aklim sa affedilir yani yokda 17 yaşında ve 1sene bir oturdum evliligim rayina evimin kadini olunca anladim daha bile yeni yeni oturuyor. Affettim bi şekilde yapcak bisi yok napim ama şuan olmus olsa gözümü kirpmam.Bdvye bak tatliş konu açmış aldatılıyormuyum diye
Boşver onları kuzu sen oraya yazdığıma bakBazilari sacma buldu biraz ilk aldatmışsın falanda suan aklim sa affedilir yani yokda 17 yaşında ve 1sene bir oturdum evliligim rayina evimin kadini olunca anladim daha bile yeni yeni oturuyor. Affettim bi şekilde yapcak bisi yok napim ama şuan olmus olsa gözümü kirpmam.
Uzanırken ağrım oldu biraz kuzum dolanıyorum birazNapıyonuz bitanerim.
Dikkat et bitanem.Uzanırken ağrım oldu biraz kuzum dolanıyorum biraz
Aman dikkat et canim.Uzanırken ağrım oldu biraz kuzum dolanıyorum biraz
Aman tatliş bunlara bakarsan söz söylese gölgesi üstüne düşse boşa diyenler çıkacak. Tamam herşey çekilmez kadın kendini ezdirmemeli de olaya sadece hep kadın sadece kadın diye bakmakta adil gelmiyor banaBazilari sacma buldu biraz ilk aldatmışsın falanda suan aklim sa affedilir yani yokda 17 yaşında ve 1sene bir oturdum evliligim rayina evimin kadini olunca anladim daha bile yeni yeni oturuyor. Affettim bi şekilde yapcak bisi yok napim ama şuan olmus olsa gözümü kirpmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?