Üye olmadan önce çok fazla takip ediyordum sonra dedim niye üye olmuyorum kiii :)) birde sohbetleri görüyordum çok sıcak samimi :)
Iyi yapmissin. Aynen oyle:) Neredensin, ne yaparsin? Evli misin? Bekar mi?

Iyi yapmissin. Aynen oyle:) Neredensin, ne yaparsin? Evli misin? Bekar mi?
Bursa’da yaşıyorum 26 yaşındayım işten yeni ayrıldım yeni bir iş arıyorum, 2 yıldır ilişkim var, Rabbim nasip ederse evlilik düşünüyoruz ama işte biraz dert keder.. maddiyat

Bursa’da yaşıyorum 26 yaşındayım işten yeni ayrıldım yeni bir iş arıyorum, 2 yıldır ilişkim var, Rabbim nasip ederse evlilik düşünüyoruz ama işte biraz dert keder.. maddiyat
Hayırlısı olsun. Her şey yoluna girer inşallah. Bana müsade. Tekrar görüşmek dileğiyle :))

Forumu biraz inceliyorum :) yeni olduğum için heyecanlıyım biraz çocuk gibi
alistinmi cikamazsin zaten kuzum bende bırakamiyorum kopamiyoom zatenn.
Iyi bakalım. Ben de uyumuşum. Yeni uyandım :))
bende misafirim geldi yemek yediler fakan gittiler .
Üye olmadan önce çok fazla takip ediyordum sonra dedim niye üye olmuyorum kiii :)) birde sohbetleri görüyordum çok sıcak samimi :)
iyi etmissin kuzum
Çok şükür bugün daha kötüyüm kuzucum sen nasılsın
hamilelik bunaltir seni kuzum.
Rabbim düğünü evlilik olanlara yardim eder üzülme kuzum.

Ah ah inşallah, Rabbim sesimi duysun

Iyi geceler kızlar ilgili topiklerdr kimse aktif değil adetim 4 gun gecikti dayanamdim simdi test yaptım ama pek parlak degil sonuc olsa çıkardı dimi ya artik bosa beklentiye girmeyim

Eklentiler

• Screenshot_20190626-033306.webp
    15 KB · Görüntüleme: 20
Iyi geceler kızlar ilgili topiklerdr kimse aktif değil adetim 4 gun gecikti dayanamdim simdi test yaptım ama pek parlak degil sonuc olsa çıkardı dimi ya artik bosa beklentiye girmeyim
Sanki orda hayalet cokda uzakda cizgi var sen ac karnina yine yap bakalim kuzum erkenden

Galiba senlen gec yatip erken kalkanlardaniz desene günaydın balum şu teste baksana bi arkadaşın bana hayalet cizgi var gibi geldi uzakdan.
Canim ven gece baktim da cizgi goremedim. Moral bozmamak için yazmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…