- 26 Haziran 2019
- 452
- 5.956
- 58
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.861
Üye olmadan önce çok fazla takip ediyordum sonra dedim niye üye olmuyorum kiii :)) birde sohbetleri görüyordum çok sıcak samimi :)Hoş geldin. Iyi çok şükür. Hangi rüzgar attı seni buraya :))))
Çok şükür bugün daha kötüyüm kuzucumNasilsin beybim.
Iyi yapmissin. Aynen oyle:) Neredensin, ne yaparsin? Evli misin? Bekar mi?Üye olmadan önce çok fazla takip ediyordum sonra dedim niye üye olmuyorum kiii :)) birde sohbetleri görüyordum çok sıcak samimi :)
Bursa’da yaşıyorum 26 yaşındayım işten yeni ayrıldım yeni bir iş arıyorum, 2 yıldır ilişkim var, Rabbim nasip ederse evlilik düşünüyoruz ama işte biraz dert keder.. maddiyatIyi yapmissin. Aynen oyle:) Neredensin, ne yaparsin? Evli misin? Bekar mi?
Hayırlısı olsun. Her şey yoluna girer inşallah. Bana müsade. Tekrar görüşmek dileğiyle :))Bursa’da yaşıyorum 26 yaşındayım işten yeni ayrıldım yeni bir iş arıyorum, 2 yıldır ilişkim var, Rabbim nasip ederse evlilik düşünüyoruz ama işte biraz dert keder.. maddiyat
Amin amin inşallahHayırlısı olsun. Her şey yoluna girer inşallah. Bana müsade. Tekrar görüşmek dileğiyle :))
alistinmi cikamazsin zaten kuzum bende bırakamiyorum kopamiyoom zatenn.Forumu biraz inceliyorum :) yeni olduğum için heyecanlıyım biraz çocuk gibi
bende misafirim geldi yemek yediler fakan gittiler .Iyi bakalım. Ben de uyumuşum. Yeni uyandım :))
iyi etmissin kuzumÜye olmadan önce çok fazla takip ediyordum sonra dedim niye üye olmuyorum kiii :)) birde sohbetleri görüyordum çok sıcak samimi :)
hamilelik bunaltir seni kuzum.Çok şükür bugün daha kötüyüm kuzucumsen nasılsın
Rabbim düğünü evlilik olanlara yardim eder üzülme kuzum.Bursa’da yaşıyorum 26 yaşındayım işten yeni ayrıldım yeni bir iş arıyorum, 2 yıldır ilişkim var, Rabbim nasip ederse evlilik düşünüyoruz ama işte biraz dert keder.. maddiyat
alistinmi cikamazsin zaten kuzum bende bırakamiyorum kopamiyoom zatenn.
bende misafirim geldi yemek yediler fakan gittiler .
iyi etmissin kuzum
hamilelik bunaltir seni kuzum.
Rabbim düğünü evlilik olanlara yardim eder üzülme kuzum.
Ne is yapardin kuzum.Ah ah inşallah, Rabbim sesimi duysun
Ne is yapardin kuzum.
Canim ben hayalet cizgi gördüm.Iyi geceler kızlar ilgili topiklerdr kimse aktif değil adetim 4 gun gecikti dayanamdim simdi test yaptım ama pek parlak degil sonuc olsa çıkardı dimi ya artik bosa beklentiye girmeyim
Sanki orda hayalet cokda uzakda cizgi var sen ac karnina yine yap bakalim kuzum erkendenIyi geceler kızlar ilgili topiklerdr kimse aktif değil adetim 4 gun gecikti dayanamdim simdi test yaptım ama pek parlak degil sonuc olsa çıkardı dimi ya artik bosa beklentiye girmeyim
Inşallah kuzum güzel bir bulursun.İşten yeni ayrıldım şimdi iş bakıyorum
Canim ben hayalet cizgi gördüm.
Testim yok artk bi kac güne yaparım zaten bklm hyrlisi saolasin cnmSanki orda hayalet cokda uzakda cizgi var sen ac karnina yine yap bakalim kuzum erkenden
Sen bekle sabret bi kac gune net belli olur inşallah canım inşallah geç dollenmistir. Sen farkettinmi hayalet cok uzaktan cizgi benmi yalnış gördüm.Testim yok artk bi kac güne yaparım zaten bklm hyrlisi saolasin cnm
Galiba senlen gec yatip erken kalkanlardaniz desene günaydın balum şu teste baksana bi arkadaşın bana hayalet cizgi var gibi geldi uzakdan.Günaydın T Tatlianne20 :)))
Canim ven gece baktim da cizgi goremedim. Moral bozmamak için yazmadım.Galiba senlen gec yatip erken kalkanlardaniz desene günaydın balum şu teste baksana bi arkadaşın bana hayalet cizgi var gibi geldi uzakdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?