Sen aile konuları hiç acma ve kötü olsalarda savun gibi et ama huzurumuza yuvamiza bksver gibisi ilerde der hep kötü bildiğiniz beni birkez olsun kiskirtmadi zararsa uzak kal.
Evet hiç aile içine yorum bile yapmıyorum ya en iyisi böyle gerçekten yoksa sen kötü oluyosun sanki onu dolduruyo gibi

Evet hiç aile içine yorum bile yapmıyorum ya en iyisi böyle gerçekten yoksa sen kötü oluyosun sanki onu dolduruyo gibi
ben o duzeyde oldugumdan esim annecode olsa allahtan haksizligi söyler kayin validem dolduruyor seni soyle boyle anneye düşman oluyon der bazen durduk yere ama bak hiç bir sorun yok eşim senin hakkinda bir kelime demez aslada doldurmaz ben sana kizdikca tam tersi annendir der ama sen hiç tanimadin tanimasam dolduruyor beni derim.der.
Teşekkür ederim kızlar ıyi geldiniz bana
naptin canım.
fünaydın canım
tünaydın minikim napiyon.
Günaydın herzamanki gibi ben yine geç gördüm

T Tatlianne20 iyi olmanıza çok sevindim.
olsun canim bende normal degil yani gece etiket ediyorum
Beybisi ben baygınlık gecirmişsim dün hastahanede çok bekledim çok iism vardı vücut eror verdi artık uyumusun
bigun sabahliycaz okeymi gecmis olsun ne için gittin.
Gunaydin gece sabahlamissiniz
5egeliyordu kuzumm

iyi canım napim ev iş işte sen neler yaptın sağlığın nasıl

Kuzum ilaclara devam iyiyim bazen geliyler halsizlikler. Cuma psikiyatride randevum var bakalim ne durum der ne olur bilmiyorum kuzum.

Sonu sağlık olsunda canım benim :)
eş kişisi napıyor kul kölemi :)
fırsattan istifade kahvaltısını kendi hazırlasaydı

Akşama doğru konuscam bakalm ne olacak
Guzel haberle gel kuzum.
Sizler olgun ve cocuk degilsin erkek arkadaşında öyle ve 3sene olmuş. Oyalamasin artik seni izza et evlenelim demiyon hic bu işin sonunu begenmedim. Aileler bir tanışsın artik ciddi yola girelim ha gelemiyorsan böyle oyalama beni artik de niyetin farkli oldugnu anlarim de düşün bi müddet de yoksa bitsin son noktayi koy.

Sonu sağlık olsunda canım benim :)
eş kişisi napıyor kul kölemi :)
fırsattan istifade kahvaltısını kendi hazırlasaydı
Ayy kiz sana ozelden atarim naptiginj
Melek melek oldu kalkar yardim eder coplerin sormadan atar supurur. Hediye alir 1haftadir evde yemek yemedik adam akilli. Sürekli dışarı çıkarır oldu canin istedigi gibi sen iyi olda yap yapma demez oldu.

Ben bu konuşmaları belki binlerce kez yaptım her seferinde oyaladi. Bu sefer ya evet ya hayır. Hayır diyosan yolun açık olsun dicem tükendm artık biterse bitsin

Ben bu konuşmaları belki binlerce kez yaptım her seferinde oyaladi. Bu sefer ya evet ya hayır. Hayır diyosan yolun açık olsun dicem tükendm artık biterse bitsin
Aynen kuzum soyle be son nokta de git firsat verme gelceksen kapi orda ailenle gel de.

Peki bunlar seni mutlu ediyor mu o yaptigindan spnra kizma bana ama agxiyla kusta tutsa degersiz bana gore tabi

ahhh herif gitmiş beyfendi kişisi gelmiş :) inşallah bozulmaz kız
Hep böyle anlayışlı olsun :)

seni kaybetmenin korkusu yaramış :)

Beybisi ben baygınlık gecirmişsim dün hastahanede çok bekledim çok iism vardı vücut eror verdi artık uyumusun
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine
Kuzum ilaclara devam iyiyim bazen geliyler halsizlikler. Cuma psikiyatride randevum var bakalim ne durum der ne olur bilmiyorum kuzum.
Canım kendi doktorun kendin olmalısın kimse için üzülmeye değmez ama ilaçlara çok alışma hem çok kilo yapıyor hemde sürekli kendini halsiz ve yorgun hissedersin fazla düşünme

Canım kaybetme korkusu yaşamış ama yine çok güvenme senşn gitmeyeceğini anladığı anda geri değişebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…