Canim ven gece baktim da cizgi goremedim. Moral bozmamak için yazmadım.
En iyisi net 3 gun sonra bi kan versin Fit mutlu anne umidini kaybetme hepimiz bekliyoz. Elbet birgün anne olmayi zamanj vardir biran oyle geldi bana ama sen bekle birazdaha kanda net çıkar yada idrarda.

Ben de sordum sana dun ama cevap vermiyorsn bana T Tatlianne20 esinin suan yaptiklari seni mutlu ediyor mu ki bence normale donmussunuz bile canim senin.icin uzuluyorum cok onunde cok uzun yillar var

Ben de sordum sana dun ama cevap vermiyorsn bana T Tatlianne20 esinin suan yaptiklari seni mutlu ediyor mu ki bence normale donmussunuz bile canim senin.icin uzuluyorum cok onunde cok uzun yillar var
Unutmusum kuzum benim kb belki göremedim bitanem. Kuzum suan normal gidiyor ben mefafemi koruyorum nasil desen eskisi gibi ben ben değilim o değişiyor böylede devam edip yola girerse son sansi verdim bitanem. Suan oda bende gorunecez. Halen bile senden gizli asla bir is yapmam yalmiycamda seni kaybetmeye kabullenemem vs bende artik aileler konusundada ezilmek istemiyorum. Dedim annem deyip dursun biz artik ikimiz karar alcaz degiscem dedj söz verdim zaten sana öylede olcak inan dedi seni aldatcak birsey olsa dedi falan git derim ama yapmadim sucluyum senden habersiz basimida belaya soktum ivir zivir inanmasamda sana son dedim. Ailelerdede uzuleyim beni uz dedim falan asla dedi bakalim kuzum bende ailelere kimseyede demedim diyemedim babamda çok rasiz duzelemedi psikolojisi 2aydir çöktü adam. Temmuz ortasinda gidiyorm ankaraya.

Ahh canim gidicende nasil gidiceksjn inaniyormusun peki suan esin sana o guveni veriyor mu yani. Babanin.rahatsiz olmasina da uzuldum Allah sifalar versin ama esinin gozunu korkutacak hicbirsey yapmadin canim. Bukadar cabuk normallesti hayati adam bi ceza cekemedi gozumde sen diyosun etrafmda donuyo diye de bilemiyorum yaa smdiye kadarkileri kaldirdin da bidha bisey olursa kesnlikle ne yapacagini dusun karar ver. Insallah olmaz ama malesef esin burda kmseye guven vermedi cnm. Bari bi sure korun herkes soyledi sana ama o gunler pek kendnde degildin

Haklisin hemde çok ders veremedim gitseydim biraz sürterdi ama su skintilaŕda gidemedim babami doktorlar hocalar nerelere götürdüler. Suan kendini adam toparlayamiyor. Beyninu toplasada evde uyuyor dolaniyor sürekli. Bende son kez konustum agir konustum hem cocuk da istemiyom bi sene kapat dedim sendende cocuk yapmaya bile korkar oldum dedim ama birdaki süreçte asla gözünün yasina bakmiycam. Beni uzdugu an bile.

-Adel- Blue_Peri Reyyan__ @MaviKuplik balbocuuu AnneAslan D Dilos06 P Pia22 @kitapkahvehuzur @kahvesevmemben Kara_gozlum Limonsuzzcay U Ufukta_bebek Ask ve isyan minik kalp0753 bulca Diktorya Secret drdotty 2014prenseslerim2015 2019 mutluluk hizuran ByNkoaLa Yarimm66 B Brunello Cicinelli Browni_intense EternaaLLove Esseteacher T Temmuz07 N Nnuurrr D U R U F FfeRriDde Kukrim Kajuko Asi00 I ignores Birmabelsakizi D deniz us Umutlu Anne Bekleyiste Kutsalll BULUT Kutsal Tiramisu Pembeemzik Tulparr ilginc Kiz C Cay6 M MutluHuzurluBereketli PrensesAnnesi_ Kmsl Hnd HayatSevinceGuzel BettyRuble gulse14 SaryamV SeviyomHee safari_go @_Marla_ - Pudra Pembe - -Mihrimah -MinikAnnecik- -Sahrud- Oeksuez 38his 1s3m ailemm A n n e y i m A Annelerin en yorgunu Ashie arzum123 Aslan Annesi A Ayas19 benmarian Fit mutlu anne Birbardakcay HALLEYS Jenna16 Ckolatakahve brn88 @bide bele cek Cennetul Mualla C Cennet Annesi Culhagibi C CiNNET NUR Elif ChocoLate Chocolita Delikelebek22 Deniz_us Khaleesi Dil-i bitab M Maridraw minnakhatun01 E Eren61 Erva Yaren Eses07 EsaretinBedeli Finrod Felagund Evham Perisi hicmakam hicmet16 Ilayburak2 IsikOlsun kevsersoylu sivastrabzon kkaderim K Kavimlergocu Mcz09 Cui Bono Mavim- L Lice_sss L Lilaseverr Lunapark Kedisi Memleketsevdalisi Eva Mavidenizz01 M Maviguverciin melankolimm Minik Duduklu Tencere civnilay _Nur_ nyks_42 @ParteMoralll poyrazinmelegi pinkhouse34 Pembis Hayaller Rakika R4bi4 Senden Gelen sedanur91 Senfonim SAliOsmanF Silent Scream mutluannemutlubebekk T TamBirRabia terelelli34 @tuzsuz_ruh V Vinka [USE Zeytintanem Yarimm66

Yaaaaaaaaaa kuzum nasıl hatırlıyon bu kadar isimiiiiiii

Bitanem nasilda bizleri böyle güzel hatırlıyorsun hiç birimizi eksiksiz etiketliyorsun seviyorummm seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…