Allah kabul etsin tatlişim
Evet menü sorusu da geldi ben diyeti az bozdum ve bugün kısır yedim
Bende kk sörf yapıyorum menüde pilav kanat salata ayran vardı kuzuşşş
Eee o benim onemli hayatimin merkezi sorusu oh oh ellerinize saglik afiyet olsun canlarim. Benim adamda kapida oturuyor mahledikilerlen bende rahat rahat takilayim dedim. Bugun guzel temizlik basladim yastiklar yikanmaya başladı. Yorganlar cikti havalanmaya. Onlar bitince dip köşe yika sil süpür yapip. Ankaraya uçacağım

Allah kabul etsin canım

Valla biz bugün annemdeydik 12 de gittik 7 gibi geldik hemen. Cadıyı yıkadım yatırdım,,, hava çok sıcak klima altındayız valla

Ellerine sağlık kuzum ankarayami geliceksin

Ohhh hem temizlik yapıp hem tatil mi yapacaksın sen maşallah tatlişim sana, hızına yetişilmiyor

Artık bekarligima bekarlık kattım kızlar. 3 yıllık ilişkim btti .. evlenmekten korkan anasının laflarına bakan bir adam iste ne beklersin.. giden yıllarıma uzuluyorum sadece. Hakkımı da asla helal etmiyorum
Ne diyim bilemedim hakkınızda hayırlısı buymuş demek

Ellerine sağlık kuzum ankarayami geliceksin
ailemiz ankarada az kv az benimkiler takilcam donusu kvyle yapcaz köye gececegiz ordan kurban var.
Abooo o neeeeğdi gızzz
hoşgeldin birtanemmm
Ohhh hem temizlik yapıp hem tatil mi yapacaksın sen maşallah tatlişim sana, hızına yetişilmiyor
Bu gunler temizlik aşkı başladı panterim gitmeden evim temiz olsun. Biraz kafa dinliycem az kv az annemler babannemler yapcam

Artık bekarligima bekarlık kattım kızlar. 3 yıllık ilişkim btti .. evlenmekten korkan anasının laflarına bakan bir adam iste ne beklersin.. giden yıllarıma uzuluyorum sadece. Hakkımı da asla helal etmiyorum
Boşver canım şimdiden ana sözüyle yaşayan bir insan evlendikten sonra daha da ana kuzusu olur hakkında hayırlısı olusm

kız daha kurbana çokkk var kocanı o kadar yalnız bırakma

Boşver canım şimdiden ana sözüyle yaşayan bir insan evlendikten sonra daha da ana kuzusu olur hakkında hayırlısı olusm
Sagol canm hayirlisi olsun insallah. Ama insallah birdaha bin pişman olur sürünür acımdan mahvolur.kimseye asla ah etmedim ben ama bu kadar canin da yanmamisti resmen dalga geçti Allah beter etsin

İyi yaparsın kuzum bol bol kafa dinle hasret gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…