- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.921
Oh ziyafet ziyafetBende kk sörf yapıyorummenüde pilav kanat salata ayran vardı kuzuşşş
Allah kabul etsin tatlişim
Evet menü sorusu da geldiben diyeti az bozdum ve bugün kısır yedim
Eee o benim onemli hayatimin merkezi sorusu oh oh ellerinize saglik afiyet olsun canlarim. Benim adamda kapida oturuyor mahledikilerlen bende rahat rahat takilayim dedim. Bugun guzel temizlik basladim yastiklar yikanmaya başladı. Yorganlar cikti havalanmaya. Onlar bitince dip köşe yika sil süpür yapip. Ankaraya uçacağımBende kk sörf yapıyorummenüde pilav kanat salata ayran vardı kuzuşşş
Allah kabul etsin canımCanimsiniz artik okadar hafizada kaldiki sizler aklima geliyorsunuz canim bende iftarimi açtım kola sisirdi oturdum aldim elime teli kkda sizlerle keyif yapim sohbetin dibine vuralim dedim eee neler edersiniz naparsiniz bakalim menude neler vardi nasil gecti gununuz.
kolay gelsin çalışan olunca tabi ne isidi acaba.Allah kabul etsinn ❤ Benim menümde hiçbir şey yoktu işten gelince sıcak çarpmış direkt yattımşimdi dışardan bişeyler atıştırırız
10 parmaklarimla yaptim kuzuHey maşallah bu etiketi nasi yaptın gi
Bidakine tam kadro olur.Bide onlar olaydı bari:)
Ellerine sağlık kuzum ankarayami geliceksinEee o benim onemli hayatimin merkezi sorusu oh oh ellerinize saglik afiyet olsun canlarim. Benim adamda kapida oturuyor mahledikilerlen bende rahat rahat takilayim dedim. Bugun guzel temizlik basladim yastiklar yikanmaya başladı. Yorganlar cikti havalanmaya. Onlar bitince dip köşe yika sil süpür yapip. Ankaraya uçacağım
Ohhh hem temizlik yapıp hem tatil mi yapacaksın senEee o benim onemli hayatimin merkezi sorusu oh oh ellerinize saglik afiyet olsun canlarim. Benim adamda kapida oturuyor mahledikilerlen bende rahat rahat takilayim dedim. Bugun guzel temizlik basladim yastiklar yikanmaya başladı. Yorganlar cikti havalanmaya. Onlar bitince dip köşe yika sil süpür yapip. Ankaraya uçacağım
Aman çarpmasın dikkat et kuzum bizim buralar esiyor aksam yagmur yağacak gibi.Allah kabul etsin canım
Valla biz bugün annemdeydik 12 de gittik 7 gibi geldik hemen. Cadıyı yıkadım yatırdım,,, hava çok sıcak klima altındayız valla
Ben yapamiyomkolay gelsin çalışan olunca tabi ne isidi acaba.
10 parmaklarimla yaptim kuzu
Bidakine tam kadro olur.
Yok canım yaaaa sıcakta hiç yatmıyor dikkat ediyorum üstüne uzun kollu inçe giydirdimAman çarpmasın dikkat et kuzum bizim buralar esiyor aksam yagmur yağacak gibi.
Ne diyim bilemedim hakkınızda hayırlısı buymuş demekArtık bekarligima bekarlık kattım kızlar. 3 yıllık ilişkim btti .. evlenmekten korkan anasının laflarına bakan bir adam iste ne beklersin.. giden yıllarıma uzuluyorum sadece. Hakkımı da asla helal etmiyorum
ailemiz ankarada az kv az benimkiler takilcam donusu kvyle yapcaz köye gececegiz ordan kurban var.Ellerine sağlık kuzum ankarayami geliceksin
hoşgeldin birtanemmmAbooo o neeeeğdi gızzz
Bu gunler temizlik aşkı başladı panterim gitmeden evim temiz olsun. Biraz kafa dinliycem az kv az annemler babannemler yapcamOhhh hem temizlik yapıp hem tatil mi yapacaksın senmaşallah tatlişim sana, hızına yetişilmiyor
Boşver canım şimdiden ana sözüyle yaşayan bir insan evlendikten sonra daha da ana kuzusu olur hakkında hayırlısı olusmArtık bekarligima bekarlık kattım kızlar. 3 yıllık ilişkim btti .. evlenmekten korkan anasının laflarına bakan bir adam iste ne beklersin.. giden yıllarıma uzuluyorum sadece. Hakkımı da asla helal etmiyorum
Aynen kimseye 2. Sans verilmemeliymis bunuda öğrenmiş oldum gec te olsaNe diyim bilemedim hakkınızda hayırlısı buymuş demek
kız daha kurbana çokkk var kocanı o kadar yalnız bırakmaailemiz ankarada az kv az benimkiler takilcam donusu kvyle yapcaz köye gececegiz ordan kurban var.
hoşgeldin birtanemmm
Bu gunler temizlik aşkı başladı panterim gitmeden evim temiz olsun. Biraz kafa dinliycem az kv az annemler babannemler yapcam
Olsun tecrübe ettin canm hiç üzülme hayatına daha güzel şekilde devam etAynen kimseye 2. Sans verilmemeliymis bunuda öğrenmiş oldum gec te olsa
Sagol canm hayirlisi olsun insallah. Ama insallah birdaha bin pişman olur sürünür acımdan mahvolur.kimseye asla ah etmedim ben ama bu kadar canin da yanmamisti resmen dalga geçti Allah beter etsinBoşver canım şimdiden ana sözüyle yaşayan bir insan evlendikten sonra daha da ana kuzusu olur hakkında hayırlısı olusm
İyi yaparsın kuzum bol bol kafa dinle hasret giderailemiz ankarada az kv az benimkiler takilcam donusu kvyle yapcaz köye gececegiz ordan kurban var.
hoşgeldin birtanemmm
Bu gunler temizlik aşkı başladı panterim gitmeden evim temiz olsun. Biraz kafa dinliycem az kv az annemler babannemler yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?