- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.381
Kız vicdanı kurumayasıca seniSENDE beni unut
Kız vicdanı kurumayasıca seniben o kadar fıtık falan kafayı bozdum yazdım sen yoktun
YoğGeçmiş olsun dedim sen fıtık yüzünden yatıyon belki ameliyat olursun daha sayım mııııııııııııııııııııııııııı
Yoğ
Öpeyim barışalım
Ohh keyifle cay icmek vardi simdi ordaEki Görüntüle 2283085 buyur çiçeeem
Gel beraber olsun kuzumgulecegim yoktu ahaha kocis gelmeden bakim şart ahahaha
ohh ellerine saglik kizz bayılırım ikisinede.
pazara kadar son kuzu.
Yatircaklar hastaneye kuzu ilesemedi çünkü.
Yok kız valla kendi derdine düşünce insan herşey karışıyorhıh istemem sen benle ilgili ne hatırlıyorsun acaba hııııı ben senin için önüne geln bir üyemiyim
Yok kız valla kendi derdine düşünce insan herşey karışıyorsadece en son tatilinin iptal olduğunu hatırlıyorum sanki sonra konuşmadık gibi
Ah burda olsan karşılıklı içerdik kuzucumOhh keyifle cay icmek vardi simdi orda
Ay sorma kuzum ya B12 alıyorum o kadar boşhamilelik sende unutkanlık yapmış kız kaç kere konuştuk yavvv silkelen ve kendine gel
Ay sorma kuzum ya B12 alıyorum o kadar boşgeçen eşimin şortuyla annemlere gelmişim bana birşey söylemişti unuttun mu diyor dedim ben totodaki donu unutuyorum artık
Sen ne yapıyorsun balım nasıl gidiyor
Aman balıkta ağzımda çoğalıyor mübarekbalık ye dicem ama bu sıcaklarda iyice tiksinirsin :)
napam evime gidiom işime geliom eşimin sivastan akrabaları gelmiş akşam dışarı çıkcaz
Aman balıkta ağzımda çoğalıyor mübarek
Sivas hemiikız ben orda okudum ya 3 yıl bol gezmelerin olsun kuzum
aminnn aşkım aminnAnnenin ve babanın Allah yardımcısı olsun kuzum
hiç sorma ben hergun 24 saat noye burdayim saniyonmnnnnnnYa burası bagımlılık gibi bişey ya
heh gormessin zatinnnnngııı görmedim galiba kafam dalgın
ohhhh sefammm sunnn ohoh saatler olsun canisiTabi adam askerden geliyor bacımsen ne yapıyorsun
Gel beraber olsun kuzum
Hastalık bence buaminnn aşkım aminn
hiç sorma ben hergun 24 saat noye burdayim saniyonmnnnnnn
heh gormessin zatinnnnn
ohhhh sefammm sunnn ohoh saatler olsun canisi
Çok güzel yani ben seviyordumooo bn daha gidemedim sivasaaaaaa ::)
Sağol kuzumaminnn aşkım aminn
hiç sorma ben hergun 24 saat noye burdayim saniyonmnnnnnn
heh gormessin zatinnnnn
ohhhh sefammm sunnn ohoh saatler olsun canisi
İyiyim kuzummm TAtile gidicez alışverişe çıktım kızlarla sen nasılsın@tijdaroji C Cay6Blue_Peri @Reyyan__ @balbocuuu Kara_gozlum @drdotty @Chocolita minik kalp0753 Kmsl Hnd U Ufukta_bebek @Kutsalll Enerjiii @Kutsal Tiramisu Youlost16 @Anneyim huhu aşklarım ne ediyir bakemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?