Kız vicdanı kurumayasıca seni ben o kadar fıtık falan kafayı bozdum yazdım sen yoktun

Geçmiş olsun dedim sen fıtık yüzünden yatıyon belki ameliyat olursun daha sayım mııııııııııııııııııııııııııı

hıh istemem sen benle ilgili ne hatırlıyorsun acaba hııııı ben senin için önüne geln bir üyemiyim
Yok kız valla kendi derdine düşünce insan herşey karışıyor sadece en son tatilinin iptal olduğunu hatırlıyorum sanki sonra konuşmadık gibi

Yok kız valla kendi derdine düşünce insan herşey karışıyor sadece en son tatilinin iptal olduğunu hatırlıyorum sanki sonra konuşmadık gibi

hamilelik sende unutkanlık yapmış kız kaç kere konuştuk yavvv silkelen ve kendine gel

hamilelik sende unutkanlık yapmış kız kaç kere konuştuk yavvv silkelen ve kendine gel
Ay sorma kuzum ya B12 alıyorum o kadar boş geçen eşimin şortuyla annemlere gelmişim bana birşey söylemişti unuttun mu diyor dedim ben totodaki donu unutuyorum artık
Sen ne yapıyorsun balım nasıl gidiyor

Ay sorma kuzum ya B12 alıyorum o kadar boş geçen eşimin şortuyla annemlere gelmişim bana birşey söylemişti unuttun mu diyor dedim ben totodaki donu unutuyorum artık
Sen ne yapıyorsun balım nasıl gidiyor

balık ye dicem ama bu sıcaklarda iyice tiksinirsin :)
napam evime gidiom işime geliom eşimin sivastan akrabaları gelmiş akşam dışarı çıkcaz

balık ye dicem ama bu sıcaklarda iyice tiksinirsin :)
napam evime gidiom işime geliom eşimin sivastan akrabaları gelmiş akşam dışarı çıkcaz
Aman balıkta ağzımda çoğalıyor mübarek
Sivas hemii kız ben orda okudum ya 3 yıl bol gezmelerin olsun kuzum

Annenin ve babanın Allah yardımcısı olsun kuzum
aminnn aşkım aminn
Ya burası bagımlılık gibi bişey ya
hiç sorma ben hergun 24 saat noye burdayim saniyonmnnnnnn
gııı görmedim galiba kafam dalgın
heh gormessin zatinnnnn
Tabi adam askerden geliyor bacım sen ne yapıyorsun
ohhhh sefammm sunnn ohoh saatler olsun canisi
Gel beraber olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…