- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.565
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.341
Burada çalışıyormuş beğen butonu ..napim kuzum biraz iş biraz kk takiliyok bacim sen napiyon.
ayy ben bile duygusal oluyom sizede herkese isteyene inşallah melegim.
Yala yala pekmez dolapda bekmez ance yee yiii
Burada çalışıyormuş beğen butonu ..
Kuzu sen Ankara’ya mi gidecektin?
Evet kuzu azönce yağmaya başladı. Yağsın ya kavrulduktan sıcaktanYağmur mu ağıyor kiz sizin ordaaa
Minik kalpli hatunda burdaymisseni özledikkkkkkkkkkkkk
Sevenlerime kuaförde ölüm sırası bekliyor deyin
Dışardayım işlerimi bitirmeye çalışıyorum sen
Ohhhh ne guzel yaaa biz pisiyozEvet kuzu azönce yağmaya başladı. Yağsın ya kavrulduktan sıcaktan
Burası da esiyor sürekli 🌬Evet kuzu azönce yağmaya başladı. Yağsın ya kavrulduktan sıcaktan
Delüüü sende Yee:))napim kuzum biraz iş biraz kk takiliyok bacim sen napiyon.
ayy ben bile duygusal oluyom sizede herkese isteyene inşallah melegim.
Yala yala pekmez dolapda bekmez ance yee yiii
Ayy! Evet öyle oldu canim .. ne yapayım benim kuzu hasta oldu onunla uğraşıyorumnapıyon canım bayadır konuşmadık
senlenAyyyy yaaa hayirlisiyla kuzum insaallah
wvet kuzum islerimi hep bitirmeye çalışıyorum 15 temmuz gitcem 2 ağustos kaynanamla köye gececegiz eve ugruycaz bizim ordan koye gecip bayrama kadar hazırlık etcez bebegim. Biraz annemgil kvgil kafa dinliycem.Burada çalışıyormuş beğen butonu ..
Kuzu sen Ankara’ya mi gidecektin?
Ben etiket ediyomda sen yoksun beybi burdayim hepp aşklarseni özledikkkkkkkkkkkkk
İyi edersin canim kolay gelsin o zamansenlenEternaaLLove ikinizin ki çok istiyorummm.
wvet kuzum islerimi hep bitirmeye çalışıyorum 15 temmuz gitcem 2 ağustos kaynanamla köye gececegiz eve ugruycaz bizim ordan koye gecip bayrama kadar hazırlık etcez bebegim. Biraz annemgil kvgil kafa dinliycem.
Ben etiket ediyomda sen yoksun beybi burdayim hepp aşklar
Ooo naber hamiş hatun?Sevenlerime kuaförde ölüm sırası bekliyor deyin
Canimsinn yaaa rabbim hepimizin yuzune baksın insallahsenlenEternaaLLove ikinizin ki çok istiyorummm.
wvet kuzum islerimi hep bitirmeye çalışıyorum 15 temmuz gitcem 2 ağustos kaynanamla köye gececegiz eve ugruycaz bizim ordan koye gecip bayrama kadar hazırlık etcez bebegim. Biraz annemgil kvgil kafa dinliycem.
Ben etiket ediyomda sen yoksun beybi burdayim hepp aşklar
Accik yolla giKara_gozlum valla kaçgündür sıcaktan eridim resmen yağmur iyi geldi göndereyim orayada
Reyyan__ ohh essin püfür püfür kuzu bi fenalık geldi sıcaklardan
Hemde nasıl !!Kara_gozlum valla kaçgündür sıcaktan eridim resmen yağmur iyi geldi göndereyim orayada
Reyyan__ ohh essin püfür püfür kuzu bi fenalık geldi sıcaklardan
nerenu aldircan gii beklemek hemde hamileyken bide.Sevenlerime kuaförde ölüm sırası bekliyor deyin
kolay gelsin sıcakta cekilmezde. Bende az is az kk turuDışardayım işlerimi bitirmeye çalışıyorum sen
agzim kilitli malesef yiyemiyomki aksamda istah kaçıyorDelüüü sende Yee:))
Biraz oyle olcak kuzu babamda duzelmediya 1hafta kalcam yanlarinda. Sen naptin bakem.İyi edersin canim kolay gelsin o zaman
İyiyim kuzum. Sen nasılsın diziyle beraber sezon finali yaptın sandıkOoo naber hamiş hatun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?