- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.401
Ben bugün gececiyim bakiyorum da diğer hatunlar bugün erkenciler uyudular heraldeNapiyosjz kizlar bana serin yemekler soyleyin biseycik yapasm yok yarn yenej yok pazara cikcam ohooo... gayret gelirse cam silixem az hav a serinledi
eşim çalışıyor gelicek birazdan bende kaçıyorum artık cnmn hadi iyi geceler sanadaSen niye gececisin yok cnim onlsr bizden dha gececiler smdilerden sonra gelirler ben artik gene sabah okurum .gelsenize vaktiyle
Evet canım ablam,,,, geçen gün bende yaptım aynı tarifi çok güzel oldu,,, afiyet olsunCnm deren 01 senin ablandi dmi ondan tarif almstm onu denedim bugun islak kek . Gayet basariliydi
Cnm ben bu hafta yemek listesi belirledim valla çok rahat oldu,,, bence sebde öyle yap hem. Pazar’dan ona göre alışveriş yaparsınNapiyosjz kizlar bana serin yemekler soyleyin biseycik yapasm yok yarn yenej yok pazara cikcam ohooo... gayret gelirse cam silixem az hav a serinledi
Çok güzel yani ben seviyordumsen niye gitmedin şimdiye kadar ki
Kızzzzz sen nerelerdesin özledimmmmmdaha kısmet olmadı valla
Kızzzzz sen nerelerdesin özledimmmmm❤❤❤❤❤❤❤❤
İyi canım yaaaa tatile gidicez hazırlık filan yapıyoruz,,,,,heyyy canımmmmmm buradayımmmmmm sen nasılsın iyimisin minik cadiların napıyo :)
İyi canım yaaaa tatile gidicez hazırlık filan yapıyoruz,,,,,
Cadımla kahvaltı yapıyoruz şimdi❤❤❤
Aman Sivas kaçmıyor ya gidersin biraradaha kısmet olmadı valla
Bol gezmeli tatiller canımİyi canım yaaaa tatile gidicez hazırlık filan yapıyoruz,,,,,
Cadımla kahvaltı yapıyoruz şimdi❤❤❤
Günaydın tatliş bak 1 saate kocam geliyor söyleceklerin var mı yoksa 2-3gün arazi olacamGünaydın canlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?