- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.441
bende esimi bekliyom yattim bugun zaten bisi bugünBen mayışık bir biçimde koltukta yatıyorumsennnn napıyonnn
Şuna bak şuna benene soykeyeceksinnSöyleyemem
Ahahhaha rezil rüsva olamambende esimi bekliyom yattim bugun zaten bisi bugün
Şuna bak şuna benene soykeyeceksinn
Fanfinfon mu giiAhahhaha rezil rüsva olamam
Ben izlemedim onu hiç heyecanli olmalıAşkı memnu niye başladı kii son bölümü çok heyecanlı bitmişti açtım devamını izliyorum
Herkesin mi pazarı beylee sıkıcı kiiibende esimi bekliyom yattim bugun zaten bisi bugün
Erken cagirdim bak seni kiziyonn diyeGeldim beybimmm napjyosunuz
Bende merak ettimAhahhaha rezil rüsva olamam
Aynen ya pazar olunca niye boyle olursa esimle gitmedim normali ya dışarı vs bişiyler yapiyoz bazende böyle sıkıcı geçiyorHerkesin mi pazarı beylee sıkıcı kiii
Ozaman catlatma adami yaw o degilse rezil olman korkma
Hehehhh yenek yapmadım kiAynen ya pazar olunca niye boyle olursa esimle gitmedim normali ya dışarı vs bişiyler yapiyoz bazende böyle sıkıcı geçiyoryemek ne yaptın bakem kuzu.
Yok kiz ben her gördüğümü davet ederim merak ederim yeni insanlar tanımak isterim dertlesmek isterim hoşgeldin canimin içi halka açık topik.T Tatlianne20 ben bu topiğe hiç yazmamıştım daha önce. Ama benide etiketlemişin mutlu oldum. İnşallah yanlışlıkla oldu demezsin
muck muck napiyon ne ediyon şuan bakem babandamisin.Aferim tutrrum seni
Koca belki acıkır kizHehehhh yenek yapmadım kimeyve çerez geçiştirdik hiçte yapasım yokkk
Diloş napsin iş güç sıra ütülere geldi kuzum
ayyyy canımmm benimmmmmYok kiz ben her gördüğümü davet ederim merak ederim yeni insanlar tanımak isterim dertlesmek isterim hoşgeldin canimin içi halka açık topik.
yokk kızz yavrum rejimde zatennn ondan ötürüde yapmıyorum bir haftadır pek yemekKoca belki acıkır kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?