- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.981
Sen bana yaşlı mı diyon kızahahha doğru belli bir yaştan snra öyle oluyor
Sen bana yaşlı mı diyon kız
Beni kv eltisi kıskanıyo şaka gibiyap eğlenceli oluyor kiz dolu dplu yaşa hayati
seni çok iyi anliyorum 4senem hastaneler git gel geçti hep.
ayyy içime öyle doğdu insallahhh kiz kizzzz
hayırlı geceler aşkitom
nerelerdeydin naptin uzaklasti bi ara.
Ohh elleribe sağlık immhmm nebilem kiskanan hasetlenen ahahah
Ne acayip insanlar varya delulerrBeni kv eltisi kıskanıyo şaka gibidiğer eltisini daha cok seviyorum diye
Valla bu görüp anlattığım daha anlatmadıklarım da oooooNe acayip insanlar varya delulerr
Icimizi doksek hayattan tiskinirik misali ahahahValla bu görüp anlattığım daha anlatmadıklarım da ooooo
Ayyy aynen valla insanlar cok kötü ben bunu yeni anladımIcimizi doksek hayattan tiskinirik misali ahahah
Doğdum doğalı anladim ahahah naptin bakem hayat boyle dogru yolu bulabilmek iyi insan olmak inşallah.Ayyy aynen valla insanlar cok kötü ben bunu yeni anladım
Doğru yolu bulmak ve iyi İnsan olmak için mi? Tam anlayamadımDoğdum doğalı anladim ahahah naptin bakem hayat boyle dogru yolu bulabilmek iyi insan olmak inşallah.
Aynen aynen ondann ondannDoğru yolu bulmak ve iyi İnsan olmak için mi? Tam anlayamadım
Okudum kendimden taviz vermedim ban iyilik yapana bin katını verdim içimde neysem dışımdada oyle oldumAynen aynen ondann ondann
Sağolasın çıtırçıkın çıkın gelin msj sayınız yükselsin baıclar @MaviKuplik-Adel- balbocuuu Blue_Peri T Tatlianne20
Istemem mi çikolatada benden hemde alaman cikotane demek hemen kahve yaparım isterseniz
Istemem mi çikolatada benden hemde alaman cikota
Yok yok yiyelim şimdi son kullanma tarihi geçer elimizde kalırooo kısss en pahalısındanmışşşş yemeyekte yanındamı yatakkkkkkk
yükselteelim bahalimçıkın çıkın gelin msj sayınız yükselsin baıclar @MaviKuplik-Adel- balbocuuu Blue_Peri T Tatlianne20
off cok severimmmIstemem mi çikolatada benden hemde alaman cikota
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?