Maalesef kuzum bi cinsiyetini öğrenseydim Alışverişini erken yapacaktım şimdiden böyleysek iki aya kadar gezmek alışveriş hayal olur
Millet tatile gidiyor senle ben evde kaldık

gıııızzz milet hamile karnı burnunda denizler danslar sefalarda nasıl yapıyolar anlamıyom
bizde haftaya demreye gitcektik ama iptal oldu gibi
he valla kaldık evdeeeeeeeee

Benle aynı haftalarda millet yollarda denizlerde ben bahçede 1 saat oturamıyorum
Niye iptal oldu ki kuzum
madi şeysiler ya oraya gitcez yada bi borç kapatağız 2 şey arasında kaldık. bende dün akşm brcu kapatalım dedim. tekne turuna gidek dedim hesap yaptık gene pahalı oluyor. bu ay evde gibiyik ya hayırlısı

madi şeysiler ya oraya gitcez yada bi borç kapatağız 2 şey arasında kaldık. bende dün akşm brcu kapatalım dedim. tekne turuna gidek dedim hesap yaptık gene pahalı oluyor. bu ay evde gibiyik ya hayırlısı
O borçları kim ne zaman yapıyor ya hiç bitmiyor meret gidersen benim yerime de gez kız hatta foto at gitmiş kadar olalım

O borçları kim ne zaman yapıyor ya hiç bitmiyor meret gidersen benim yerime de gez kız hatta foto at gitmiş kadar olalım

kız ben anlamıyorum gerçekten nakit para kalmıyor pazara bile gidemiyoz. marketten kartla alıyoruz sonra kart bi gelio 600 ödemesi ama ekstreye bak fuzuli bişey yok napcam anlamadım

kız ben anlamıyorum gerçekten nakit para kalmıyor pazara bile gidemiyoz. marketten kartla alıyoruz sonra kart bi gelio 600 ödemesi ama ekstreye bak fuzuli bişey yok napcam anlamadım
Pazara gidip nakit almak hayal artık kuzum kartlar da tıkanıyor bir noktadan sonra beni mahveden krediler oldu gelecek ay kredinin biri bitiyor çok şükür rahatlarım biraz

Pazara gidip nakit almak hayal artık kuzum kartlar da tıkanıyor bir noktadan sonra beni mahveden krediler oldu gelecek ay kredinin biri bitiyor çok şükür rahatlarım biraz

oyy süper canım bak ben daha oralara girmedim bide yeni evliyik taksitlerde var ya ben başlasam burdan her yere yol olur borç derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…