- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.961
Arkadaşlar geldi kuzum yardım ettiler sağolsunlar elimi işe vurdurmuyorlar ama ayakta durmak bile bir süre sonra ağrılarımı arttırıyor
Maalesef kuzum bi cinsiyetini öğrenseydim Alışverişini erken yapacaktım şimdiden böyleysek iki aya kadar gezmek alışveriş hayal olurkıyamam kuzum ya zor valla dinlenmekten başka çarede yok ki
Maalesef kuzum bi cinsiyetini öğrenseydim Alışverişini erken yapacaktım şimdiden böyleysek iki aya kadar gezmek alışveriş hayal olur
Millet tatile gidiyor senle ben evde kaldık
Kuzum resim paylaşma varya onun gibi ayni işlem yapcam konumda resim paylaşmayı gosterdim ya giflerde ayni islemden geciyor.
Kuzum resim paylaşma varya onun gibi ayni işlem yapcam konumda resim paylaşmayı gosterdim ya giflerde ayni islemden geciyor.
Benle aynı haftalarda millet yollarda denizlerde ben bahçede 1 saat oturamıyorumgıııızzz milet hamile karnı burnunda denizler danslar sefalardanasıl yapıyolar anlamıyom
bizde haftaya demreye gitcektik ama iptal oldu gibi
he valla kaldık evdeeeeeeeee
madi şeysiler ya oraya gitcez yada bi borç kapatağız 2 şey arasında kaldık. bende dün akşm brcu kapatalım dedim. tekne turuna gidek dedim hesap yaptık gene pahalı oluyor. bu ay evde gibiyik ya hayırlısıBenle aynı haftalarda millet yollarda denizlerde ben bahçede 1 saat oturamıyorum
Niye iptal oldu ki kuzum
O borçları kim ne zaman yapıyor ya hiç bitmiyor meretmadi şeysiler ya oraya gitcez yada bi borç kapatağız 2 şey arasında kaldık. bende dün akşm brcu kapatalım dedim. tekne turuna gidek dedim hesap yaptık gene pahalı oluyor. bu ay evde gibiyik ya hayırlısı
O borçları kim ne zaman yapıyor ya hiç bitmiyor meretgidersen benim yerime de gez kız hatta foto at gitmiş kadar olalım
Pazara gidip nakit almak hayal artık kuzum kartlar da tıkanıyor bir noktadan sonra beni mahveden krediler oldukız ben anlamıyorum gerçekten nakit para kalmıyor pazara bile gidemiyoz. marketten kartla alıyoruz sonra kart bi gelio 600 ödemesi ama ekstreye bak fuzuli bişey yok napcam anlamadım
Pazara gidip nakit almak hayal artık kuzum kartlar da tıkanıyor bir noktadan sonra beni mahveden krediler oldugelecek ay kredinin biri bitiyor çok şükür rahatlarım biraz
Onlar geçince de bebek masrafı başlıyor kuzum rahatlamak sadece bir kelimeoyy süper canım bak ben daha oralara girmedimbide yeni evliyik taksitlerde var ya ben başlasam burdan her yere yol olur borç derdim
Onlar geçince de bebek masrafı başlıyor kuzum rahatlamak sadece bir kelime
Sonu güzel olsun kuzum bebek herşeye değiyorhahah kız ne doğru dedin ağzın bal yesiinsırada tüp bebek bekliyor
Sonu güzel olsun kuzum bebek herşeye değiyorama bize çok para lazım çok
Kız bizde o kadsr şans olsa onlara mı kalırdıköyle canım sayısal mı oynasak gııız
Kız bizde o kadsr şans olsa onlara mı kalırdık
Bilmiyorum ya gerçekleri sindirmem gerekiyor galiba artıksen bugun nie doğrucu davut oldun ya
Bilmiyorum ya gerçekleri sindirmem gerekiyor galiba artık31 yıldır inkar inkar sonuç aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?