Arastir cnm bende devlette de yapiliyor diye biliyorum ama sartlari nedir bjlemiyorum. Allah im gonlunuze gore versij insallah hayirli olan en kisa zamanda .. bende asilama ile ugrasilmasndansa tup brbek daha iyi bi yontem.diye dusunuyorum cnku asilama da maddi manrvi bi surec biraz daha uzerine eklemeyi bekleyp tup dha mantkli sanki ama tabi bize konusmak kolay cnm hayirlisi olsn ins

Bakalım yarın dr ne dicek. Amn hayırlısı olsun inşaallah.

ahahah bugun ne yaptın ne yemek ettin senlen uğraşan varmi bakem ahahah

Bugün esim iyibir azarladi benide yıka bare dedi nebu ya hastamisin sen dedi cidden farkli yerlere gidiyor iş dedi elimde degil bir yere giderken.
Taze fasulye pilav yaptım bide Mısır haşladım nasıl uğraşan

ben de 3 hafta sonra mutfakta kendini geliştirme sanatıı ve gezme tozmaya vercem kendimii kolayy gelsiin bu arada kuzuumm
yap eğlenceli oluyor kiz dolu dplu yaşa hayati
seni çok iyi anliyorum 4senem hastaneler git gel geçti hep.
Doktorta inat bu ya diyor bu inatçılar kız çıkıyor genelde dedi ay tatlış bir kızım mı olacak acaba
ayyy içime öyle doğdu insallahhh kiz kizzzz
İyi geceler canlar
hayırlı geceler aşkitom
Şükür bu güne iyiim sen nasılsın
nerelerdeydin naptin uzaklasti bi ara.
Taze fasulye pilav yaptım bide Mısır haşladım nasıl uğraşan
Ohh elleribe sağlık immhmm nebilem kiskanan hasetlenen ahahah

aynenn kuzumm azz sakarlık var ben dee amaaaa mutfak tam bi terapiii

bnde iyiyim kuzum iş güç aynı devam senin sağlık problemleri nasıl gidiyor
Allah kolaylık versin canım benim inşallah ayakta fazla duramıyorum kuzum ya geçen ardarda misafir geldi belim kopacak gibi ağrıyordu gece boyu uyuyamadım, dünde hastanede merdiven çıktım epey akşam kasıklarımda ağrılar oldu

misafirler kimdi kız yardım etmediler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…