- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.561
Bende sulu yemek yapmistim tavuklu ayran ,aci ,yesilik guzeldi vallaBenimki de çukuru izliyor
Salçalı makarna turşu ayran öyle idare ettik.
Normalde yarim paket yapınca artardi bu sefer artmadi güzel olmuştu
Bende sulu yemek yapmistim tavuklu ayran ,aci ,yesilik guzeldi valla
Hoşgeldin bizde seni ozledikkMerhaba kizlar ben geldimm zarifincibu benim yeni üyeligim haneriniz olsun hepinizi teker teker takip edicem
Kac gündür yeni üyelik acmak icin ugrasiyorum e-posta adresinde sorun varmisama cok sükür simdi oldu hepinizi cok özledimmm
Neler yapiyorsunuz kuzummHoşgeldin bizde seni ozledikk
Neler yapiyorsunuz kuzumm
Allah iyilik versin cnmIyiyim canım şükür
Evdeyim materyal yemek çay anca yatmaya fırsat buldum
Sem napiyosun
Nerelerdeydin
Hosgeldin canim hayırlı olsun yeni nickin ..Merhaba kizlar ben geldimm zarifincibu benim yeni üyeligim haneriniz olsun hepinizi teker teker takip edicem
Kac gündür yeni üyelik acmak icin ugrasiyorum e-posta adresinde sorun varmisama cok sükür simdi oldu hepinizi cok özledimmm
Tsknederim cnmHosgeldin canim hayırlı olsun yeni nickin ..
Canim benim ayni seyler kızla uğraşıyorum , oyun oynuyoruz bizde..Tsknederim cnm
Nasilsin neler yaptin
Ooo bende diyorum kimle takistida soldu ismi megerse isim.degismisss
Degisen bisey yok deseneCanim benim ayni seyler kızla uğraşıyorum , oyun oynuyoruz bizde..
Ooo bende diyorum kimle takistida soldu ismi megerse isim.degismisss
Esin biliyomu kievet degistim cnm. Esim eski ismimdeki konulari görürse diye ... tedbirimi aliyim dedim
Babalık duygusu ağır geldi desene..Degisen bisey yok deseneöp cadiyi benim icin. Benimkide tutturdu 2 gündür bizde yapalim bitane diye
Yok bilmiyor cnm. Biraz titiz üyelik konularindaEsin biliyomu ki
Babalık duygusu ağır geldi desene..
Biri demedikten sonra nerden bilecek canim..evet degistim cnm. Esim eski ismimdeki konulari görürse diye ... tedbirimi aliyim dedim
Bazen benim telefondan nette takiliyor kuzum tesadüfen görürse diye..Biri demedikten sonra nerden bilecek canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?