- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.541
Bosver canm takma anlamamis ve salaga yat bence anladigini anlarsa birdaha baska seyler de yapar
Gereksiz yere gerildim.Ay kızlar dersim var. Ip lazım kaynanama gidicektim.
Evde mısın diyorum
Yok bir yerdeyim diyor.
Bir yer neresi diyorum.
Sanki gelicem gizliyor.
Aynısını ben yapsam demediğini bırakmaz.
Sinir oldum.
Ne gidesim geldi.
Ne de arayasım.
Ne etsem ben bu kadına.
Yüzüne vursam mi.
Kuzum uzun vadeli düşünüp sessiz kaldığımdan tepeme cıktı. Ne yapsa kendisini haklı görür hale geldiYuzune vurma canim belki ofkelenir ve intikam alir veya bir sey yapar uzun vadeli dusun.
Kuzum uzun vadeli düşünüp sessiz kaldığımdan tepeme cıktı. Ne yapsa kendisini haklı görür hale geldi
Davranisinla yaptiklarinla tepki ver ama belli etmeden yap ya da kendin bilirsin sonra esinle kotu olma diye dedim.
Canim belki nerde olduğunu bilmeni istemiyor ya da fazla açıklama yapmak istememiştir ..Gereksiz yere gerildim.Ay kızlar dersim var. Ip lazım kaynanama gidicektim.
Evde mısın diyorum
Yok bir yerdeyim diyor.
Bir yer neresi diyorum.
Sanki gelicem gizliyor.
Aynısını ben yapsam demediğini bırakmaz.
Sinir oldum.
Ne gidesim geldi.
Ne de arayasım.
Ne etsem ben bu kadına.
Yüzüne vursam mi.
Yok canim nick değişikliği yapicam demisti... döner bize..Slm canlarr nasilsinizzz..... @zarifinci nereye gitti ya ne yaramazlik yapti
Tamamda niye canımCanim belki nerde olduğunu bilmeni istemiyor ya da fazla açıklama yapmak istememiştir ..
Yok canim nick değişikliği yapicam demisti... döner bize..
Selam canımmm nasılsınSelam hatunlar
Canim o sana gelince öyle der kendinde başka ..Tamamda niye canım
Lafa gleimce gizlimiz saklınız olmasın aileyiz der.
İyiyim canim tv izliyoruz..Selam canımmm nasılsın
Yaza hazırlık desene canim..Iyidir canm bugun biraz spora agirlik verdim her yerim ağriyor sen nasilsin napiyon
Bende baktım tv de izleyecek bişey bulamadım eşimle netten açtık biseyler izliyoruz. Bugün izinliydi eşim bende hiiç bişey yapmadan yayıldım onunla. Yemek bile yapmadım bi poğaça rus salatası ile geçirdimİyiyim canim tv izliyoruz..
İyi senin yemek kolaymış bugün canim.. birlikte keyif iste ne güzel ..Bende baktım tv de izleyecek bişey bulamadım eşimle netten açtık biseyler izliyoruz. Bugün izinliydi eşim bende hiiç bişey yapmadan yayıldım onunla. Yemek bile yapmadım bi poğaça rus salatası ile geçirdim
Öyle canım :)İyi senin yemek kolaymış bugün canim.. birlikte keyif iste ne güzel ..
Aleykum selam canmSelam hatunlar
Selam hatunlar
Yaza hazırlık desene canim..
Selam hatunlar
Yaza hazırlık desene canim..
Hem yaza hemde istedigim kiloya ulaşmak istiyom suan fazlaliklardan mutlu degilimYaza hazırlık desene canim..
Bende baktım tv de izleyecek bişey bulamadım eşimle netten açtık biseyler izliyoruz. Bugün izinliydi eşim bende hiiç bişey yapmadan yayıldım onunla. Yemek bile yapmadım bi poğaça rus salatası ile geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?